💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 82 043
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 210
Ахахаха ... Приключенците ...
Трябваше и да го препикаят огнището ритуално Simple Smile

# 211
  • София
Този тип игра е много тачена в американския Сървайвър, но тук не се гледа с добри очи на коалициите, доказано през годините... Това е само игра.
И не мисля, че Туджаров заслужава такива епитети. Бе и на елиминационна битка човека и се спаси.

# 212
  • София
Само коалицията на мъжете на Бойците мога да изтърпя.
Те нямат избор там. За първи път вярвам, че причината при тях не е свързана с разделение на база пол... А са всички срещу Мани и Кремена, защото те играят буквално за противниците, особено първата.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 00:26 от La Vikinga

# 213
Този тип игра е много тачена в американския Сървайвър, но тук не се гледа с добри очи на коалициите, доказано през годините... Това е само игра.
И не мисля, че Туджаров заслужава такива епитети. Бе и на елиминационна битка човека и се спаси.
Да, беше играч, който играе играта. Да не кажа един от много малкото през този сезон с добра подготовка как да играе социалната част от нея.

Интересно ще е в Сървайвър, очаквам да има доста играчи от този тип през новия сезон.

# 214
  • София
Благодаря, че ви има!
Аз наистина не гледам. Информацията тук ми е достатъчна.

# 215
  • Испания
Така хубаво са се изрисували приключенците, да се връщат на реката.

# 216
Мани трябва да мета дискове!

# 217
Елизабет не е с прашки, даже е с дълъг клин!?

# 218
  • гр. София
Какво му е на лицето на водещия? Изгорял ли е?

# 219
  • София
Е, не трябваше да гледам тъпите спойлери. Уж само за Туджаров, но имаше издайническа снима

Не отваряй ако не искаш да знаеш
Скрит текст:
има снимка как приключенците гледат видео с послание, или от Джаро или от Семира, а може и от двамата, все тая.
Обаче се вижда, че са на реката, а този кадър не го показаха досега. Жалко. Sad

# 220
Боже, това е пълен резил и пародия на предаване. Толкова хора да напуснат по здравословни причини, и то сериозни. Стейси счупи прешлен, Туджаров хвана пневмония на реката. Това и в Сървайвър не се е случвало, а там условията са къде къде по-екстремни.

# 221
Айде дано в следващите игри тази седмица (сряда и четвъртък), Мани да няма възможност да чака на последния пост, след като вече и трите отбора са по 5. Дано има и игра с плуване!

# 222
  • Испания
Благодаря, че ви има!
Аз наистина не гледам. Информацията тук ми е достатъчна.

Циркът е ясен и от темата.

# 223
Да, спечели игра, в която трябваше да помни цветове.
Аз и преди попитах - какъв е смисълът от социалната игра, точно тук? Ок, да речем, че Туджаров се беше домъкнал до финалната петица, където се предполага, че са най-силните. Започват супер тежки игри, като онази между Стратимир и Калоян. Как го виждаш Туджаров в подобна игра, за него тя е предрешена, той няма изобщо да може да помръдне? Какъв ще е бил смисълът на това да е стигнал до тук със стратегии и интриги?

# 224
Е, не трябваше да гледам тъпите спойлери. Уж само за Туджаров, но имаше издайническа снима
Скрит текст:
Стратимир не се включи в ритуала им, за това ще е..

Общи условия

Активация на акаунт