💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 81 396
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 260
Предварително казвам, че това са мои съждения.
Тази вечер първите две се спасяват. От вторите две отпада една. Според мен, това ще е Красима. Отива при Мартин. Симеон каза, че може да яде змии. Следователно става за самотния остров. Побеждава Мартин и остава там. За отшелника още в началото казаха, че ще има шанс да  бъде претендент накрая за наградата. Ще я върнат Красима, когато остане едно племе.
След това: Жълтото племе се разпада. По ред на избиране ще могат да бъдат сините първи/ ще  спечелят това право/. Сините избират Борислав, червените взимат Андрей, сините Елизабет, червените Симеон. И ако искате се смейте, но си мисля, че Андрей ще се съюзи с Мани.
След две седмици ще си припомня какво съм писала Simple Smile

# 1 261
Скрит текст:
Имам спомени, че Андрей на един от съветите спомена, че е имало расистки коментари, но се опитаха да го изкарат, че не говори добре български и не е разбрал. Като слушах снощи Красима, много добре е разбрал. И изобщо не е странно, че я мрази толкова, ако тя си позволява подобни коментари и пред него.
Расистки??? Че той не е ли от същата раса?
Тогава е ставало дума за Неделчо и вероятния му етнически произход според Красима.
А деленето по етнос е расизъм.
Самата дума расизъм подсказва кое е расизъм.Не се казва етносизъм.
Що е то расовата дискриминация?
Всяко различие, изключване, ограничение или предпочитание на основата на раса, цвят, потекло или национален или етнически произход, което има за цел или резултат да унищожи или навреди на признаването, ползването или упражняването на равна основа на правата на човека и основните свободи в политическата, икономическата, социалната, културната или която и да е друга област на обществения живот.

За расизъм ли говорихме или за дискриминация?
"Расизмът (от френски: racisme) е концепция, според която между човешките раси съществуват биологично заложени интелектуални и психически различия, определящи ги като по-висши и по-нисши, както и основаните на нея практики на дискриминация на расова основа."

# 1 262
Относно грошовете: Предложиха предимство на Елизабет и Соня на играта, в която втората отпадна. Но, да.. за едни може имунитети, хиляда гласа, директно номиниран, а за други не Simple Smile

Надявам се довечера да се върне.

# 1 263
  • София
Андрей и Елизабет не ме дразнят изобщо, и аз искам да ги гледам на терен.
Надъхвате си се едни други тук, без да знаете защо. А, да, май заради внушенията на Алекс.
Александър не е казал лоша дума за Андрей, дори обратното. Нагласите тук се промениха заради това, което Андрей сам показва. А аз не го харесвам още от визитката му и съм го казвала, въпреки че има много по-дразнещи участници от него този сезон, назад е в отрицателната ми класация, но никога не ми е бил фаворит.

Относно Елизабет няма да коментирам, но това дали някой е блокирал друг(и) може да се разбере и без да бъде обявено. И сигурно щеше да се разбере, че съотборниците ѝ са блокирани от самата нея и без Алекс да го казва.

И за последно, да оставим достойнството, което показа Александър на страна, но той беше и физически много по-добре подготвен от 99% от участниците. Жалко, че няма да видим дуел между него и Андрей, например, може би щеше да има доста изненадани.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 18:36 от La Vikinga

# 1 264
La Vikinga, за Елизабет ставаше въпрос, а Андрей започна да го отнася покрай нея.

# 1 265
Умирай трудно, днес четвърта серия и Морунов.
Лекооо Бау !
Скрит текст:
Ехее, тези двамата даже си отиват. Хубава е Мани тук. Наистина няма общо с Кремена. Но последната сама се е докарала до този плашещ вид. Жалко..

# 1 266
Някой успявал ли е да намери снимки на Кремена преди изобщо всичките “естетически” намеси по нея? Много ми е интересно как ли е изглеждала преди това, че да се докара до това положение?

# 1 267
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Скрит текст:
Гледахте ли като какъв се е изявявал Стратимир? С някаква дрифтърка се вози извън колата с един нож и реже дини. Голяма глупост е, хиля с с глас.

Той нали уж предприемач в Канада беше?
https://www.youtube.com/watch?v=F9cw4RULIxY
mi6eto, Пажът на принцесата е предприемач, колкото аз съм на Марк Зукито малката балдъза.....
А това клипче е абсолютна тъпня, но нека да си мисли, че "прави" изкуство...
То с три мозъчни клетки с какво друго да се забавлява....Храни си егото.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 268
  • София
Не целя да обидя съфорумниците. Затова и казвам "повечето" и "видяното от мен". Има и високи злобни, гадни и проклети хора - типичен пример е Слави Трифонов.
😂  😂  😂

# 1 269
Точно пък заради на Александър изказванията не я понасям Елизабет.JoyJoyJoy
Всъщност на мен Андрей ми беше неприятен от първия момент. После ми хареса и го оценявам като много добър в битките. Елизабет ми беше симпатична, в последствие заради начина й на поведение, говорене и интригантстване ми стана свръх неприятна. И, да, много е добра в някои от битките. Няма как да кажа на черното бяло. Красима била го обидила мишленцето, дискриминирала го. А той никак не я нахейти в компанията на другото мишле.
От всичко най-много ме изненада мен това, че Андрей не бил разбрал, че има някаква уговорка, за кого да се гласува. Все си мисля, че беше на масата, когато се обсъждаше. Сигурно пак неразбирането на езика му е попречило.
Алекс за мен беше най-силният играч от тяхното племе, комплекстен играч, а не само силовак.
За първи път чувам обаче такъв тип свалка или хвалба като при Симеон. Първо ти обяснява, колко си зле (силиконка, хиалуронка и какво още я нарече не помня), но пък за сметка на това можеш да слугинстваш и да подгъзуваш на мъжа си с кеф, докато връткаш змия на шиш и ядеш червеи. Дали неговата Хриси е такъв сървайвър.

# 1 270
  • London
Сигурно е негово. Има снимки в колата му, води го /детето, момиченце е/ една вечер и у Туджаров, та бая се учудих.

Как пък и на други им прави впечатление!

Струва ми се доста неуважително. Смисъл, ако ми е мъж такова внимание няма да търпя.....пак нека са приятели,роднини или каквото ще. Ще е изгонен след третия колаж....

# 1 271
Скрит текст:
Скрит текст:
Имам спомени, че Андрей на един от съветите спомена, че е имало расистки коментари, но се опитаха да го изкарат, че не говори добре български и не е разбрал. Като слушах снощи Красима, много добре е разбрал. И изобщо не е странно, че я мрази толкова, ако тя си позволява подобни коментари и пред него.
Расистки??? Че той не е ли от същата раса?
Тогава е ставало дума за Неделчо и вероятния му етнически произход според Красима.
А деленето по етнос е расизъм.
Самата дума расизъм подсказва кое е расизъм.Не се казва етносизъм.
Що е то расовата дискриминация?
Всяко различие, изключване, ограничение или предпочитание на основата на раса, цвят, потекло или национален или етнически произход, което има за цел или резултат да унищожи или навреди на признаването, ползването или упражняването на равна основа на правата на човека и основните свободи в политическата, икономическата, социалната, културната или която и да е друга област на обществения живот.
За расизъм ли говорихме или за дискриминация?
" Расизмът (от френски: racisme) е концепция, според която между човешките раси съществуват биологично заложени интелектуални и психически различия, определящи ги като по-висши и по-нисши, както и основаните на нея практики на дискриминация на расова основа."
Ами да. Определението на дискриминация на расова основа съм го написал според прецизирането на ООН с приетата през 1965 година " Международна конвенция за ликвидиране на всички форми на расова дискриминация " на Всеобщата декларация за правата на човека от 1948г.

Това е от мен, повече няма да пиша по въпроса. За етимологията на самата дума си прав.

# 1 272
  • София
Струва ми се доста неуважително. Смисъл, ако ми е мъж такова внимание няма да търпя.....пак нека са приятели,роднини или каквото ще. Ще е изгонен след третия колаж....
Затова Андрей все гледа епизодите на гости у някого.

# 1 273
  • Испания
Скрит текст:
Сигурно е негово. Има снимки в колата му, води го /детето, момиченце е/ една вечер и у Туджаров, та бая се учудих.

Как пък и на други им прави впечатление!

Обяснявах ти аз, че ако едно такова се лепне на мъжа ти, няма да изпадаш в умиление, ама ти не ми вярваше.

Ментето продава фанелки. ДзвИздЪ!!!

# 1 274
Когато преди години в ББ участваше готвачът Петров, пожелах на феновете му поне по един такъв в техния живот. Не знам защо ми се разсърдиха, а уж му бяха фенове.

La Catrala, ако мъжът ти се беше "обзавел" с едно такова мъничко детенце на 15 години, не знам дали щеше да се кефиш толкова. Все пак съм любезна, трябва да признаеш, защото не ти го пожелавам, само си мисля, че би реагирала другояче.
Ама защо говорите глупости? Как по-точно Андрей се е "обзавел" с Елизабет? Официално са обявили, че са любовници или какво? В крачка ли са ги хванали? Както са казали хората - обяснявай после, че нямаш сестра.

Общи условия

Активация на акаунт