💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 806
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 915
Така е - Симеон си прави илюзии че може да е отшелник отново. Дадоха му втори шанс като го пратиха в племе. Ми те ако ще го връщат него на острова да вземат да върнат пък мис Ели в племето... и така до безкрай.  
Но като цяло Симеон прави добро впечатление откак не е отшелник.  Много бурсучеста роля му бяха дали там.

# 916
Интересно степенува приоритетите си, касаещи женските добродетели – да чисти, да готви, да се грижи за мъжа си... Хи-хи. Joy Joy Joy
Simple Smile Joy
Не става много ясно Симеон жена ли търси, слугиня или майка Simple Smile

# 917
И в реалния живот има такива жени като Паулина- не блестят с особен интелект, но мъжете се надпреварват да им изпълняват прищевките без да си дават сметка, че стават смешни.

# 918
Тази гримаса е запазена марка на Ралица когато казва на някого че се е провалил/сгафил/олял и т.н.
Ще рече човек, че е учила в Учиндолската театрална школа "Унижи събеседника"

# 919
И в реалния живот има такива жени като Паулина- не блестят с особен интелект, но мъжете се надпреварват да им изпълняват прищевките без да си дават сметка, че стават смешни.
Естествено, че има. И не мисля, че стават смешни, а и от кога трябва някой да блести с интелект, за да бъде харесван особено за жени? Даже това са най-успешните бракове.  Предпочитам мъж като Стратимир пред Симеон или Андрей.

# 920
  • London
Явно идеята е да бутат племето на Мани.....заради Мани. Друго обяснение нямам за пъзелите. То е ясно, че там принципно Неделчо е с най-голям шанс.....сигурно и не случайно е сложен в Маниното племе.Joy Мислят те как тя да оцелее максимално дълго очевидно.....

# 921
М не , Полина хич не я бива да е такава. Изнерви ги мъжете дори. Наистина умните женички го правят много по -хитро и плавно и така ,че мъжете да се радват когато им угаждат.
Все пак така се постига баланса между половете, всеки си има оръжието , иначе да са ни изтребили кат мухи (хохо)

# 922
Ако има нещо, което да не харесвам тази година в игрите, това са пъзелите и огромното им значение за изхода от битките. Да не говорим, че въобще не смятам хората, които ги редят бързо и безпроблемно, задължително за велики умове. Може би това се дължи на факта, че никога не съм обичала пъзели, през живота си сигурно съм редила най-много пет такива. Simple Smile Вече става досадно почти всяка игра да завършва по един и същи начин.
Симеон напоследък започна да ми харесва, обаче снощи лекичко се издъни с номинацията си. Макар че всъщност, ако трябва да избирам между Борис и Елизабет, твърдо искам Борис да продължи. Simple Smile Силно се надявам този анонс за любовната драма да е изваден от контекста, не ми се гледат и тук бигбрадърски лигавщини.

# 923
  • София
Естествено, че има. И не мисля, че стават смешни, а и от кога трябва някой да блести с интелект, за да бъде харесван особено за жени?

Е, ако ти самият притежаваш интелект, със сигурност си търсиш някого на твоето ниво. Ако ли не, предполагам че ти е все едно.

Интелектът все още е нЕква ценност все пак. Или? Викаш, щом е жена, изруси я и не я мисли.

# 924
Оплакваме се тук и страдаме от недомислици. Но снощи се замислих, че като свърши това предаване ще спра и с ТВ- по някакви причини не понасям български сериали.

# 925
Човекът нали си има сериозна приятелка? С Красима май се познават отпреди и са само приятели. Сигурно само ще я успокоява довечера, няма да има любовна драма.
И аз нямам друго за гледане по ТВ. Хващала съм минути от "Братя" и "Пътят на честта"...и не можах да ги изтрая.

# 926
Скрит текст:
Естествено, че има. И не мисля, че стават смешни, а и от кога трябва някой да блести с интелект, за да бъде харесван особено за жени?

Е, ако ти самият притежаваш интелект, със сигурност си търсиш някого на твоето ниво. Ако ли не, предполагам че ти е все едно.

Интелектът все още е нЕква ценност все пак. Или? Викаш, щом е жена, изруси я и не я мисли.
О, това съвсем не е така Simple Smile огледай се и ще видиш, че много интелигентни жени са с кофти мъже или сами. А в случая Паулина и Стратимир си пасват като интелект Simple Smile  това последното, за да не е спам. Simple Smile

# 927
  • Варна
Снощи написах, че харесвам пъзели и редя през свободното си време. Обаче и на мен ми дотегна всяко състезание да завършва с финален щрих пъзел.

От друга страна се замислям, че това е шансът на червените да не са постоянно на реката и на номинационни съвети. Неделчо е в червеното племе за да компенсира "играта" на Мани и донякъде да се уравновесят силите в племената. Simple Smile

Жълтите са безапелационни в останалата част от играта, но стигне ли се до пъзел... ако можех да се телепортирам да им го наредя хубаво би било. Bowtie

# 928
  • София
Забелязвам, че пъзелите са проблем само когато помагат да спечели племе, което не се харесва... Миналата година само Тодор се оплакваше от "тежестта" на пъзелите. По същата логика може да се твърди, че не трябва всяка игра да включва плуване или влачене на камъни. Дано продължават да поставят пъзели като финален елемент - компенсация за Бойците и това, че Мани е в тяхното племе.

Това злобно парче държи първото място в класацията ми за кофти хора. На второ място , далеч по-назад е Мани, а Поли е чак на трето.
И моята отрицателна класация изглежда така, с изключение на това, че Паулина понякога ме дразни повече от Мани. Мани ми е лесно да я игнорирам, когато не е на терен... И вместо Андрей, в моята присъства Стоян, още от първите 30 минути на първи епизод, когато беше готов за физическа саморазправа.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 11:15 от La Vikinga

# 929
  • Germany
Всъщност и миналогодишните Жълти имаха същия проблем с пъзелите. Играят си добре и после бам, само жално гледаха 😆 Проклятието на жълтите отбори е това.

Общи условия

Активация на акаунт