💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 81 197
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Има ли значение кой как изглежда?

Март като го докарваше на визия като Том Круз, какво? Будеше у мен само желание да му издърпам ушите, да го накажа да не излиза и да пише сто пъти "не трябва да съм мухльо, трябва да съм мъж".

От Рачков не очаквам друго, освен простотии, така че никак не съм изненадана, че Мани му е в полезрението. Добре че се махна от разните реалитита, че вече беше непоносимо да се гледат, превъртах всеки път простащините му.

# 61
Благодарности за темата на Смайли и БенГън!
Ето какво си пожелавам за новата седмица в игрите:
- нови, динамични и интересни битки
- по- честни победи с по-малко намеса на продукцията
- да отпаднат най-слабите и да продължат най-достойните участниицци
- да няма контузени на териториалната игра
Нямам против и интиги да има, по възможност нови.

# 62
Smileys 🌺

Само Андрей ми допада .

# 63
Kолкото повече я дъвчем толкова по-популярна става. Това е като римлянина, който запалил храма, за да остане нещо в историята. Тогава е било забранено да му се споменава името му, но исторически още се помни.

# 64
Андрей не е хлъзгав,а умен играч.Дай ми пример със ситуация,в която е излъгал/подхъзнал/изиграл свой отбор или игра? Че той е изключително откровен и още в първата седмица си каза,че не понася Красима и ще я гони до дупка.
Представя се стабилно в игрите и за мен ако той спечели ще бъде едно хубаво нещо в това така нагласено предаване.Толкова ме е яд,че продължават да крепят Maна,че дори не гледах елиминационната.Това е подигравка!

Много е откровен Андрей в интервютата.Там много неща казва, а когато са на масата дума не обелва.Като е толкова откровен да им казва в очите това което казва насаме пред камерата.

# 65
  • София
Има ли Биг Брадър догодина, Манка ще е първа вътре.

# 66
Борката е симпатяга, струва ми се добър човек, но повече го виждам като добър приятел, отколкото секси.
Стратимир с брада малко ми идва като джудже от Хобитът, а като гледам снимката по назад, без брада е с безлична физиономия.

# 67
На Андрей му куцат на български и говоренето, и слушането с разбиране. Най-вероятно трудно следи свободен разговор на маса. Интервютата са лесни, ако му говорят бавно и има повече време да формулира отговор.

# 68
Не мога да го харесам Морунов. Да не кажа, че ми е точно на обратния полюс. Като се започне с простотията му с мотора и се стигне до начинът му на говорене. Външен вид не коментирам. В игрите се представя супер и там ме кефи да го гледам.

# 69
За да отпаднат съмненията за нагласени игри предлагам следното: 
1) предният ден продукцията прави 3 или 4 варианта за игри и ги записва на отделни листове
2) един от участниците тегли едно листче като лотария
3) показват на зрителите останалите варианти за да е сигурно, че всичко е честно
4) изтеглената игра се подготвя и изиграва

# 70
А пък аз се чудех на говоренето на Стратимир, той колко години е живял в Канада, сигурно техните говорят така 🤔
Че тя Паулина говори по-добре от него.

# 71

Ето какво си пожелавам за новата седмица в игрите:

- по- честни победи с по-малко намеса на продукцията
- да отпаднат най-слабите и да продължат най-достойните участниицци
- да няма контузени на териториалната игра

Блажени са верующите. С всяка следваща седмица дъното се отмества по-надолу.

# 72
Стратимир говори много дразнещо. На външен вид е много добре, но като си отвори устата и цялото впечатление отива на кино. Поне да беше симпатично глуповат...Ако не беше лепнат за д-то на Паулина, по щях да го изтрайвам. Като играч е ок, нямам забележки за играта му на терена до момента, но не го включвам към най-силните мъже този сезон. Цялостно не ме кефи. Никак няма да тъжа, ако отпадне скоро.
Морунов е готин. В игрите е супер, като човек си има своите кусури, но така или иначе абсолютно всеки един от участниците ме е дразнил с нещо, дори и фаворитът ми Андрей.
Стискам палци Андрей, Морунов и Неделчо да стигнат максимално напред. За всеки един от другите мъже ми е все тая.

# 73

Мани от „Игри на волята“ атакува и друго риалити[/url]

Идеално! Надявам се да се кандидатира, а Роу да е в оценяващите. И да я направи на трътка в ефир, че капят мигли в манджата или нещо подобно. Ама и да го излъчат в ефир! Joy

А "Монитор" от много време даже и за ТХ не става...

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 13:08 от gerata

# 74
От Фейсбук - за Димо:
"Идат на номинации, Борис попита дали може да си купи допълнителен глас за 150 гроша , нашио откачи, вика му - Борис, ти се изложи пред цяла България. Как може да си толкова нагъл тарикат и да искаш цял един глас за 150 гроша?! - за наказание ги прати на реката. На следващата вечер иде Мани, предложи й имунитет за 2 месеца, 5 гласа на всеки съвет, 1 стек цигари на реката и телефонно обаждане всеки петък за 20 гроша. Трябвало да бъде строг, но справедлив.
 Влюби се в Мани, она не може да отКине, Елизабет избяга 100 метра в пясъка за 11 секунди, преплува трасето, нашио вика - Никак не бе лошо представянето - гледа скучно. Дойде време за Мани, Морунов и Стоян 5 минути я прехвърлят през гредата, стъпи на главата на Неделчо, с 300 зора прескочи, водещия се провикне - Уникално преминаване на Мани, ето затова тази игра е толкова велика. Какъв обрат само. Тази невероятна Мани - помисли се за Петър Василев...
 Жълтите стигнат до финалната фаза, тръгнат да ровят в пясъка за парчетата от пъзела, нашио минава зад тях и им ги зарива обратно, искал Мани да спечели, бил й обещал финал. Дръпне я настрани, покаже, че е взел едно от парчетата на жълтите, вика - Да видиш кой съм, Манче. Нема нищо даром в тоя живот, довечера като изгасат камерите зайчарника в стопанството че ти се стори тесен - закани й се, подръпва опашката.
 От продукцията го хванат, че е пристрастен и пречи на игрите, изгонят го, не му платят, вика - Ей аман от неблагодарници, аз им направих целото шоу - стане водещ на езотеричното шоу по Фен тв "Магията на твоето щастие" с маг Димо"
🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт