🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 311
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 300
Гледам сте го захапали Жоро. Мислех,че не може да стане по-гнусен и той отново надскочи себе си Flushed

# 301
Георги очевидно го избива на любов, когато си пийне. Винаги някоя жена го отнася. Миналия път Ваня му направи забележка, сега целува Краси, ама тоя път не по устата, взел си е бележка. Като цяло е нагло, че е виновен, а не спира с това, а говори, че жените се били наговорили. Ако Пламката ги целува така, докато спят, гаранция, че всички ще стават към обяд и ще са усмихнати.

То това с Жорката е след един и същ купон..

# 302
  • Вестерос
Чавдар ми опротивя, само се крие зад другите. Тази година мъжете масово много страхливи от дуели.. жалка работа.

# 303
Красимира ме изумява с тези дрехи

# 304
Но Мартина е още по-нелепа

# 305
Mа чудни са и двете! 😂 Ако не знам какво е това и видя тая снимка, ще си помисля, че и двете жени са някакви мръднали!

# 306
  • Другата България
И двете са нелепи.
За мен също Краса е много по-нелепа, точно като Дженифър от "Флашданс".
Само вълнените калцуни ѝ липсват, и цвичките.

# 307
Едната е като лудичка, другата -като луд транс джендър.

# 308
Андрей изглежда доволен на тази снимка Simple Smile

# 309
# 310
Оф, Краси ми е много неприятна. Разбирам мъката ѝ, уважавам я. Но просто ми е много нелепа, мудна и...дразнеща. колкото и малко да я показват ми е неприятна

# 311
  • Варна/Амстердам
Извинявам се за израза, че повечето вечеряме в тези часове, но Краси все едно е напълнила гащите. 😂

# 312
  • Mediterraneo
Аз мъката на Красимира съм я изтървала. За какво страда жената?

# 313
Извинявам се за израза, че повечето вечеряме в тези часове, но Краси все едно е напълнила гащите. 😂
Важното е, че се беше накиприла с конската опашка.. за калта

# 314
  • Велико Търново
Дама Пика,
Да, но не на официалния сайт (фермата.бтв), а на фейсбук страницата на Фермата. Там се задават въпросите към Мирон и то само в една конкретна тема, която се пуска веднъж седмично.
Не съм си и представяла, че е на сайта на bTV. На ФБ страницата търсих - исках да видя какво е отговорил на някои от въпросите, но не би...

А, Георги ги е подкарал наред. Да не заспиваш до тоз човек. 😮
Бе то даже и далеч от него не е гаранция.

voxxymoxxy, то с тая кал е съвсем нормално. Марта сигурно затова е с такива гащи, да няма подобна опасност.

Общи условия

Активация на акаунт