💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 824
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 930
  • Испания
От третия епизод на сезона /06.09/ се заканват да номинират и разкарат Тъ, но нееееееееееее продукцията няма да го разреши. Такъв джакпот са ударили с нея, че за нищо на света няма да я загубят. Извън игрите ще я номинират, ще я изхвърлят, ще ѝ нааправят какво ли не, но пред съдиите Ралица и Димо дори благодарност ѝ изразяват за нещо, за което е отишла там и го правят всички. Голяма работа! Това е Мани Ву Нанг Тъ! Какво си въобразяваме ние!

Изпусна тотално и буквално козите Паулина. Нещо повече каза ли се по въпроса? Нееееееееее. Продукцията е доволна, че е намерила подобен персонаж, който да пили повече и от Тъ, да е по-нагла и нея. Немериха ѝ козите, връчиха ѝ ги, записаха ѝ ги в паспорта и трябваше само тя и единствено тя да се грижи за тях. Но пък тя реши да не стане рано да ги храни първия ден, после реши, че няма сама да се занимава с тях, след това реши, че ѝ е омръзнало. А ония двамата балъци Милена и Валентин изкопаха де що има трева под слънцето. Някой каза ли нещо на Паулина, че само тя трябва да се доближава до козите? Не, разбира се. Тя е там, за да пили нервите, да се пазари като циганка на женския пазар. Дори кафето и цигарите не ми направиха никакво впечатление, защото вместо да ѝ вземат имунитета и да я пратят в петък на елиминации, дадоха на племето хляб и сол. Голяма работа, нали?

Миналата седмица слушахме какво ли не за Красима. Как не я беше срам да падне! Само за да не отиде на елиминация го била направила, рЪЙш ли. Защо ли никога не съм забелязала Красима да трепери от битки? Дори напротив. А снощи се оказа, че тя сама се предложи, нямаше какво и да коментират, но не. Борис за авторитет прояви грижа към нея. Състоянието ѝ се било влошавало /нали нищо ѝ нямаше, какво се влошава?/, по-добре било да отиде.
Аз пък ѝ стискам палци да отпадне в петък и да се освободи от този цирк, в който са ги вкарали.

Не обявявам за кого гласувам в анкетите, защото това не интересува никого. Но днес ще напиша. "Номинирах" лиглата, защото премина всякакви граници. Не спря да плюе по другите, а камерите показват какво прави. До ви кажа, не ми се ще да съм на мястото на жената на Андрей и да гледа как хранят и прегръщат мишленцето ѝ.
Но и без Андрей, пак бих я номинирала, защото подобно същество не бих търпяла около себе си.

# 931
Камерите показват това, което Продукцията реши да видим и по начин, който е удобен за нея.
Пример - показаха Валентин и Милена в двора работят, Стратимир и Рабухчиев около Паулина с козите последвани от синхрон на Валентин как се оплаква  и веднага започваме да мислим с телевизора.

# 932
Нормално и добре е след тежка физическа игра да има нещо, което изравнява силите. Но все пъзел, пъзел... Малко ли има неща за ловкост, точност, сръчност - да хвърлят разни неща в цел, да измерват време наум, да подреждат кули от кубчета докато някое падне и прочее.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 12:03 от Черна станция

# 933
Нормално и добре е след тежка физическа игра да има нещо, което изравнява силите. Но все пъзел, пъзел... Малко ли има неща са ловкост, точност, сръчност - да хвърлят разни неща в цел, да измерват време наум, да подреждат кули от кубчета докато някое падне и прочее.
+100
Да, права си.
Не е необходимо логическа игра винаги да завършва битката, има и много добри други алтернативи.

# 934
+10000000000

Всяко племе си има поне по 1 дразнител този сезон - Мани, Паулина, Елизабет. Последната бих я изтърпяла само и единствено ако играе, но без да коментира. Другите 2 са тотал щета. И не, Паулина не е силен играч.

От третия епизод на сезона /06.09/ се заканват да номинират и разкарат Тъ, но нееееееееееее продукцията няма да го разреши. Такъв джакпот са ударили с нея, че за нищо на света няма да я загубят. Извън игрите ще я номинират, ще я изхвърлят, ще ѝ нааправят какво ли не, но пред съдиите Ралица и Димо дори благодарност ѝ изразяват за нещо, за което е отишла там и го правят всички. Голяма работа! Това е Мани Ву Нанг Тъ! Какво си въобразяваме ние!

Изпусна тотално и буквално козите Паулина. Нещо повече каза ли се по въпроса? Нееееееееее. Продукцията е доволна, че е намерила подобен персонаж, който да пили повече и от Тъ, да е по-нагла и нея. Немериха ѝ козите, връчиха ѝ ги, записаха ѝ ги в паспорта и трябваше само тя и единствено тя да се грижи за тях. Но пък тя реши да не стане рано да ги храни първия ден, после реши, че няма сама да се занимава с тях, след това реши, че ѝ е омръзнало. А ония двамата балъци Милена и Валентин изкопаха де що има трева под слънцето. Някой каза ли нещо на Паулина, че само тя трябва да се доближава до козите? Не, разбира се. Тя е там, за да пили нервите, да се пазари като циганка на женския пазар. Дори кафето и цигарите не ми направиха никакво впечатление, защото вместо да ѝ вземат имунитета и да я пратят в петък на елиминации, дадоха на племето хляб и сол. Голяма работа, нали?

Миналата седмица слушахме какво ли не за Красима. Как не я беше срам да падне! Само за да не отиде на елиминация го била направила, рЪЙш ли. Защо ли никога не съм забелязала Красима да трепери от битки? Дори напротив. А снощи се оказа, че тя сама се предложи, нямаше какво и да коментират, но не. Борис за авторитет прояви грижа към нея. Състоянието ѝ се било влошавало /нали нищо ѝ нямаше, какво се влошава?/, по-добре било да отиде.
Аз пък ѝ стискам палци да отпадне в петък и да се освободи от този цирк, в който са ги вкарали.

Не обявявам за кого гласувам в анкетите, защото това не интересува никого. Но днес ще напиша. "Номинирах" лиглата, защото премина всякакви граници. Не спря да плюе по другите, а камерите показват какво прави. До ви кажа, не ми се ще да съм на мястото на жената на Андрей и да гледа как хранят и прегръщат мишленцето ѝ.
Но и без Андрей, пак бих я номинирала, защото подобно същество не бих търпяла около себе си.

# 935
  • Испания

Да благодарим всички на Тъ. Та тя става вече и за полет в космоса!

Братоеви имат рожден ден. Да са живи и здрави!

# 936
Нали, малко по йезуитски беше тази номинация. Борката май ще дойде не чак такъв 👼, колкото се изкарва.

# 937
  • Испания
Скрит текст:
Нали, малко по йезуитски. Борката май ще дойде не чак такъв добряк, колкото се изкарва.

Как не му стана неудобно! А самият той е скатавка. Помните ли, когато Красима каза, че не трябва да се губят мъже? Борис беше пръв, който изрази безусловно съгласие.

Но Красима им затвори големите усти. А лиглата само мигаше на парцали. Най-смешен беше Андрей.

# 938
  • София
Много щеше да ми е интересно ако нямаше никакви пъзели, само силови игри и на издръжливост. Сигурна съм ,че много от оставащите отдавна щяха да са забравили,че са участвали.

# 939
Борис леко започва да ме плаши с изблиците на гняв - напоследък при най-малкото нещо, което не стане по неговата, стиска зъби и вади убийствен поглед. На капитанската имах чувството, че ще избие зъбите на Паулина когато тя отиде да се ръкува с него. Добре, че си остава само с това и проявява самоконтрол, надявам се не само пред камерите.

# 940
Аз пък харесвам логическите игри и пъзелите, не може само блъскане да гледаме.

# 941
Отношението на Андрей за номинацията на Елизабет вчера

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 12:54 от Bengun

# 942
  • Испания
Пъзелите, както и силовите игри, балансът са инструменти за манипулация.

# 943
Отношението на Андрей за номинацията на Елизабет вчера
Не го разбрах какво каза, а и звука е лош 🤔

# 944
Аз май съм пропуснала нещо. Защо мислите, че Симеон и Красима се познават от преди влизането си?

Общи условия

Активация на акаунт