💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 786
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 005
Не знам дали някой забеляза, точно преди да започне предаването преди малко, имаше спонсорска реклама на 3 в 1. 🤣🤣 Ясно защо беше цялата тази глупост вчера с Паулина. Просто Нескафе 3 в 1 са станали спонсори и се рекламират. Цялото нещо според мен е било сценарий.🤣
А наденицата на коя фирма беше? 🤣

# 1 006
Вадя кърпичките за Мани Cry
Стоян джентълмен, пак ще я води за ръчичка

# 1 007
Много гадничко.... за жената на Андрей, но тя може да си го знае. Някои се чудеха как навън постоянно го дават да се събира с другите, а тя да седи сама с децата, е ясно си е такъв и не е нещо ново и това, което прави с Елизабет в предаването.

# 1 008
Каква силна и драматична музика, какви слова, каква емоция. Силното мъжко момиче плаче ... ш'съ разчуФствЪм, ни моъ

# 1 009
  • Испания
И кого питат? Тъ и певачката.

Много ми е важно да знам как са. Благодаря.

На тази игра Ваня ги побърка.

# 1 010
Да защитаваш приятел - ок. Но това между Андрей и Елизабет е връх на лигавщината. Не мога да ги трая заедно.
Все още Андрей ми е фаворит. Като играч е убиец, но като човек не ми се струва особено читав.

# 1 011
  • София
Манито искала да има избор.Все едно другите имат, като се налага да  я влачат.И защо  иска да я уважават,  като тя сама ги  заплашваше, ако се върне.

# 1 012
  • София
Баси... най-некадърният в племето, с наглост и ежеминутен тормоз над останалите, стана незаобиколим фактор... Всички се занимават само и единствено с нея!
Вечно недоволната Мани!

# 1 013
Мани има много груб, почти каруцарски език Sad

# 1 014
Сега Мани ще стане герой и ще грабнат победата. Ралица ще я засипе с хвалебствия, а Стоян ще я носи на конче до реката

# 1 015
  • София
Какво беше това с топчето?

# 1 016
Е това е, каквото и да направиш за Мани, все ще си лош. Егати човека....

# 1 017
  • Варна
Баси... най-некадърният в племето, с наглост и ежеминутен тормоз над останалите, стана незаобиколим фактор... Всички се занимават само и единствено с нея!
Вечно недоволната Мани!
Точно това си помислих, когато дадоха ревящата- за отровните хора и манипулациите им над околните.

# 1 018
Пак повтарям.Ако не си беше отворила голямата уста Паолина и да държи реч и да държи сметка на другите,  няма проблем да вземе жълтиците.Това Морунов не го е правил.Освен това не е отказал да нахрани племето за три дни,  за да зяпази собствения си…  сещаш се.
Напротив, проблем има и той е, защото капитанът се избира от цялото племе с идеята да отиде и да донесе предимство на отбора, не за себе си. Не случайно повечето случаи се прави стратегия кои ще са капитаните от другите отбори, за да се избере човек, който ще може да им бъде равностоен.
Ако идеята беше, че капитанската битка носи лични облаги, всеки щеше да иска до ходи и най-вероятно щеше да става чрез чоп.
И ти не схващаш какво то казвам - излиза, че интригантката, нахалницата и т.н. Паулина мисли за племето си, толкова колкото великият, уникалният, страхотният и божествен Морунов. Ама единия е такъв, пък другия еди какъв си, а накрая....правят едно и също.
Нямам намерение да споря повече по този въпрос, просто започнете да виждате малко по-далеч от носа си и бъдете малко по-обективни.

Аз ти казах в какъв случай за мен няма проблем.Ако за теб има,  не виждам защо я защитаваше,  когато взе жълтиците.Разликата между двамата е,  че Паулина говори едно,  пък прави точно обратното.

# 1 019
  • Варна/Лондон
Извинете, ако сте писали и съм пропуснала, ще наваксвам с четенето, но на Красима тая кърпа за кво и е, да крие шкембенцето ли?

Общи условия

Активация на акаунт