Пъзели - 33

• 31 168
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
Прекрасни пъзели показвате, момичета! Аз от 6 дни съм коронясана, та не можех дори и пъзел да редя. Получих часовника и имам голям мерак да го започна. Дано днес да мога.
Харесах и няколко от вашите пъзели, които искам да купя, ако продавате, но не мога и за това да се концентрирам.
Не разбрах има ли някоя от вас в момента да участва в Пъзелманията.
Хубав ден!

# 286
  • София, България
Мери Попинс, бързо да се оправяш!
Добре че ме подсети да ги погледна състезателите сега.
Пъзелът е майка плаче:

https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-puzzles-ot-1000-cha … AOVra2kTCIJ7-0Q6U

# 287
  • София
Пъзела е един път за финала. Аз се изнервих на малките части и го оставих временно и започнах къщичките.

# 288
Леле, пъзела за финала е много труден. Аз съм в провинцията при моята мама и този уикенд няма да редя. Почивка и релакс и ядене:)

# 289
Редя го за втори път. Този път доста по-бързо. Продава се, ако на някого му харесва. Марката е anatolian.

Instagram:krispuzzles

# 290
  • София
Мери Попинс, бързо да се оправяш!
Добре че ме подсети да ги погледна състезателите сега.
Пъзелът е майка плаче:

https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-puzzles-ot-1000-cha … AOVra2kTCIJ7-0Q6U

За мене този е повече мой тип за редене, отколкото онези животни които редих.

# 291
  • гр. София
Вече има победители : )

Мери Попинс, Леко боледуване и Бързо оздравяване! Simple Smile

# 292
  • София
Този го бях взела за дъщеря ми да тренира за състезанието. Вече всичките са наредени. Продавам го за 20.

# 293
Хвърлих едно око на финала, спечелили са го точно победителите от моята група, които за половин час имаха почти целия фон. Аз тогава от нашия полуфинал прехвърлих видеото и много странно ми беше. Като ги покажат всеки път имат супер много наредено, а докато ги дават се подпират и оглеждат. Не намеквам нищо де, просто ми е странно. Явно ключът не е в бързането, а да имаш много набито око и да откриваш точните елементи.

Аз съм тъжна, редя един скъп пъзел от щатите и имам липсваща част Sob Да, не съм го завършила, но частта е със супер специфична форма, остава ми малко и е сигурно, че липсва. Аз до последно ще си се надявам на някакво чудо, но засега не изглежда много вероятно. Тъпото е, че почнах да му отпускам края, вече редя и в присъствието на детето, а то пипаше точно тези части. Така че този път не мога да съм напълно сигурна дали не е загубена. Знам, че не е направила нещо умишлено, убих се да търся навсякъде, но няма.

# 294
  • София
Мери Попинс, дано се оправиш бързо! Щом вече е минала седмица, още малко ще е тежкото, надявам се!
Бухтичка, чудесата затова са чудеса - може пък да ти предстои едно. Наскоро така търсих едно парченце, а то се оказа под кутията Grinning

Този пъзел от финала ми е в Любими и определено някой ден ще го редя Simple Smile Днес обаче завърших друг:

Скрит текст:
А Фейсбук ми напомни за този, от 2014 -та. Бях го рамкирала и висеше в хола в картирата ни Simple Smile сцената е от Ню Орлиънс, но не мога да го намеря да си го купя пак, уви. Много ми е смотана снимката - цветовете бяха страхотни, цялостно изглеждаше много жива картината.

# 295
  • София, България
Бухтичка, аз съм намирала парчета, скрити от дъщеря ми на невъзможни места, включително прилежно поставено в ъгъла на стаята, до дивана. Най-невероятното място, където съм намирала парче, при това 1 месец след като подредих пъзела и се убих да търся парчето, беше между двете половини на холната масичка, там където се отваря да се извади допълнителната дъска. Явно се бяха раздалечили за момент двете половини, колкото да падне парчето и после съм ги съединила и иди го търси!
Ето го моят прекрасен пъзел, нареден!

По въпроса за състезанието, аз на такъв пъзел за един час сигурно няма да наредя и рамката. Отделно не изключвам изобщо да има момент на постановка, все пак парите не са малко.

# 296
Намерих я!!! Вчера го наредих и както и очаквах не излезе от никъде, търсих - нищо. Сега сутринта ви прочетох и почнах пак да се оглеждам из стаята, гледах на най-невероятни места и накрая отидох пак при пъзела на детето с планетите, който е на земята до масата, където редя. Още вчера махнах всички планети и гледах да не се е мушнала под тях. Сега тръгнах да проверявам отдолу под самия пъзел, а тя си стоеше просто върху него, нямам идея как не съм я видяла вчера Flushed
Снимки като изгрее слънцето Smile
Но пък вече мога да ви покажа момичето.

# 297
  • София, България
Вчера доста добре се разходихме и нямах време за пъзел, но сме започнали с детето Красавицата на HighSpeed и се сетих да ви споделя нещо. За мен най-голямо удоволствие е да редя пъзели втора ръка, просто чувството е съвсем различно от това да отвориш нов пъзел от Озон. Всичките ми пъзели, които съм купувала втора ръка са запазени, прилежно прибрани, някои даже имаха вътре картички, мартенички и т.н. На HighSpeed пъзелите са в едни невероятни торбички и е отделила рамката, направо 100 пъти я поживих като го видях. Сали така ги е опаковала нейните, че по 1 минута въртя торбичката, за да разбера откъде е отваряна, на Мери Попинс, на Тони, на Сали, на High Speed, пъзелите са буквално чисто нови, имам чувството, че са ги редили на хирургическа маса с ръкавици.
Накратко, благодаря ви момичета!

# 298
  • Варна
Аз вече на всичките си пъзели така отделям в торбички, а въпросните торбички за супер удобни, различни размери от ИКЕА, на направо символични цени. Господ да поживи Ghibli, че ме открехна за тях Simple Smile

Започнах къщичките ама тоя ще се окаже костелив орех. Като го приключа ще ви покажа защо.

# 299
mery_poppins1, бързо оздравяване Heart

От мен един тематичен пъзел, светещ е.

Общи условия

Активация на акаунт