💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 627
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 695
Резиденция и стопанство.

# 1 696
  • USA
Малкото злобарче стана жертва на чисто женска завист. Пролича си от момента, в който започна да плюе по Красима. Има хора - и жени, и мъже, които просто стават център на внимание. Красима е такава и Братоев беше такъв. Тя просто завидя, че те се сдушиха. Единствено Андрей изпитваше неприязън към Красима от ден едно, незнайно по какви причини..
А... и още нещо - Андрей като е такъв пич, защо не отиде да се бие на мястото на Мишленцето си. Да беше се самопредложил. Каквото можеше да направи Симеон, същото можеше да направи и Андрей. Много е лесно само да плюеш по другите.

Ден Първи.
Ти въобще гледаш ли предаването? "По незнайно какви причини" след като една седмица го тъпчиха и унижаваха,защото бил "САМОСТОЯТЕЛЕН" играч,нищо,че играе наравно с другите в битките и се раздава дори повеч от тях.И цялата тази помия и номинацията му дойдоха от Красима,която една седмица настройваше хората срещу него. От тогава Андрей си каза откровено и пред всички,че има един човек,който не поняся и винаги ще стреля по него.Дори не е лицемерничил както прави тя.

Защо Андрей да ходи,след като Борис и Симеон уж се наговориха да ходи един от тях,а Симеон ни наду главите 2 седмици как искал да ходи на арената и да се бие.Големи мъже,ама само на приказки.

Наистина този сезон мъжете са големи страхливци и се крият зад жените,че току виж избутали още няколко дни.Не помня друг сезон с толкова много женски битки.

# 1 697
  • София
Аз още ближа рани за малкото.Мани какво да е коментирам.Кремена-браво! Дадоха й нейното и си го отигра,при Бети се получи "куче влачи рейс".Няма да се прехласвам,че Креми подала ръка,защото преди това същото Креми се пререди за лодката.Андрей си остана без другарче,подобно на Валентин.
Сега искам да направят така,че Мартин да се върне-веднага им давам идея-като заместник на Туджаров.
Искам да се разпаднат жълтите-те отдавна не са племе.Искам червените да вземат Красима и при първа възможност да отиде на дуел и да падне от Мани.После да си решат проблема на плажа с Бети.Симеон също да е при червените.За него още не съм написала отмъстителен сценарий Simple Smile
Ако е при сините много лесно ще му бъде да се съюзи с ПСР и ще отпадне и другият ми фаворит Валентин.
Моят краен победител е Андрей.

# 1 698
Искам червените да вземат Красима и при първа възможност да отиде на дуел и да падне от Мани.После да си решат проблема на плажа с Бети.
Моят краен победител е Андрей.
Идеално измислено за Красима, перфекто Simple Smile Мани-->Бети-->Варна Simple Smile
Аз също съм за Андрей. Морунов е втория ми фаворит.Ще стискам също палци на Поли да се добере до финалното племе. Ако там е в компанията на Елизабет - още по-добре.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 17:50 от Bengun

# 1 699
  • Sofia
Те щото другите са страшни племена...
Жълтите винаги са били по-племе от всички останали.

# 1 700
  • София
Как ми лазиш по нервата само.Прекрасно племе две семейни двойки и един по средата седят и плюскат мълчаливо.

# 1 701
Жълтите са най-силното племе. Може да са скучни или дразнещи на моменти, но най-добре играят заедно. Успяха бързо да се стиковат. Като индивидуални играчи също са силни.
Красима не заслужава да отпадне от Мани. Всъщност никой не заслужава да отпадне от Мани, само може би Паулина, но и тя е по-силна от Мани.
Андрей, Морунов и Неделчо заслужават (според мен) да стигнат най-далеч.

# 1 702
  • Sofia
Как ми лазиш по нервата само.Прекрасно племе две семейни двойки и един по средата седят и плюскат мълчаливо.

А при другите цари една идилия...,разкош. Wink

# 1 703
Всички жълти между ушите имат вакуум.Един пъзел като им дадат, веднага пускат котва .

# 1 704
Всъщност никой не заслужава да отпадне от Мани
Абсолютно е така.

# 1 705
  • София
Не мога да си спомня, променяше ли се редът на битките след като станат две племена? Сега са териториална - капитанска - номинационна - номинационна - елиминация. Но ако са само две племената, как ставаше с номинациите?

# 1 706
  • София
Ами по-живи са ми.Карат се,сърдят се ,правят стратегии,пазят си племената.
Жълтите по дефолт са най-силни -истинско удоволствие беше да ги гледам в игра.Липсваше им мисъл дори в тактическата част-колко пъти "преписваха" от другите.И това е нормално,защото са спортисти-изпълнители.
Червените си имат цар на пъзелите.Ако има истинско племе това са сините.При тях няма спортисти,пожарникари и разни други про-та.Въпреки това те опазиха своята численост ,без допълнително добавени резерви и др.

# 1 707
Не защитавам продуцентите, ама в България явно много богати сме станали, щом 100 бона за месец и половина са станали малко пари.

# 1 708
Не мога да си спомня, променяше ли се редът на битките след като станат две племена? Сега са териториална - капитанска - номинационна - номинационна - елиминация. Но ако са само две племената, как ставаше с номинациите?
Нищо не се променя при битките.
В битката за спасение от Елиминация е възможно и четиримата играчи да са от едно племе при две загуби на племето в битките за спасяване от номинация.

# 1 709
  • London
Не защитавам продуцентите, ама в България явно много богати сме станали, щом 100 бона за месец и половина са станали малко пари.
Като тръгнеш да ги инвестираш за гарсониера стигат. Та на практика не са много.....живота поскъпна, а наградите не.

Общи условия

Активация на акаунт