💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 823
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Предлагате да няма логически игри, та протичането на каквато и да е мисъл в това риалити съвсем да стане мираж. Sweat Smile Както никой не е длъжен да се съобразява с дефицитите на Мани, така и никой не е длъжен да се съобразява с факта, че настоящият състав на Шампионите има общо три мозъчни клетки и всички те са притежание на Красима.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 13:03 от La Vikinga

# 946
Не, не да няма.
Просто сумарно да са по-малко.
Завършващ етап за точност, елемент за баланс или елемент за концентрация са добри алтернативи на пъзел за край на играта.

# 947
Камерите показват това, което Продукцията реши да видим и по начин, който е удобен за нея.
Пример - показаха Валентин и Милена в двора работят, Стратимир и Рабухчиев около Паулина с козите последвани от синхрон на Валентин как се оплаква  и веднага започваме да мислим с телевизора.

Именно.Предполагам, че по всяко време заснемат изказвания по някои въпроси от всички участниции излъчват само определени за да ни съставят нагласа.
А пъзелите са толкова елементарни, че думи нямам защо са тези оплаквания

# 948
  • София
Не, не да няма.
Завършващ етап за точност, елемент за баланс или елемент за концентрация са добри алтернативи на пъзел за край на играта.

Миналата седмица имаше племенни игри без пъзел.

# 949
Не, не да няма.
Миналата седмица имаше племенни игри без пъзел.
И не само миналата. От 15 играни тройни племенни битки 4/15 са без пъзел и с друг елемент в края. ( задачата за втори-трети клас я броя към "пъзелите", че се оказа много по-сложна за играчите сравнена с подреждането на пъзел Joy)
Но съотношението е красноречиво, и тук не включвам битките за спасяване между две племена.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 13:16 от Bengun

# 950
  • София
Гледах малко от снощи.Тази Паолина е толкова малоумно същество,без извинение.Може ли да не иска да иде от дясната страна на козата,а да кара двамата идиоти да я държат,защото на нея не и било удобно и да мъчи горкото животно.
Е как да отиде от дясната страна, като вимето е от лявата. Joy Даже Стратимир, който не е надарен от природата с особен интелект, загуби звук и картина при този покъртителен довод.

# 951
Аз съм ЗА да има пъзели и логически задачи, но не и повечето игри да зависят буквално от тях - досадно е. Но също е досадно как повечето играчи бягат от пъзели като дявол от тамян - акълът им не стига да се справят с елементарни задачки..

# 952
  • Испания
Продукцията има проблем /само това да им е проблемът!/ с дозирането. Прекаляват. Нямат чувство за мярка.

Аз съм ЗА да има пъзели и логически задачи, но не и повечето игри да зависят буквално от тях - досадно е. Но също е досадно как повечето играчи бягат от пъзели като дявол от тамян - акълът им не стига да се справят с елементарни задачки..

Това е, защото вместо да учат, са били в залата. Неделчо е факир, но не е спортист. Валентин се справя много добре, но и той не е спортист, а финансист.

# 953
  • Испания
Калоян: „Игри на волята: България“ е моя сбъдната мечта

За мен е доста елементарен. За пет минути каза противоположни факти. Влязъл и изгубил работата и любовта. Като го разпита Гала, се оказа, че и е на предишната си работа и с предишната си приятелка.

След МШ, ИВ да видим къде ще се появи.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 13:59 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 954
Затова и толкова си харесвах Ванчето - хем беше физически подготвена, хем се справяше доста добре на пъзели. И беше доста спокойна в игрите. Още се ядосвам, че не стана победител - имаше всичко необходимо да спечели.
Смайли, права си за Неделчо и Валентин. И двамата не са спортисти, но не са никак зле във физическите игри. Със сигурност са по-комплексни от чисто силови играчи като Рабухчиев да речем.

# 955
  • Испания
Затова и толкова си харесвах Ванчето - хем беше физически подготвена, хем се справяше доста добре на пъзели. И беше доста спокойна в игрите. Още се ядосвам, че не стана победител - имаше всичко необходимо да спечели.
Смайли, права си за Неделчо и Валентин. И двамата не са спортисти, но не са никак зле във физическите игри. Със сигурност са по-комплексни от чисто силови играчи като Рабухчиев да речем.

Сигурно ще потретя, но Ваня беше жената, която трябваше да спечели. Абсолютно никой не може да ѝ стъпи на малкия пръст.

Не казвам, че са зле във физическите игри Неделчо и Валентин. И там са достатъчно добре. Мисълта ми беше, че от това което виждам, тези, които спортуват или само блъскат в залите, хич не развиват сивото си вещество и мозъчните гънки съвсем са се опънали. Логично неспортисти се справят на пъзелите.

# 956
  • Козлодуй
Аз май съм пропуснала нещо. Защо мислите, че Симеон и Красима се познават от преди влизането си?
Защото някой каза в темата, че при появяването на Симеон в племето Карасима го посрещнала с прякора му от реалния живот Simple Smile
Елизабет има грошове. Защо не и предложиха нищо срещу тях? Ако и на битката не и предложат предимство ще се окаже че само Мани и Паулина могат да игарят с предимство - тогава вече може справеливо да плюете по продукцията Simple Smile

# 957
  • София
Неделчо и Валентин не са спортисти, но не са и в лоша физическа форма. Със сигурност не са хора, които никога не са влизали във фитнес зала. Неделчо минава всички елементи по трасето, макар и да не го прави най-добре от всички, не е и неспособен. Докато там има играчи, различни от Мани, които не могат да минават по халки, не плуват бързо, не могат да гребат и на всичко отгоре са и слаби в логическите игри. Валентин също е способен да мине многокомпонентно трасе, като изключим инцидента с въжето. Елементът, който затруднява Неделчо, е точността според мен.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 22:55 от La Vikinga

# 958
  • Испания
Със сигурност са по-комплексни от чисто силови играчи като Рабухчиев да речем.

Рабухчиев става да държи краката на козата /надявам се, че не е счупил някой/ и да продава гривни и колиета в ИГ.

# 959
Аз май съм пропуснала нещо. Защо мислите, че Симеон и Красима се познават от преди влизането си?
Защото някой каза в темата, че при появяването на Симеон в племето Карасима го посрещнала с прякора му от реалния живот Simple Smile
Елизабет има грошове. Защо не и предложиха нищо срещу тях? Ако и на битката не и предложат предимство ще се окаже че само Мани и Паулина могат да игарят с предимство - тогава вече може справеливо да плюете по продукцията Simple Smile
Участниците може  да се познават донякъде от кастингите

Общи условия

Активация на акаунт