💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 750
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 990
Пак повтарям.Ако не си беше отворила голямата уста Паолина и да държи реч и да държи сметка на другите,  няма проблем да вземе жълтиците.Това Морунов не го е правил.Освен това не е отказал да нахрани племето за три дни,  за да зяпази собствения си…  сещаш се.
Напротив, проблем има и той е, защото капитанът се избира от цялото племе с идеята да отиде и да донесе предимство на отбора, не за себе си. Не случайно повечето случаи се прави стратегия кои ще са капитаните от другите отбори, за да се избере човек, който ще може да им бъде равностоен.
Ако идеята беше, че капитанската битка носи лични облаги, всеки щеше да иска до ходи и най-вероятно щеше да става чрез чоп.
И ти не схващаш какво то казвам - излиза, че интригантката, нахалницата и т.н. Паулина мисли за племето си, толкова колкото великият, уникалният, страхотният и божествен Морунов. Ама единия е такъв, пък другия еди какъв си, а накрая....правят едно и също.
Нямам намерение да споря повече по този въпрос, просто започнете да виждате малко по-далеч от носа си и бъдете малко по-обективни.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 20:25 от Blackbling

# 991
Сигурен спойлер:
Скрит текст:
Жълтите са тези, които се разпадат.

# 992
Не мога да си представя Бойците да паднат ,пращат Мани и Кремена, и те бият може би две от най силните жени тази година LaughingПросто ми е нереално Satisfied

# 993
Предположение, без да съм чел/гледал спойлери.
Не мисля, че Красима,Елизабет и Мани ще отпаднат тази седмица.
Залагам за Милена или Кремена, съответно ако Приключенците или Бойците загубят днес.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 20:35 от Bengun

# 994
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Скрит текст:
И в реалния живот има такива жени като Паулина- не блестят с особен интелект, но мъжете се надпреварват да им изпълняват прищевките без да си дават сметка, че стават смешни.
Естествено, че има. И не мисля, че стават смешни, а и от кога трябва някой да блести с интелект, за да бъде харесван особено за жени? Даже това са най-успешните бракове.  Предпочитам мъж като Стратимир пред Симеон или Андрей.[/spoiler]
Аз пък не харесвам никой от мъжете в племената, не са мой тип.
От пръв поглед и.....трябва да ми останат очите в него!
А пък за такива като пажът на Принцесата....нЕмам думи...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 995
Не знам дали някой забеляза, точно преди да започне предаването преди малко, имаше спонсорска реклама на 3 в 1. 🤣🤣 Ясно защо беше цялата тази глупост вчера с Паулина. Просто Нескафе 3 в 1 са станали спонсори и се рекламират. Цялото нещо според мен е било сценарий.🤣

# 996
  • Испания
Мишленцето не може да понесе номинацията на Елизабет.

# 997
Оф много ме дразни как Андрей се е лепнал за малкото злобарче. Какво се излага? Голям семеен мъж с дете и буквално се прехласва по това лигаво лапе. Грозно е.

# 998
Оф, Андрей ще защити мишленцето си. Започва да ми напомня на Къцамун с тия оцъклени очи и мимики.Trollface

# 999
  • Испания
Симеон и Борис - двама смешници, които убеждават всеки другия колко е велик.

Андрей, Андрей! Жена ти гледа ли?

# 1 000
Андрей като играч е топ, но е страшно залюхан тип. Не му отива такова поведение. Аз ако съм на мястото на жената на Андрей, хич не бих била очарована. Големи лиготии с тая пикла. Да му напомня на Андрей, че и Красима е малко момиче - на същата възраст като Елизабет.

# 1 001
  • Испания
Тая скочубра къде е тръгнала? Нали нямаше да ходи!

И пак нея я питат. Не знам Ралица защо не си я вземе вкъщи?

# 1 002
Защо Андрей да не защити играч, с който е по-близък в племето ?
Нормална реакция. Прехвърляте отношението си към Елизабет към Андрей според мен.

# 1 003
Оф тая Мани егати циркаджийката. Непрекъснато се опитвала да се доказва.. къде бе Grinning

# 1 004
  • София
Боже, каква драма, драги зрители! То сълзи, то сополи ... И водещата с този драматичен и гробовен тон ...
И съответната сърцераздирателна музика за разкош. Излагат се от продукцията с тези театри!

Общи условия

Активация на акаунт