💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 83 696
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 405
Набива се на очи отборната игра на шампионите когато има игри в които всички участват едновременно. Като тази с кокилите и когато бяха с вързани глезени един за друг. Мисля че това се получава защото имат усет за дисциплина. Иначе май почти никой от тях не идва от колективен спорт.

Впрочем всички се питаме какво ли яде Мартин, как уж кара само на протеини, а никой не е обяснил - откъде аджеба пие вода???

# 406
  • Бургас
Сега това са си мои разсъждения, но ще ги сложа в спойлер, че явно ви гневя като "мисля на глас"
Скрит текст:
относно епизода тази вечер много ми се ще     
Скрит текст:
на капитанската битка да отпадне последният /по възможност Поли/ и другите двама да си поделят племето, КАТО победителят от капитанската да избира ПРЪВ, а втория да загуби капитанският си пост, а за капитан да дойде Мартин с два номинационни гласа и имунитет първата седмица. Понеже остават нечетни, т.е. отново 15, последният човек непожелан от нито едно племе също да си ходи у дома. И сега по моят сценарий се чудя дали Мартин няма да избере Мани /той Кремена не я познава/, че в миналият епизод ни говореше, че "всички я подценяват, но тя е силен играч" И едното племе пак си има Мани, и ......МАНИ НА ФИНАЛ!

# 407
  • Където морето целува небето...
Ако се разбият племената ще погледаме МанитУ още доста време според мен, което ще е подигравка с участниците, които си заминават преди нея.

# 408
Набива се на очи отборната игра на шампионите когато има игри в които всички участват едновременно. Като тази с кокилите и когато бяха с вързани глезени един за друг. Мисля че това се получава защото имат усет за дисциплина. Иначе май почти никой от тях не идва от колективен спорт.

Впрочем всички се питаме какво ли яде Мартин, как уж кара само на протеини, а никой не е обяснил - откъде аджеба пие вода???
На всички дестинации имат кулъри с вода.
За пилето на Мартин- той нищо не разбира от оцеляване. Първо сложи хладилната чанта на слънце "за после". А и прави сметка как ще яде пиле 1 седмица. Той така до вечерта се е отровил...Много недомислици...
Хареса ми Мани вчера как уверено ги напътстваше, докато носеха Кремена. Има хляб в тази жена...

# 409
Моля ви се някой да направи скрийншот на отегчената Мани, стояща отстрани 🤣

Ето:

Това беше преди да вземе нещата в свои ръце и да почне с командите - Тянка-Морунка-Тянка-Морунка!

# 410
Реално Шампионите още от самото начало имаха само едно слабо звено на арената - Братоев. И определено умеят да се чуват един-друг на терен и често оставят един да дирижира останалите. Точно е дисциплина.

# 411
Сега това са си мои разсъждения, но ще ги сложа в спойлер, че явно ви гневя като "мисля на глас"
Скрит текст:
относно епизода тази вечер много ми се ще     
Скрит текст:
на капитанската битка да отпадне последният /по възможност Поли/ и другите двама да си поделят племето, КАТО победителят от капитанската да избира ПРЪВ, а втория да загуби капитанският си пост, а за капитан да дойде Мартин с два номинационни гласа и имунитет първата седмица. Понеже остават нечетни, т.е. отново 15, последният човек непожелан от нито едно племе също да си ходи у дома. И сега по моят сценарий се чудя дали Мартин няма да избере Мани /той Кремена не я познава/, че в миналият епизод ни говореше, че "всички я подценяват, но тя е силен играч" И едното племе пак си има Мани, и ......МАНИ НА ФИНАЛ!
Ето за това ме е яд.Дебатите по темата да се третират като Краш, но видиш ли обсъждането на задни ,предни и не знам какви си части да е номер едно или пък средновековни моралисти да коментират личния живот на участниците.Според мен последните са за спойлер.
😄😜😜😜
И сега се сетих.
Смайли,  анкетите-резултатите, от които съвпадат със действителността , също ли ще трябва да ги слагаш в спойлер?

# 412
Напоследък няма пъзели. Дали ще пазят Валентин и Неделчо или ще ги номинират?

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 10:03 от tisa

# 413
  • София
Обединят ли се племената, не мисля, че някой ще номинира Манка. На нея дори нищоправенето й се отдава трудно, защо да разкарат слаб противник?

# 414
Защо да не е с пневмония Туджаров? Много конспиративно с Короната, Алекс идва от Германия, а там нямаше ли ред на ваксинация - първо възрастните и рискуви групи и после младите? Нашите може и да са ваксинирани. Стартираха юни в студената морска вода, малко ли трепериха в първите игри. Насъбрало му се е на Туджаров. Даде заявка за стратег, няма лошо, но поне физически да бе на нивото на Вальо, щеше да отнесе симпатиите ни, а сега само подигравки.
Аз продължавам да се чудя, защо Елизабет и нейното Мишленце с такива внушения за Красима. ОК, може без камерата да е най-гадната жена, най-лакомата, но какво значи да я носят. Доктора ѝ забрани един ден игра. И преди писах, дори да бе отишла имаше шанс да се върне (знаем от кого зависи). Но всяка следваща игра, куцайки, подскачайки си я игра, че и печелеха. Къде и как я носят?
Ясни са тези постановки "коалиционни" пред камерата, но пак е видна разликата между коментарите на Красима и Симеон и Бети и Андрей...съжалявам, но направо е грозно.

Играта беше интересна и брутална. Милена колко пъти падна засилвайки Стратимир, Кремена щеше врата си да счупи, но май коляното ѝ пострада, потърпевш е Стоян, Рабухчиев и той се претрепа...

Не споменават ли всеки път, че Отшелникът е претендент за финалист? Аз не очаквам скоро да "влеят" Марто в племената.
На Калоян му пожелавам да е все така оптимистичен и усмихнат.

# 415
С удоволствие ще гледам кадрите, в които Паулина се грижи за двете козички. Поли, Моли и Доли 👀😂 Има да си пасат заедно 😁 Ме-е-е

# 416
Болката не е водещ симптом при пневмония, пък и болестта се открива при рентген. Признаците са силна отпадналост, изпотяване, кашлица, задух, температура, ускорен пулс.
Мен ме съмнява здравословният проблем на Туджаров да е именно пневмония.

# 417
Ааа чакай, чакай. Сега вече на база кой как се представя в игрите ли започнахме да номинираме? Че май до преди няколко дена беше на база коалиции, обаче нашата коалиция като драстично намаля, се сетихме, че редиме пъзели. Еми след дъжд качулка.

# 418
Скрит текст:
Стоян отпада на капитанската битка,но не се разпадат червените(бойци)

# 419
Цялата тази сюжетна линия с козите и думите на водещите към Паулина са чисто уронване на престижа. Малоумна работа, но Тъпарев си познава аудиторията и предлага подобни долнопробни сюжети не за първи път. А фактът, че толкова хора намират това за смешно и забавно просто няма да го коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт