💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 638
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 230
И все пак ако актьорската им игра не струва и те дразнят супер много, няма как да им стискаш палци да вземат наградата. Аз поне като ще "викам" за даден играч, искам поне да не ме дразни до такава степен, че да сменям канала като говори.
Симеон си каза репликите снощи, но не се знае кое колко е вярно. Някакви коментират във фейса, че Симеон бил в живота хлътнал по Красима и зарязал приятелката си малко след като приключило участието му (били 5 год. заедно). А Красима явно не му е обърнала внимание. И с право.

# 1 231
И все пак ако актьорската им игра не струва и те дразнят супер много, няма как да им стискаш палци да вземат наградата.

О, аз вече не стискам палци на никого! За мене това е около час /без рекламите/, пълен с комични ситуации.
Снощи се хилих с глас когато "Дечо" се изпусна от колелото и нещастно почна да скърца, че не вижда Joy
И когато Валентин попита червениет "Не гледате ли къде отивате?" Ми не, не гледаха Joy

На кого да стискам палци от този водевил?

# 1 232
Имам спомени, че Андрей на един от съветите спомена, че е имало расистки коментари, но се опитаха да го изкарат, че не говори добре български и не е разбрал. Като слушах снощи Красима, много добре е разбрал. И изобщо не е странно, че я мрази толкова, ако тя си позволява подобни коментари и пред него.

# 1 233
Имам спомени, че Андрей на един от съветите спомена, че е имало расистки коментари, но се опитаха да го изкарат, че не говори добре български и не е разбрал. Като слушах снощи Красима, много добре е разбрал. И изобщо не е странно, че я мрази толкова, ако тя си позволява подобни коментари и пред него.
Расистки??? Че той не е ли от същата раса?

# 1 234
Тогава е ставало дума за Неделчо и вероятния му етнически произход според Красима.
А деленето по етнос е расизъм.

# 1 235
Искам да видя Андрей и Морунов в едно племе. Предполагам, че ще се съюзят.
От мадамите при жълтите и червените, не виждам нито една като финалист. Скарани са с пъзелите. Само Красима има някои проблясъци там, но не ме кефи като цяло.

Според мен е по вероятно Морунов да се съюзи с Борис,  от колкото с Андрей.Андрей е вълк единак и не го виждам сдушен с никой.

# 1 236
  • София
То не че не е писано тук в темата, но и аз да задам риторичния въпрос.
Защо само на едни хора се предлагат имунитети, двойни гласове, предимство за игри, храна за племето и т.н.???

Защо Елизабет не получи нищо за своите грошове???

Е, как после да се коментира сериозно при такава очеизваждаща несправедливост...

# 1 237
Тогава е ставало дума за Неделчо и вероятния му етнически произход според Красима.

Самата дума расизъм подсказва кое е расизъм.Не се казва етносизъм.

# 1 238
  • London
Красима обаче явно ако не расист то поне не е любител на чужденци ....и вчера я забелязах да акцентира на "казахстански мозък" или нещо от сорта.

# 1 239
Скрит текст:
Самата дума расизъм подсказва кое е расизъм.Не се казва етносизъм.
Що е то расовата дискриминация?
Всяко различие, изключване, ограничение или предпочитание на основата на раса, цвят, потекло или национален или етнически произход, което има за цел или резултат да унищожи или навреди на признаването, ползването или упражняването на равна основа на правата на човека и основните свободи в политическата, икономическата, социалната, културната или която и да е друга област на обществения живот.

# 1 240
Уау кога е казвала нещо такова Красима? И какъв е пък произхода на Неделчо!? Аз мислих че някой е помислил, че Красима е обидила Семира.
Егати... Вече ако някой не харесва друг имам чувството, че ако случайно има друг етнос или религия, или сексуална ориентация ще кажат, че е заради това.

Аз не харесвам Мани и Семира и това няма нищо общо с техния произход!

# 1 241
  • Sofia
Уау кога е казвала нещо такова Красима? И какъв е пък произхода на Неделчо!?

Коментирахме го надълго и нашироко преди време. Андрей явно е чул Красима да казва, че Неделчо е с (предполагаемо) цигански произход. Но самата ситуация така и не се изясни, малко се потулиха нещата. Останалите съотборници го изкараха, че уж Андрей не е разбрал добре изказването на Красима, защото не владее българския език на задоволително ниво.

# 1 242
Умирай трудно, днес четвърта серия и Морунов.
Лекооо Бау !
Скрит текст:

# 1 243
Уау кога е казвала нещо такова Красима? И какъв е пък произхода на Неделчо!?

Коментирахме го надълго и нашироко преди време. Андрей явно е чул Красима да казва, че Неделчо е с (предполагаемо) цигански произход. Но самата ситуация така и не се изясни, малко се потулиха нещата. Останалите съотборници го изкараха, че уж Андрей не е разбрал добре изказването на Красима, защото не владее българския език на задоволително ниво.
Neutral Face Scream  Помня, че имаше нещо такова и мислих, че става дума за Семира. Но аз имах предвид, че снощи не съм чула нищо такова, че е говорила за казахстански мозък Grinning

Апропо да направя комплимент на Мани... макар и не за игрите, но снощи забелязах, че без онези червила изглежда много приятно, свежо и устните изглеждат нормални, нищо общо с Кремена.

# 1 244
Котка, тя Кремена си е плашило.
Играта си е игра, но си подхождат иначе:

Общи условия

Активация на акаунт