💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 421
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 45
На мен пък точно Стратимир ми е много секси, ако бях 15-   20 години по-млада, щях да се влюбя:))има нещо гаменско и хлапашко, което привлича Blush

# 46
Смайли, благодаря за темата! Точно моментът, в който Стратимир се оглежда като лалугер Simple Smile Яко.
Гласувах за шампионите. Някак от самото начало са ми най-симпатични, въпреки Андрей и Елизабет. На реката да си стоят приключенците.
Марто горкия вече хич не го дават. Симеон почти нямаше епизод, в който да не му слушаме монотнния глас.
В итнерес на истината в началото бях в потрес от представянето на Мартин. Имам познати военни, които не мога да си предсавя, че не могат да минат по халките и то няколко пъти. После обаче самият той си каза, че явно проблемът е бил в килограмите, а и той е доста висок. Много приятно момче, няма никаква агресия и злоба в него, раздава се в игрите. Добричък ми е много.

# 47
По-скоро знам кой не искам да се разплува в резиденцията – Пуйка, Манка и Кремена. За съжаление са в отбори, в които има хора, които ми харесват. На Прасима също не ѝ се отразява добре мързелуването, ама тя поне си заслужава яденето.

# 48
За това и моят фаворит е Морунов. Първо, че е адски секси и ако ми падне, ще преразгледам моралните си ценности за изневерите, второ, че си е сто процентов мъж. Не спори излишно и не говори излишно, води си битките и си е един вид незаменим за отбора.

Морунов съм! Преразгледа ли моралните си ценности;))))

# 49
На мен пък точно Стратимир ми е много секси, ако бях 15-   20 години по-млада, щях да се влюбя:))има нещо гаменско и хлапашко, което привлича Blush
Хаха и на мен той ми е секси...ах ако ми падне как..бих му обръснала тази ужасна брада !

# 50
На мен пък никой от мъжете този сезон не ми харесва.. Close Joy

# 51
От тазгодишните мъже само Морунов ми е горе-долу ОК. Брадатите и без брада ми изглеждат също толкова нечистоплътни.

Сратимир

Туджаров

# 52
  • Sofia
Благодаря за темата,Смайли!
Бенгън,на теб също за труда!

Гласувах за шампионите в анкетата /много ми харесва,че така са изписани/.
За мен са най-добри като племе.А както знаем,най-добрите обикновено ги разпадат.WinkТа нищо чудно тази седмица да отпадне някой от тях и,за съжаление,да ги префасонират.Отдавна ѝ се иска на продукцията да няма шампиони.
Общо взето,това са ми очакванията.

Утрешната битка е доста опасна.Дано да няма сериозни контузии.
А горката Мани май няма да може да е статист,имайки пред вид,че племената вече са изравнени като бройки
/очаквам,че Туджаров няма да може да продължи/.

п.п.Между другото,Мани набира популярност.Stuck Out Tongue Winking Eye
Слушам  Рачков тази вечер с едно ухо и чувам:"Тази седмица пуснаха парното,Ицо Хазарта се впусна в политиката,а в Игри на волята Мани си счупи нокът". Mr. Green

# 53
  • USA
Андрей не е хлъзгав,а умен играч.Дай ми пример със ситуация,в която е излъгал/подхъзнал/изиграл свой отбор или игра? Че той е изключително откровен и още в първата седмица си каза,че не понася Красима и ще я гони до дупка.
Представя се стабилно в игрите и за мен ако той спечели ще бъде едно хубаво нещо в това така нагласено предаване.Толкова ме е яд,че продължават да крепят Maна,че дори не гледах елиминационната.Това е подигравка!

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 06:26 от Adoralova

# 54
  • Sunshine state
И аз не харесвам Андрей. Антипатичен ми е. Има такива хора, които и без особени "заслуги" не харесваш. Е, той е от тях.

# 55
  • София
След 24-часов binge на трети сезон на "You" се завръщам и виждам 207 непрочетени мнения и нова тема с 4 изписани страници. Smile

В анкетата гласувах за Бойци, въпреки че харесвам само един човек от племето - Неделчо, но от всяко от останалите племена има по един, когото не понасям.

# 56
На мен пък никой от мъжете този сезон не ми харесва.. Close Joy

Това е добре защото някои си дръпнаха Полимир, други Морунов, ти никой,
а за мен остана Борис.

# 57
  • Козлодуй
Аааа Борис не си го давам аз съм го харесала първа Simple Smile
Благодаря 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, за темата Simple Smile Flowers Hibiscus

# 58
  • Испания
п.п.Между другото,Мани набира популярност.Stuck Out Tongue Winking Eye
Слушам  Рачков тази вечер с едно ухо и чувам:"Тази седмица пуснаха парното,Ицо Хазарта се впусна в политиката,а в Игри на волята Мани си счупи нокът". Mr. Green

За огромно мое съжаление простащината се котира. И животът, и екранът, и социалните мрежи са залети с агресивна простащина. Устата не можеш да ѝ затвориш, защото нали по-умният отстъпвал. И така простащината ни залива отвсякъде. Дори от уж сериозните вестници.

Мани от „Игри на волята“ атакува и друго риалити

Едно време това не беше жълт парцал. Дори не е тъжно. Трагично е.

# 59
Благодаря за Новата тема, Смайли. Гласувах с Все ми е едно. Игрите за територия не са това, което бяха.  Липсва интригата. Поне в 3ти сезон са много хубави.

Общи условия

Активация на акаунт