💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 778
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 975
Аз си признавам, че вчера като казаха, че пъзелът е 160 части почнах да се смея с глас. С изключение на Неделчо и Валентин другите едвам нареждат пъзел 10 части и не могат да смятат, те им дали голям пъзел.

# 976
И на мен ще ми е скучно като свършат Игрите,  кога ще е това всъщност?
После ще чакам Сървайвър.

# 977
  • Испания
Започнаха на 4 септември, би трябвало да свършат в началото на декември. Няма да ми липсват.

Сървайвър май започва през февруари.

# 978
Започнаха на 4 септември, би трябвало да свършат в началото на декември. Няма да ми липсват.

Кой ще го продуцира този път ?

# 979
Кой ще го продуцира този път ?
Кратък отговор - Евтим Милошев
Евтим Милошев ще е продуцент, който ще отговаря за съдържателната част на проекта.
Христина Апостолова ( жената на ЕМ ) ще е креативен продуцент на риалити шоуто.
Водещ: Владимир Карамазов

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 18:25 от Bengun

# 980
  • Испания
Изпълнителни продуценти   Seven-Eight Productions (1), Dream Team Production (2 – 5),
bTV (6 –)

Продуцент(и)   bTV Media Group

Има тема за формата във форума.

# 981
  • София
Как да не е имало повече пъзели миналия сезон? При две основни героини-пъзеломелачки?
Че той Тошко като се събудеше и почваше лекцион относно тях.Ванчето като подкараше да реди и ме хващаше нервата.Когато отидоха при жълтурите,не можа да им помогне.Наложи се Тодор да се научи-шак-шак Simple Smile
Всички можеха да редят,просто жълтите бяха по-бавни.
Такова чудо като сега не е имало,а още не са правили идеалната пирамида Simple Smile,за която си бяха спечелили схема за редене .
По анкетата категоричен глас за Красима!

# 982
Оооо Ави, като каза Шак-шак-шак си погледнах архива за илюстрация Simple Smile Ето го пъзелист номер едно :
Скрит текст:

# 983
  • София
Аз си спомням как беше секундант май и като зачегърта по дъската шак-шак -само това се чуваше и победи Simple Smile
Между другото липсват ми тези игри на помощниците.Вероятно са ни ги спестили заради куция им плаж.

# 984
Аз си спомням как беше секундант май и като зачегърта по дъската шак-шак -само това се чуваше и победи Simple Smile
Между другото липсват ми тези игри на помощниците.Вероятно са ни ги спестили заради куция им плаж.
За мен лично без Битка на съюзниците е много по-добре тази година. Не е честно един от двамата играчи да започва дуела за елиминация изоставайки от другия, това ме дразнеше много миналата година.

# 985
Хубавото на тези манипулирани битки е, че хич не ми пука вече кой ще спечели. Не хабя нерви. Който и да отпадне ми е все тази. И кой ще спечели също. В нито един от двата сезона не спечели моят фаворит. Най-открияващи мъж/жена за двата сезона ми бяха Юлиян/близначките и Тошко/Ваня, а фаворити Юлиян/Пламен и Ваня. В този сезон определено нямам фаворит. От жените една не мога да харесам даже като игра, че да компенсира характера.

# 986
Теорията  ми за днес.

Скрит текст:
Приключенците падат.Отиват на съвет от там на дуел Валентин и Милена.Те бият  Красима и Елизабет.От двете пада Елизабет  заради спойлера ,от лайфа на Алекс .Та сигурно след тази загуба  племето им се разпада, и Красима  отива при Бойците заедно със Андрей.А Борис и Симеон при Приключенците хахах.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 20:21 от *Аня*

# 987
Аз пък се сещам за друг спойлер.
Скрит текст:
Мисля, че Красима ще отпадне, съдейки по ранната й публикация в Инстаграм. Още началото на август. Докато Елизабет е една от последните публикували и вероятно стига почти или до финала.

# 988
  • Sofia
*Аня*, сложи го в спойлер. Peace
Макар че не мисля, че тази информация е вярна, така или иначе.

# 989
Моята теория е малко по-налудничава, но ще ми е интересно да я гледам Simple Smile Слагам в спойлер, защото се подпира на издадено инфо:
Скрит текст:
Който и да падне днес, няма да изгуби участник в петък. Пада Елизабет, отива срещу Мартин и го побеждава. Предлагат му срещу грошовете си да се върне в племената и да започне от 0. Другата седмица играта за територия ще разпадне едното племе, а победителят освен Резиденцията, ще получи и правото пръв да избере кои участници да приеме.

Но все пак вероятно ще е нещо по-малко драматично Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт