💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 484
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 710
Обаче ако след всичкото това бутане и подпиране Мани не спечели, ще е направо разочароващо Joy

# 1 711
  • Испания
Обаче ако след всичкото това бутане и подпиране Мани не спечели, ще е направо разочароващо Joy

Аз ще бъда неутешима.

Струва ми се остаряла за 2 години.

# 1 712
Искам Симеон да отпадне от Мани. Или Андрей.JoyJoyJoy
Това в кръга на шегата.
Това Ана-Мария ли е на снимката с мотора? Наистина доста се е променила.

Аз обаче все забравям да коменитрам в какво се е превърнала Марешка. Почти толкова потресаваща, колкото е Кремена. А пък приятелството й с Елизабет ми е супер необяснимо. Може изобщо да не я харесвам, но някак не мога да си ги представя заедно. Та Марешка не я ли обвиняваха по едно време, че компаньонка?
Сега като ви чета коментарите малко ме хваща яд, че не гледах втори сезон, но така се бях издразнила от първи, че се зарекох тази пародия да не я гледам пак. Е, явно не издържах много JoyJoy

В първи сезон имаше една Амелия-Мира май се казваше. С нея какво се случва някой знае ли? Как ли й беше инстаграма?

# 1 713
Страхотен червен красавец Simple Smile
Иначе ми се струва разхубавена Ана-Мария. Вече има излъчване на жена.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 18:51 от Bengun

# 1 714
  • Испания

Това Ана-Мария ли е на снимката с мотора? Наистина доста се е променила.

Да.

В първи сезон имаше една Амелия-Мира май се казваше. С нея какво се случва някой знае ли? Как ли й беше инстаграма?

Хванаха я, че използва колата си за незаконно такси. Записах репортажа. Ако искаш, ще го потърся.

И тя се е направила на нищо.

# 1 715
При жълтите май не тече много мисъл.Поне в някои членове.Андрей и Елизабет могат да се сърдят само на себе си.Да бяха се разбрали,  да гласуват за един(Боби примерно) и нямаше Елизабет да е на елиминации.
Симеон,  същата работа.Като беше отшелник какви стратегии редеше,  как щял да печели играта.И ето идва му на тепсия да прати силен играч на елиминация и той какво направи,  едно нищо.

В това предаване явно са си поставили за цел да подбират игри и да ги нагаждат така, че най-слабите участници да оцеляват. Получава им се.

Сигурно не е първото предаване,  които го правят,  или се опитват да го правят.Но добрите го правят така,  че зрителя да не се усети.Ама при тези е толкова грубо и некадърно направено,  че отива към пародия.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 19:49 от biglubo

# 1 716
  • София
Гласувах за Ралица, защото по съвети и в личните си разговори с участниците ме дразни много повече, отколкото Димо, който ме дразни постоянно, с всеки свой коментар, в много малко случаи - уместен, но в много по-малка степен предизвиква у мен потрес...

За анкетата гласувах и за двамата, защото ме дразнят страшно много. Не мога да ги понасям, особено Ралица. Тя е много бездарна актриса, още в ОЖ съм го писал много пъти в темата. И двамата не могат да водят риалити шоу, освен това си личи с какъв кеф унижават участниците. Димо ми бе любимецът в ОЖ, сега едвам го гледам.
Само подчертавам. Smile

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 19:56 от La Vikinga

# 1 717
  • USA
Представям си я Мана как гледа вчерашният епизод и сравнява нейната игра с реденето на три кубчета с тази на Елизабет и Кремена.Дано много да я е срам,защото за цяла България стана ясно за пореден път колко бутана от продукцията е и самата тя колко смехотворна е наредена до която и да е жена от ИВ,пък иначе уста и самочувствие до небесата..

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 20:19 от Adoralova

# 1 718
Ауу любовници.
Иначе някой беше казал, че Елизабет изпитвали женска злоба към Краса. Е, извинете, но Елизабет е 100 пъти по-красива и финна дама от Краса, която буквално прилича на плъх във физиономията, а в тяло е като Симеон, само че със силиконови ц*ци.

За лицето, мъжете да кажат. Ако не броим силикона, Елизабет в тяло е точно толкова "фина" колкото и Красима, даже може да се каже, че повече го докарва на Симеон (пак заради липсата на силикона).  Бях го показала това преди няколко дни с пропорционално увеличение на ръста ѝ до този на Красима (фотошоп)

# 1 719
Е, не, Красима е тежкоатлетка, онова малкото е леко, подвижно и гъвкаво.

# 1 720
Димо прави сексистки и всякакви обидни коментари но ми е с една идея по-приемлив от Ралица у която долавям една вътрешна злоба, подобно на тази у Елизабет.

Гледайте малките детайли. Паулина и Красима ми направиха впечатление, че искрено се притесниха за Туджаров.  Усмивката на Димо когато донесе тортата също беше искрена. 
У Елизабет (и също у Ралица) никога не съм видяла някаква емпатия към някого.

# 1 721
След вчера определено мисля, че жена заслужава да спечели този сезон. Вече е прекалено всяка седмица жените да са на пангара, а мъжете винаги да се скатават от битки.

Мани?Wink))

# 1 722
В Началото мислех че Симеон ще е новия Тодор, ама къде е Тодор къде е Симеон. Тая година мъжете са трагедия. Веско Панчев, Март, Юлиан, Вайс... Наред с всичките им кусури си оставяха душите на арената. А тука жените ходят на битка, мъжете поклащат крака. Още малко и плетки ще им дадат. Симиончо можеше да номинира Боби нали е силен ще се върне, ще запазят племето.

Колко бързо се забравят някои работи.От тия всички изброени от предишни сезони,  за един не се сещам да се е натискал да ходи на елиминации.А за Панчев и Март,  много добре помня каква мъжка коалицийка си бяха направили,  и нямаха никакво намерение да ходят на битки,  преди да изгонят всички жени.Юлиян ходеше на много битки,  но защото така си посла,  а не че имаше желание да ходи на елиминации.

# 1 723
  • Испания
То пък едни мъже в предишните сезони...

# 1 724
И двете имат красиви и поддържани тела, и двете са красиви млади момичета, като единствено Красима е попрекалила с корекциите и честно изтъква външността си като предимство. Елизабет е свръхамбициозна, което понякога е хубаво, понякога е лошо, в последната игра смятам, че ако беше достатъчно спокойна, щеше да победи.
Все още нямам любим участник, може би при сливането на участниците някой ще изпъкне с повече качества и достойнства.
Ралица е твърде безизразна, гласът ѝ е монотонен и скучен, все едно чете откъс от сутрешния вестник. Димо...много зле, дори думите, които употребява не ми звучат адекватно за водещ на подобен тип риалити...камо ли за актьор.

Общи условия

Активация на акаунт