🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 389
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема!
Корицата ми топли сърчицето! 💖💖💖
Гласувах за Георги, Ивайло и Чавдар!

# 31
  • Велико Търново
Е, shokomen, приличат си, но не са чак толкова объркано-сложни нещата, както ги беше описал. Satisfied Не че преди време не са били такива взаимоотношенията в семейството, но поне сега вече са "влезли в релси".

# 32
  • Sunshine state
Нека се обясняват Иван и Андрей, явно са усетили всенародната любов. 🤣

# 33
Очевидно е, че са орязали бюджета тая година и карат на изпарения..

Тук засега залагам на Кирчо и Любо, а от жените Ваня и Живка.
Като изненади очаквам малката педеруга да проговори италиански (акцента е осезаем) и Мартина да признае за ромския си произход..

Между другото, Лора ми прилича на Христо Кидиков.. JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 34
  • Враца
Ивайло ми е най-неприятен. Със всеки изминал ден , става все по-голям дразнител. Следва го неотлъчно Коцето. Двоумих се между Виктор и Горги, но Виктор някак надделя, а си спомням, че на първи епизод ми беше фаворит.

# 35
Георги и Чавдар защо да  са злобни и подли?
Ти сериозно ли ?
На Чавдар даже и в погледа му се вижда злобата

# 36
  • Пловдив
Гласувах за Георги, Коцето и Ивайло. Темата е супер с кученцата Simple Smile

# 37
И и А се обясняват, защото са ги заляли с критики и мнения, че дуелът е нагласен. Което обвинение е смешно, имайки предвид, че самите участници си виждат времето. Grinning

# 38
Мъжът ми гледа дуела и коментира на последната игра, че Коцето му напомня на клиповете на Реми Гаяр. Толкова много му подсказваха за времето на Цоньо, че що да не се направи на интересен с кофата и да я върти безумно.
Клип с Реми Гаяр, ако на някого му е интересно: https://m.youtube.com/watch?v=NBkyth_KT3E&list=RDCMUCmPSwsoo … QhAdw&index=1

# 39
Благодаря за темата,момчета!Жестоки сте!
   Гласувах за Георги и Коцето.Първият ми е гнусен - с целувката,с напиването,с барането на орехчетата си , с подвикванията на дуела"Айде бе ,ей!".Вторият ми е такова позьорче, такава пеперуда !Нямам против гейовете,но ненавиждам педерастките изпълнения. Не ми харесва двуличното му и шутовско изпълнение. Не че и на другите мъже няма да намеря кусури, но май само Ивайло се доближава.За мен той е просто невъзпитан комплескар.
    Харесва ми каста, харесва ми сезона,без любовната нишка.Не ме е лошо да има емоции между млади хора,пък и не само между млади,но едно и също всеки път омръзва.А и Цвети хич не си играе добре ролята.А и когато има засегната трета страна, хич неми харесва.
    В този ред на мисли, и понеже следвам Митака от сезон 5 , ми те още са с Красимира,имат хубава връзка ,засега.Те са двойката,която ми харесваше и с кеф гледах развоя на техните отношения.Даже тогава много пламенно я защитавах тук,в темата.
    На Цветка и Виктор работата е "боли ме, сърби ме, драго ми е".

# 40
Записвам се и аз да пиша в темата. Следя предаването отдавна и чета тук, но все не пиша...
В анкетата гласувах за: Георги, Ивайло и Коцето.
Георги - най-вече заради целувката.
Ивайло - заради постоянното заяждане с другите, а ако някой му каже нещо на него веднага се обижда.
Коцето - не ми харесва този човек и това е. Преиграва ли, такъв ли си е - не знам, но държанието му е ужасно.

# 41
Коцето с толкова внимание от продуцентите, че вече ми се изтърка точно като смешките на Иван за “Фончо на мама тарикатчето”.

# 42
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гласувах за Коцето и Ивайло. Втория на двубой едвам го изтрайвам, ега ти отвратителния човек. Нямам търпение някой да му обуе обувките за навън.

# 43
И и А се обясняват, защото са ги заляли с критики и мнения, че дуелът е нагласен. Което обвинение е смешно, имайки предвид, че самите участници си виждат времето. Grinning

Виждат си го, но след като свършат играта. Казват му: ела да си видиш времето. Даже мисля, че другите участници не виждат времето също. Не казвам, че е променено, а само, че има ли желание може да бъде направено.

Да ви кажа, за мен е без никакво значение кой ще бъде фермер. Единственото  е, че се знае, че няма да отиде на дуел. Иначе е все тая кой е фермер, кой е ратай, пълна анархия е този сезон. По два дни битки, два дни избират ратай, после дуелист и нищо не дават какво са свършили, въобще работят ли нещо. А може би е направено с толкова разтегливи във времето битки, защото иначе няма какво да дадат. Видяхме Мартина какъв фермер беше, само спеше. Видяхме и Цоньо, думата на фермера пет пари не струва, всеки си прави, каквото иска. Някакво безумие без правила е тази Ферма.
Гласувах за Георги, Ивайло и Коце.

# 44
В Чавдар не харесах само изказването му, че жената трябва да върши домакинството, да бъде около семейното огнище и да ражда деца. Горката му съпруга, че той е искал да има много деца. Това ме отблъсна в него още в началато. Не може съвременен мъж, който е заемал такава ръководна позиция в банка, да има такова остаряло мислене и по този начин да третира жената. Кажете ми как двама от фермерите са се отказали от ръководните си позиции и предпочитат по-спокоен живот? Нали това са искали. А те са свкинали да живеят охолен живот с парите, които са изкарвали. Не мога да разбера. Защо богатите по света не се откажат от работата си и да продадат всичко, защото виж пък ти, искали да живеят по-спокоен живот. Не мога да го разбера.

Не ми харесва Коцето - има ментални проблеми. Неговото поведение не е нормално и да скача и тича като малко дете. Едни звуци издава по време на игрите. Ивайло не ми харесва - злобен човек е, мислейки си, че е нещо повече, като е обслужвал известни личности. Виктор не ми харесва. Това са за мене сега най-дразнещите личности. От жените, може би малко симпатизирам на Живка. Нито една жена не ми харесва, особено пък Мартина.

Общи условия

Активация на акаунт