💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 82 029
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 195
  • Испания
Точно за гласуването кракът на Паулина магически оздравя. Добре, че Полимир ни го съобщи.

Пак Андрей и лиглата. Преди те да започнат да се отделят, бяха сплотено племе.
Сега Андрей да чуе какво мисли за него неговата приятелка. Тя трябвало да го ориентира.

# 196
  • София
Прекаляват Елизабет и Андрей.
Чак килограмите и броят на Красима.

# 197
10 дена ли са минали вече от контузията на Красима? Мислех, че са по-малко.

# 198
  • София
Мога да слушам поне половин час Мани и да я възприема като статичен шум, но Елизабет започне ли да говори: една (1) минута in, и излизам от стаята. Смешно е, че целият ѝ престой, както и този на Андрей, се върти около Красима, как ще се справят след отпадането ѝ - не знам.

# 199
  • София
Бамби ми се струва страшно напълняла.
А Стратимир много ми е неприятен.
Джуджи много дразнещ говор.

# 200
Значи Прасима - праска по зърно ориз и симулира куцане , това мани е заразно бе😅

# 201
Прекаляват Елизабет и Андрей.
Чак килограмите и броят на Красима.
И на мен ми дойде в повече това за килограмите. Не, че не е истина.
Прави са само, да не искат да я носят на гръб. Цел им е, ще стрелят по нея докато не я отстранят от играта.
За Красима стана супер, че Боби е капитан.

# 202
Не знам какво не ни показват и т.н. но определено бих общувала с Красима и не с Елизабет. Андрей просто ми харесва като мъж Grinning и бих му простила.

# 203
Какъв стратег е Туджаров? Най-обикновен интригант и манипулатор. Сериозно ли за някой това е достойно мъжко поведение? Аз лично много бих се усъмнила в мъжеството на подобен индивид, който предпочита да се скатава по ъглите с жените, отколкото да излезе като мъж. И това е мъж на 30 и кусури години, а Рабухчиев е само на 24-5. Направете разликата само.

# 204
Предпочитам неутралитета на Боби пред смотаните им коалиции. Много ме дразнят. Само коалицията на мъжете на Бойците мога да изтърпя.

# 205
Противното гномче щяло да манипулира Андрей ... думи нямам. Това лигаво недоразумение защо се има за велик манипулатор? Представям си как се държи с хората и извън игрите, дребна душица. А Андрей изглежда вече глуповат в очите ми. Какво е тръгнал да коментира килограмите на Красима? Това ли му е най-важната тема? Божеее, как се излага ....

# 206
Какъв стратег е Туджаров? Най-обикновен интригант и манипулатор. Сериозно ли за някой това е достойно мъжко поведение? Аз лично много бих се усъмнила в мъжеството на подобен индивид, който предпочита да се скатава по ъглите с жените.
Гнусен и физически, и като поведение. Слаб играч, безполезен, жалък интригант. Да имаш социална игра това ли е ... да си жалък комплексар, скатавка, мишка... коалиция, но поне да имаш малко основа в игрите, абсолютна втора Мани е.

# 207
Еми то и тук се коментират килограмите, било то на Красима или Паулина .. Също не е ок.

# 208
За Красима стана супер, че Боби е капитан.
Не съм много сигурна. Отидат ли на номинации, мисля, че тя ще е на пангара, включително и с гласовете на Боби.

# 209
Предпочитам неутралитета на Боби пред смотаните им коалиции. Много ме дразнят. Само коалицията на мъжете на Бойците мога да изтърпя.
То при Бойците не е коалиция, а неизбежност!

Общи условия

Активация на акаунт