💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 894
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 690
Може да се карат на Приключенците, че не всички са работили активно върху задачите в стопанството. Като цяло не очаквам да е нещо особено интересно, поредната тъпня и поредното идиотско отношение от водещите.

# 691
  • София
Не ми се вярва да е заради козите-за тях може да ги накаже стопанинът като ги лиши от храна.
Изглежда ,че след играта им четат конското,което ме навежда на мисълта,че не им е харесал резултата и ще го променят.

# 692
Няма да се учудя на такъв развой, особено ако Приключенците спечелят, а не е "трябвало" според продуцкията.
Толкова са нагли в манипулациите си и умишленото побутване на цялото предаване в посоката в която искат, че няма да се учудя ако при всяка важна игра, при евентуален нежелан от тях победител, за всеки случай като реквизит стои "кутията на Пандора" в готовност да бъде извадена пред водещите и да бъде заявено: "Нищо в "Игри на волята" не е такова каквото изглежда. Кутията на Пандора се полага на победителите и те ще трябва да я отворят." и да им се обяви, че всъщност губят играта Grinning Доказано и изпробвано в първи сезон.

# 693
Изобщо не допускам на Поприключенците да им се карат за Стопанството. Това да не са Шампионите да ги строят в две редици и после седмица да ги карат да се кланят на останалите, на водещите и на летовниците!
Залагам, че пак жълтурчетата ще са виновни. Красима е откраднала два домата от съседната вила и тайно ги е изяла!

# 694
Директна елиминация на Красима + разпадане на Жълтите заради двата домата 😃
Сигурно Бойците ще загубят и за да не се налага Мани да се харчи за имунитет, директно Жълтите ще бъдат прецакани заради нещо.

# 695
Стига де! Жълтите са в резиденцията! За какво им е да крадът каквото и да е? То това вече няма да е глад, а патология! Joy

# 696
Ще е като миналата година според мен разпадането на едно от племената- след битката за Територия през осмата телевизионна седмица, т.е. следващия понеделник племето, което остане последно приключва съществуването си.

А днес ще е обичайното - много шум за нищо.

# 697
От промото ми се струва, че Бойците няма да завършат, щото не могат и да започнат. Smiley Освен да ги обвинят, че саботират играта поставяйки индивидуалист като мис Мигла на първи пост и целят да я номинират. Тук могат да се правят договорки, но зависи колко са съгрешили и отклонили от сценария.

# 698
От промото ми се струва, че Бойците няма да завършат, щото не могат и да започнат. Smiley Освен да ги обвинят, че саботират играта поставяйки индивидуалист като мис Мигла на първи пост и целят да я номинират. Тук могат да се правят договорки, но зависи колко са съгрешили и отклонили от сценария.
Че те точно това и правят, саботаж на собствения си отбор. Но не мисля, че биха се намесили точно заради това, не знам

# 699
Саботаж на битка/игра не е забранен.

# 700
Че те точно това и правят, саботаж на собствения си отбор. Но не мисля, че биха се намесили точно заради това, не знам
Какъв саботаж правят? Всички членове на отборите са равноправни и могат да ги слагат на който си искат пост.
Защо Мани да не я слагат на първи пост?

# 701
Нали Мани е най-добрата, "издумкала" един куп други играчи? Тогава да я слагат на важни постове и да се доказва. Не само да подпира плочки и кубчета.

# 702
Залагам, че пак жълтурчетата ще са виновни. Красима е откраднала два домата от съседната вила и тайно ги е изяла!
Или Елизабет е дала на Андрей да и ближе лъжицата и по този начин е нарушила противоепидемичните мерки?

# 703
Мани ме разби, когато Неделчо й обяснява колко е слаба, а тя се запеняви от къде знаел той, че тя не е  саботирала битките Grinning Grinning Grinning видиш ли силна е, но е саботирала отборните битки досега, а на индивидуални се доказва.

# 704
В 21 век сме и трябва да се дават рани шансове на всички. Преди началото на сезона още като можеше да се запишат участници се замислих дали да не участвам. Бях в отлична спортна форма и съм много добър на пъзели от дете. Ако бях попълнил анкетата и ме бяха одобрили ви обещавам, че и аз защото имам вирнато дупе от клекове, щях като Елизабет да си пъхам гащите в дупето. Трябва и женската аудитория да се нагледа на гъзяги, стига само мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт