💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 81 336
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 120
Всъщност е класически двоен аршин.
Милена работи по клубове и може да публикува снимки на тялото си - дали от тренировки или от работа/плаж. Защото работата и го позволява
Елия работи като детска учителка и не може да публикува снимки на тялото си - дали от тренировки или от работа/плаж. Защото работата и не го позволява.

Единственото ограничение за Елия е да не прави снимки на децата, на които преподава без знанието на родителите им.

Съдим за човек по работата му ?

# 121
По всичко показано до момента съдя, че Елия е куха и елементарна. И очевидно се смята за нещо уау, а е обикновена. Търси си внимание момичето, а нищо чудно и мъж да търси.

# 122
  • Испания
Търсеше във формата лекар, ама не намери.

# 123
Що бе, снимките на Елия са хубави.

# 124
То точно лекарите ще се убият за този лигоч.
Такива снимки, видеа и глупости по са присъщи на някое 16-17-годишно кифле. Не че мис Ели ментално е много по-зряла.

# 125
Добре де, а голите задници на жълтите, на какво са присъщи?
На техния фон, снимките на Елия са си направо екстра.

# 126
  • London
Жълтите не работят в училище.Rolling Eyes

# 127
Те и голите задници са ми дразнещи.
Но ме радва много мис Ели - била 5 дни в предаването и сега сигурно смята това за велико постижение. То снимки, видеа, раздава го известна, инфлуенсърка. Много зле 😃

# 128
Tуджаров каза: Снимаха ме на ренген, натъртил съм си ребрата, ама нищо не се вижда и са ми записали допълнително час ще ме водят на Скенер, утре за по сигурно.

Та да успокоя, феновете му. Явно днешната игра я пропуска. Щото ..е на доктор, ох боли, тя Мани изкуца здрава ИВ, то е заразно..Що и  той да не мине малко метр

# 129
  • Бургас
Изтрих се. Не мисля, че  издавам информация от кухнята.  И аз като вас си разсъждавам и един средно интелигентен човек би се досети до какво ни води инфото от предният епизод когато на играча Х ми направиха едни да не кзвам какви изследвания на едно тайно нещо ДВА пъти.
А се подразних, че целият разговор тръгна в спойлер, който често беше в друг спойлер и т.н.
Сега няма да ви кажа кой ще победи, фръц Mask

Извинявам се ако на някой съм му издала кой е убиеца още в началото на книгата.

# 130
Жълтите не работят в училище.Rolling Eyes
Нали Елизабет тренира малки деца.Каква е разликата от учителя по физическо примерно?

# 131
  • София
относно спойлера
Скрит текст:
дали ще има директна елиминация, или ще напусне, какво ще се случи, че да отпадне днес?

Скрит текст:
Туджаров напуска.Има пневмония

# 132
Абе хора, учителите трябва да са най-малкото авторитет, да не казвам по-духовно извисени. Разбира се, че не е нормално да се гъзят под път и над път. Както например не е нормално да танцуват кючеци. За мен поне е така.

# 133
Интересни са ми тези сбирки на какъв принцип са? Едва ли са станали толкова близки, че да поддържат отношения месеци след игрите.

Принципа е:

"Ние известните, от телевизора!"

# 134
Според мен пък някои не се понасят особено, ама им е тъпо другите да се събират, а те да не са там Grinning някакъв вид FOMO

Общи условия

Активация на акаунт