💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 801
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 960

Ето го Вальо отпреди няколко години.

# 961
Със сигурност са по-комплексни от чисто силови играчи като Рабухчиев да речем.

Рабухчиев става да държи краката на козата /надявам се, че не е счупил някой/ и да продава гривни и колиета в ИГ.
Да, много дебилна физиономия има. 😂
Неделчо не е виждал фитнес зала през живота си, но пък е жилав. Не се дава.
Снощи бойците бяха истински отбор.
На Морунов му стана криво, когато Мани не отиде за поздрава преди да тръгнат за битката. Може да се карат, но станаха близки.

# 962
Отдавна гледам игри на волята, но не съм писала тук.
За мен правилата са доста ясни от години- винаги има едно племе, в което се слагат силни играчи - обикновено жълтите, които са зле с пъзели, не е задължително да са глупави, просто нямат умения в реденето им, също така сините пък и в предишни сезони се справят с логически неща и пъзели, но физически не издържат на темповете и при червените трябва да има баланс, но невинаги. Разбира се че целта е да се сложат и конфликтни хора, за да става по-весело - примерно мен Неделчо и Мани като се карат ме забавляват доста. И видимо този вид хора се толерират дълго от водещите с цел да остават максимално.
Това, което ме озадачава е нещата, които стават на фермата. Голяма част от участниците се показват като страшни мързели и не им се работи за храна. Хора, които правят чудеса на игрите, изведнъж се показват като лигльовци. Първото отиване на фермата на жълтите беше много показателно.
Лично мен това ме и дразни. Те имат силата да се справят с физическо натоварване, но са ужасно мързеливи. Значи ще играем в играта, щото там има шанс за 100 000 лева, но няма да работим във фермата, щото ни мързи. Дори не мисля че е нагласено - просто такива сме станали хората. Мързеливи. Та колкото и да дирижират играта и да се опитват, много неща са си такива, щото реалностите понякога са по-изненадващи от сценариите.
За мен Мани говори доста истини, в този отбор мъжете не си подкрепят жените, което пък води до загуби. Племето е показателно - като малко общество, ако низвергваме някого, то той се озлобява и няма стимул да прави нищо. В живота е същото, когато се бие сама, тя намира сили и се стяга, но в племето, където я обиждат и нападат, няма стимул за борба. Това е като в гората - ако се тръгне на поход вървиш с темпа на най-бавния. Значи всички трябва да спазват темпа на Мани, за тяхно съжаление, а те продължават да я мачкат. Последните две игри показаха, че при повече стимули и добро отношение от племето, ако си помагат, тя може да се справи на едно почти средно ниво.

# 963
На мен ми се иска да има поне 1 игра с пъзел/логическа задача, в която да кажат, че на този пост НЕ могат да застанат хората, които по принцип ги пращат там - Неделчо, Валентин/Милена, Красима/Андрей. Примерно да има условие на този пост от Приключенците да бъде Стратимир или Рабухчиев, от Бойците Стоян или Морунов, а от Жълтите Симеон или Елизабет. Тогава ще има повече съспенс. Но и играта би продължила страшно дълго 😃

# 964
Тогава ще стане като миналата година дето редиха някакъв куб едно денонощие и Йоана се разрева и щеше да се хвърли в морето...

# 965
Симеон ще се справи с пъзела. Там си в грешка.

# 966
На мен пък ми се иска за разнообразие някоя игра да започне с пъзел. Защо все завършват с него?

# 967
Защото винаги частите на пъзела ги събират по трасето, съставено от различни компоненти на играта.

# 968
  • Козлодуй
На мен много ми хареса играта с повече пъзели и колкото по напред отива играта все повече физическата сила няма да има значение - просто такава е играта защото племената чистят слабите физически в началото но пък и играта се променя в началото са силовите елементи после става все по-умствени, баланс и точност Simple Smile

# 969
Симеон може и да се справи с пъзела. Не казвам, че и другите няма да са добри, но аз няма как да знам след като не са се доказали на такъв пост. Нека поразнообразят малко и сменят играчите по постовете.

# 970
Просто трябва доста по-добър баланс на отделните компоненти в битките.
Сега е така, защото това е мощен инструмент в ръцете на Продукцията за насочване на играта в желаната посока според сценария. И не съм оптимист, че ще има промяна.

# 971
И аз не вярвам, че ще има промяна, а ми се иска. Твърде много се дирижират нещата от продукцията, може за разнообразие да не се намесват в някои игри.

# 972
  • Испания
Няма да се случи. Тупарев е болен на тема "марионетки".  

Изживява се като   

# 973
Снощният епизод бе просто прекрасен Heartpulse
Карат се, недолюбват се жълтите, но на терен са железни, че май и без думи се разбират. Кой още не е пробвал тоз пъзел? Май наистина само Симеон остана не отчел се на този мачкащ тестиси пост.
Червендалчетата са душици. Мани не можа да се самоотцепи и пак им го нацепи. Стоян е голям! Морунов е Титан, а Неделчо - Великан!
И тез сини козарчета. Поля от мързел премести козата, но не и дупарата, щото нямаше къде да поседне. Един и рогата държи, друг краката, а Поля млякото вече вари за кафето и цигари събира за славни дни.

Няма любимци продукцията, има рейтинг-балъци на които ще бие шута когато прецени и хубаво ги издои.

# 974
  • London
Нормално и добре е след тежка физическа игра да има нещо, което изравнява силите. Но все пъзел, пъзел... Малко ли има неща за ловкост, точност, сръчност - да хвърлят разни неща в цел, да измерват време наум, да подреждат кули от кубчета докато някое падне и прочее.
Оу да варианти има много.....стига да искат.

Общи условия

Активация на акаунт