💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 495
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 650
Очевидно има някаква симпатия между двамата, но според мен е чисто приятелска. А дори да е нещо повече, проблемът си е на Андрей и цена му. Елизабет с нищо не е виновна.
Дали, ако имаше нещо по-така между тях, щяха толкова явно да показват, че поддържат някакви отношения? Явно няма какво да крият, щом не се притесняват да се показват заедно.

# 1 651
Тайно се надявах ролята на Мани да е до разпадането на едно от племената. Сега Бойците са на практика минус един във фазата с две останали племена Sad В статистиката Битката за територия през следващата седмица я писах и като тройна и като двойна. Предполагам, че все пак ще е тройна битката. Но може и победата на Паулина в Капитанската битка да даде възможност на Приключенците първи да избират член от най-малобройното племе преди началото на играта за територия.

# 1 652
Според мен първите който ще дръпнят ще са Борис и Андрей. Мисля, че другите плена по времв на битки, наблюдават кой как се справя и това са двамата най силни в жълтото племе.

# 1 653
  • Берлин
Всичко сте казали,няма да повтарям. Може ли само някой да ме успокои, че Мартин НЕ отпада от Елизабет, моля 😀

# 1 654
  • Испания
Всичко сте казали,няма да повтарям. Може ли само някой да ме успокои, че Мартин НЕ отпада от Елизабет, моля 😀

Да се надяваме!

# 1 655
Бойците имат нужда чисто от мъжки силови играчи като подкрепления. При Приключенците има Рабухчиев и Стратимир, които само и чисто силово превъзхождат Неделчо и Стоян.
Ако Приключенците избират първи залагам на Андрей 60% или Борис 40%
Ако Бойците са първи според мен Борис 60% или Симеон 40%

# 1 656
  • София
За съжаление най-вероятно това ще се случи.
Малко по-нагоре беше пуснато инстаграм стори на Джуджи
Скрит текст:
в което тя самата е написала, че битката е загубена, но войната продължава. Е, това ако не е спойлер, не знам... Ако отпадне веднага на следващия ден от Мартин, за какви войни ще говори... Явно е победила.

# 1 657
За съжаление най-вероятно това ще се случи.
Малко по-нагоре беше пуснато инстаграм стори на Джуджи
Скрит текст:
в което тя самата е написала, че битката е загубена, но войната продължава. Е, това ако не е спойлер, не знам... Ако отпадне веднага на следващия ден от Мартин, за какви войни ще говори... Явно е победила.
Скрит текст:
И аз го видях това и го тълкувам също като теб.

# 1 658
  • София
Тъпотия
Скрит текст:
и отново в крайна сметка крайната жертва ще е добрия и наивен войник от българската армия.
И цялата тази сложна схема, само и само да може напред да продължава един вреден паразит - бездарната некадърница Мани.

# 1 659
  • София
Според мен Елизабет сама се прецака. Първо на номинациите, да беше номинирала Боби или поне да се бяха разбрали с Андрей да номинират и двамата Симеон.
Втори път с избора на пъзел, ясно че Мани взе най-лесния, но Елизабет си избра най-трудния. Сега дали си е мислила, че е друг тип или защото е предполагала, че с буквите ще и е по-трудно, нямам идея, факт, че сбърка.
Относно играта с Кремена, да беше основно физическа, да не кажа само, но на мен ми беше интересно да я видя в такава игра. Не веднъж самата тя се е сърдила, че я подценяват, защото е дребна и се е изтъквала как може да се справи и с такива задачи. Спореше на една игра, как не трябвало да носят Симеон, а нея, пък дори и да трябва тя да помага при носенето на други трима от отбора и как щяла да се справи. И в други игри е коментирала, че много я подценяват откъм физическа сила, за това и ми беше интересно да я видя в такъв тип игра какво ще направи.

# 1 660
  • Испания
Всички искат да са големи стратези, ама хич не им се получава и обикновено се самозакопават.

# 1 661
Бети да не е гушнала 100 000лв и да е блокирала "съотборниците" си. Smile

Снощната битка определено е подготовка за драматичната развръзка и вменяването на "Време е за жена победител!"
Това са предположения.

# 1 662
Имаше спойлер по темата още преди женската битка

# 1 663
Нещо любопитно.
Имаме изравнена серия от най-много поредни загуби в битки между две племена. През миналия сезон във втора фаза Жътварите имаха серия от 6 поредни загуби, през първия сезон Славяните също имаха серия от 6 поредни загуби от Траките във втора фаза. През този сезон Бойците имат също серия от шест поредни загуби в битки между две племена до момента.

# 1 664
А какви възхвални думи и коментари се очаква от някои хора?
Бети ги е блокирала, съответно те дори не могат да я тагнат. Или на собствените си страници/стени да сложат снимка и да славят човек, който меко казано не ги трае?
Тогава щяхме да четем какви са лицемери.

Общи условия

Активация на акаунт