💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 457
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема!
Гласувах за Шампионите да са в Резиденцията. За мен те като отделни играчи са най-силни, като племе пък още повече. По законите на Тупарев очаквам да ги разпаднат тази или следващата седмица.
Бойците не ги харесвам заради Мани, а вече и заради Кремена- има си силните страни, но ми е адски неприятна и на външен вид, и като започне да говори.
Приключенците са ми крайно антипатични, най-вече заради Поли и Полимир. Харесвам само Милена и Валентин. Но като племе са тотал щета.
И все пак - бих пратила всички на реката.

# 31
Чудесна тема, благодаря! Гласувах за приключенците.
Според мен на всички са казали как да застанат, за Мани изключение заради палеца, няма как да стъпи напряко със счупения пръст, не го излъчиха, така мисля.

# 32
  • До морето
Изгледах епизода от петък. Отдавна ги гледам с превъртания, но мисля, че бях до тук. Ще ви чета тук, но повече тая гавра няма да я гледам.

# 33
  • София
Доколкото разбирам от ИГ на Калоян, показали са им как се играе играта. Нали едно момиче в черни дрехи прави показно преди всяка игра.
Всички са копирали момичето, само Манка е решила да импровизира и никой не я спря.

В оригиналния си вариант тази игра е със стоене на пръсти. Чудя се, защо ли са я променили?

# 34
  • Берлин
Смайли,БенГън, страхотни сте!
Гледах движението на грошовете. Сега ми е вече ясно защо Семира замени нейните за едното нищо-явно беше решила да си ходи вече и защо да ги дава на друг.
Дяволо, интересни са ми анализите ти. Защо изброените от теб отидоха на равното от плюса?
Искам Мартин в резиденцията за седмица-сам. Всички останали да ходят на реката, до един. Обединено речно племе. Искам заедно до една въдица да се наредят Джука1 и Джука2 до Полимрънкова, Елизабет и Красима. Ще бъде епично 😂

# 35
Ако са в полуклек няма нужда и да са на пръсти. Много малко хора може да издържат над 10 минути в полуклек, а половин час?
А демонстрацията все па дава примерен начин. Когато прескачат стената например се вижда, че всеки си има своя техника, а демонстраторката няма начин да е показал по 3-4 начина, нали? Защо и тук да не е така? Капан си е от всякъде и който се хванал, хванал.

# 36
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Благодаря за новата тема!
Гласувах за Шампионите да са в Резиденцията. За мен те като отделни играчи са най-силни, като племе пък още повече. По законите на Тупарев очаквам да ги разпаднат тази или следващата седмица.
Бойците не ги харесвам заради Мани, а вече и заради Кремена- има си силните страни, но ми е адски неприятна и на външен вид, и като започне да говори.
Приключенците са ми крайно антипатични, най-вече заради Поли и Полимир. Харесвам само Милена и Валентин. Но като племе са тотал щета.
И все пак - бих пратила всички на реката.
и аз Smiley

# 37
  • София
Благодаря за темата! Гласувах с последна опция, наистина няма племе, в което всички да ми допадат като играчи.
Морунов ми е любимец, но двете джуки не заслужават да седят в резиденцията вече.

# 38
  • София
Дяволо, интересни са ми анализите ти. Защо изброените от теб отидоха на равното от плюса?

Ами накратко,
Борис - много силна индивидуална седмица, не съм чул лоша дума за него от който и да било в племето (ако все пак е имало, е било незначително и за много кратък момент).
Стоян - не крие неприязънта си към продукцията и Ралица. Владее си нервите обаче, а при тези дразнители в племето е истинско изкуство. За мен спойката и истинския лидер на племето, въпреки че Морунов и Неделчо го засенчват в игрите.
Рабухчиев - при него изкачването е поетапно и постепенно и просто узря момента окончателно да ми отиде на плюса. Също много добра седмица в личен план, добър капитан е (въпреки загубите, които не бяха следствие на негови грешки, а плод на решения на продукцията), справедлив. Има точни коментари в точни моменти, без да се натяга излишно в каквато и да е насока.

# 39
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Скрит текст:
Какви правила ви гонят??? Това във връзка с последния пост от миналата тема. Даже в реалния живот, където всички се водим от всякакви закони, правилници и забрани, важи максимата " Позволено е всичко, което не е изрично забранено". А какво остава за това нагласено предаване? при това тук никой не е казвал как трябва да се стои. Беше казано само какви са целите - да подпираш кубчето с глава и то да не пада. Клякането се предполагаше от ниската греда и ние всички (аз също) по инерция приехме (БЕЗ НИКОЙ ВСЪЩНОСТ ДА ГО Е КАЗВАЛ), че се изисква да се застане както се застава на изометрична тренировка за крака  - в най-натоварващата и трудна поза. Така застават например на тренировка по карате в така наречената ездачна стойка (киба дачи) за да си тренират издръжливостта. Да де, ама там целта е да е трудно, за да има ефект, докато в играта целта е да намериш най-лесната поза, за да изкараш най-дълго. И това, че всички ние по инерция подходихме като на тренировка всъщност е влизане в капана на шаблонното мислене. В същото време стойката на Мани беше нестандартна и нешаблонна, без да нарушава нищо от обявените правила, тя застана в най-удачната позиция.
 Евала, ако сама се е сетила, и тъпо, ако са я подучили.
Черна станция, не вярвам да се е сетила сама, къде мозък във виетнамското чудо...
То може само да кудкудяка и да куца. Имало е тренировка в задния двор на вилата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Смайли, БенГън, благодаря ви за труда.
Искам сините до обединяването да стоят на реката,
заради полското недоразумение и любимият и, че не ги дишам.
Жал ми е само за Вальо и Милена.
Така и нямам за кого да стискам палци както за Юлиан.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 21:05 от tutulina

# 40
Дяволо, за Борис си много права. Не влиза в излишни спорове. Като цяло един мъж не би трябвало да води безсмислени спорове и да кифлее и мрънка.
За това в мойте очи, всеки трябваше да мине през школата на Мани. Който успее да и устиска на тази, евала му.
За това и моят фаворит е Морунов. Първо, че е адски секси и ако ми падне, ще преразгледам моралните си ценности за изневерите, второ, че си е сто процентов мъж. Не спори излишно и не говори излишно, води си битките и си е един вид незаменим за отбора.
За мен фаворити са Морунов, Борис и Андрей.
Иначе в този Стратимир има нещо много, много дразнещо, което ми пречи да го харесам, като играч. Може и на тези лагери, които формираха да се дължи, но не е моя играч.

# 41
Мерси за темата и за статистиката. Смяната на името не променя факта, че Манка за сега е сред петимата най добри. Може би трябва да и се отнема половин точка, за неправилно изпълнение на задачите.
Тази седмица гласувах за бойците. Затварям си очите за двете миски и получавам най доброто племе.
От следващата седмица очаквам  отвратителни отношения при сините и смяна на отшелника. Но не ми се иска Мартин още да си ходи. И, макар че не ми се вярва, си пожелавам Манка да ни лиши от присъствието си.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 21:48 от April morning

# 42
  • Sofia
Благодаря за новата тема! bouquet

Искам тази седмица Приключенците да са в резиденцията, защото им симпатизирам повече от на останалите отбори.

Предполагам, че на идните елиминации отново ще отпадне по-безличен участник – Кремена или Миленка. Другата опция е или контузената Красима, или предполагаемо контузеният Туджаров да "отлети".

# 43
  • Берлин
Дяволо, благодаря. В тази посока са и моите размисли.

Интуитивно Андрей ми е хлъзгав като риба от началото. Изпитвам някаква неприязън, а и поведението му на терена и извън него е хлъзгаво. Само за него нямам категорично мнение, но не ми е от безличните, ще ме отблъсне съвсем-това очаквам.
И след тази седмица симпатиите ми са за Мартин (най-малко го дават, та..)

# 44
Благодаря за темата!
Гласувах за шампионите! Мисля, че само те се представят добре като отбор и го заслужават!

Общи условия

Активация на акаунт