💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 81 234
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък не намирам нищо симпатично в Стратимир, но разни хора - разни идеали. И ми оставя усещането за една зле прикрита злоба. А това, че няма собствено мнение мисля, че  е ясно вече на всички.

# 76
Мани днес "комплексно ", ще се полюлка на люлка Wink

# 77
  • Испания
Не се измори по време на игрите, но до седмица пуска фанелка.

mani_vu_nang_ta_the_queen_ Фен ли сте на @mani_vu_nang_ta_the_queen_ ? Искате ли фен тениска Аква Мани с логото на бойците ? Направи своята заявка онлайн цена 14,99лв
_mani_the_best_ Нямаме търпение,Маниии❤️

mani_fans0 Нямам твърдение голям фен съм ти😍😍😍😍😍

# 78
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето, добре че Манка не тренира, че да се сети как да застане Grinning
Тя не тренира ма я как се е стегнала от статист в игрите само, смятайте ако се включи какво тяло ще извая 😆

# 79
  • Бургас

Тя не тренира ма я как се е стегнала от статист в игрите само, смятайте ако се включи какво тяло ще извая 😆
Подценяваш усилията и, от пъзелите е.

# 80
53/205 им е все тая какво ще се случи.
Ето докъде води прекаляването с Мани и сценария. До апатия.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 15:08 от Bengun

# 81
Ей сега качиха снимки в инстаграм от играта довечера и бързо ги изтриха, защото бяха доста издаващи.
Скрит текст:
жълти и приключенци се движат на равно, бойците много изостават. Приключенци на реката пред компютъра - явно гледат видео от Туджаров, защото после в играта той не участва. И всички приключенци бяха изрисувани с бойни знаци като индианци

# 82
Ох, и тук се самоиздънват. Защо си мисля, че не е толкова сложно да предвидиш какви промо материали ще излъчиш за предаване, което е заснето преди сто години...
Скрит текст:
Аз докато не го гледах активно знаех, че Туджаров напуска месец след началото, сериозно подозирах, че ще е точно този понеделник. Явно е така.

В битката довечера съм за Бойците, както винаги. Фенка съм основно заради Неделчо.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 15:20 от Clouded Mind

# 83
Какви правила ви гонят??? Това във връзка с последния пост от миналата тема. Даже в реалния живот, където всички се водим от всякакви закони, правилници и забрани, важи максимата " Позволено е всичко, което не е изрично забранено". А какво остава за това нагласено предаване? при това тук никой не е казвал как трябва да се стои. Беше казано само какви са целите - да подпираш кубчето с глава и то да не пада. Клякането се предполагаше от ниската греда и ние всички (аз също) по инерция приехме (БЕЗ НИКОЙ ВСЪЩНОСТ ДА ГО Е КАЗВАЛ), че се изисква да се застане както се застава на изометрична тренировка за крака  - в най-натоварващата и трудна поза. Така застават например на тренировка по карате в така наречената ездачна стойка (киба дачи) за да си тренират издръжливостта. Да де, ама там целта е да е трудно, за да има ефект, докато в играта целта е да намериш най-лесната поза, за да изкараш най-дълго. И това, че всички ние по инерция подходихме като на тренировка всъщност е влизане в капана на шаблонното мислене. В същото време стойката на Мани беше нестандартна и нешаблонна, без да нарушава нищо от обявените правила, тя застана в най-удачната позиция. Евала, ако сама се е сетила, и тъпо, ако са я подучили.

В представянето на играта беше казано: Приклякате......и т.н., във Фб страницата има снимки на кадрите, в които хората в черни дрехи показват игрите, ако някой друг от номинираните беше застанал така, дали щяха да го оставят. И не на последно място, сигурно Димо лично я е наместил в тази поза, защото тя не може да го измисли.
Но както и да е и аз съм на мнение, че прекалено много внимание и се отделя.

# 84
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Аз пък не намирам нищо симпатично в Стратимир, но разни хора - разни идеали. И ми оставя усещането за една зле прикрита злоба. А това, че няма собствено мнение мисля, че  е ясно вече на всички.
ant, абсолютно точно и аз не понасям такива индивиди.
Хванал се за полата на полякинята и точи лиги....гадно ми е като го гледам.

# 85
Спойлер за днес
Скрит текст:
Снимки !
Скрит текст:
Явно Туджаров също напуска Игрите. Или най-малкото днес няма да участва в битката за територия.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 15:55 от Bengun

# 86
Абе Мани е за сеира там и за това още я държат. Такива шоута обожават интригите, че вдига рейтинга. С фермата тази година положението е трагично. Малко материал се излъчва свързан с работата в стопанството и много за клюките и сплетните.
Чета ви и се чудя какво му харесвате на Неделчо, но като се замислих, и на мен ми допада. Вярно, най-слаб от мъжете, обаче му сече акъла.
За Туджаров имам много лошо мнение. Безобразно слаб, интригант и манипулатор.

# 87
относно спойлера
Скрит текст:
дали ще има директна елиминация, или ще напусне, какво ще се случи, че да отпадне днес?

# 88
относно спойлера
Скрит текст:
дали ще има директна елиминация, или ще напусне, какво ще се случи, че да отпадне днес?
Скрит текст:
Скрит текст:
Предполагам, че проблема с рамото му е по-сериозен и напуска заради него. Контузен, не елиминиран.

# 89
Спойлер за днес
Скрит текст:
Снимки !
Скрит текст:
Явно Туджаров също напуска Игрите. Или най-малкото днес няма да участва в битката за територия.
Скрит текст:
Пууу, жалко, яд ме е. Исках да видя повече от него.

За Туджаров имам много лошо мнение. Безобразно слаб, интригант и манипулатор.
На мен Туджаров даже ми се струва слаб интригант и манипулатор, искаше ми се да е по-умел.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 16:23 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт