Южнокорейският "Squid Game" стана най-гледаната продукция на Нетфликс

• 13 829
  • 200
  •   1
Отговори
# 150
Изгледахме го … не ми хареса финала Sad
Много безмислена смърт , явно подготвят почвата за Хамерика и Кейт !!

# 151
  • sofia
къде го гледате сезон 3 ?

# 152
  • Другата България
Само не разказвайте финала, моля!

# 153
Нетфликс Simple Smile

# 154
В моя спойлер няма нищо за финала, за всеки случай ☺️, а само за какъв спинофф предполагам може да се очаква.

Ще коментирам по-подробно когато повечето го изгледаме, за да е по-забавно.

# 155
В моя спойлер няма нищо за финала, за всеки случай ☺, а само за какъв спинофф предполагам може да се очаква.

Ще коментирам по-подробно когато повечето го изгледаме, за да е по-забавно.
Днес я научих и аз тази дума … синът ме светна Simple Smile
Приятно гледане на всички !!

# 156
Снощи гледах епизод 2 на Сезон 3 и много се напрегнах.. Не е моят сериал явно. Едва изгледах двата предишни сезона и мисля че приключих с този филм. Чак такива сцени.. не ми е особено оригинално вече и не ме държи на щрек, по -скоро ми се повръща. Не знам защо съм си го причинявала до сега.

# 157
На мен ми харесва сериала,но аз нямам проблем с виртуална смърт,все пак съм фен на Кинг от дете не може лесно да ме уплашиш 🤣.
Но пък е брутален и жесток спор няма,точно това е и най-страшното бездушието и низостта на власт/пари имащите.Много силен край,уникален 456 актьора им направи и изнесе целия сериал,топ попадение.

# 158
  • Другата България
Има ли го вече в Замунда?

# 159
  • Другата България
Не мога да редактирам, затова пиша пореден пост.
Разочарована съм от финала, съвсем друго развитие очаквах.
Не само със 456, ами и с останалите герои и персонажи.
Да не говорим колко неща не можах да “вържа“, останаха и въпросителни /за мен/.
Но ще коментирам след като се изгледа от всички.

Дано да няма следващ сезон.

# 160
Няма да има, официалния край е това.Аз пък очаквах до някъде такъв финал.Ако искате в скрит текст да си коментираме,то няма голям интерес като гледам а и мина седмица от излизането вече.

# 161
  • Другата България
Както кажете, но според мен е ок да мине още малко време, после да не се връщат останалите да четат в спойлерите.....всъщност, както кажете. Blush

# 162
Сигурно ли е за нов сезон, че няма да има? В ютуб гледах обяснения и казаха за нов сезон.

# 163
Сигурно ли е за нов сезон, че няма да има? В ютуб гледах обяснения и казаха за нов сезон.
Дори няколко видях вкл хамерикански Simple Smile

# 164
Предисторията ще запишат с първия победител и хрумването на идеята.Но продължение на този нямало да има,четох интервю на създателя.Иначе за спинофове се говори,уж американски заради сцената в края,доколко е вярно зависи от нетфликс.Това циркулира в нета че се обсъжда,ще видим кое ще се реализира.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт