🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 302
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 315
Аз не разбирам защо е необходимо в калта да са по бански. Какво им пречи да облекат къси панталони с потник...

# 316
Мартина защо си показва сплесканото д..е?
Това, че е на показ и е шаренко, не го прави по-хубаво... жадна за внимание , груба женица, объркана .
И с тия две опашки, на това личице, и на тия години 😁

# 317
Чудя се не може ли жените за калните игри да си обличат някакво екипче като тези от Игри на волята, ами се правят зорлем на карикатури. Но може и да се харесват така.

# 318
  • София
Наистина не я разбирам Мартина. С този задник - тези гащи ?!?

# 319
Същата игра миналата година Мария , Надя , Дана и Даяна изглеждаха много по-добре спрямо Мартина и Краси. Даже Мария и Надя са на годините на Мартина май и изглеждаха много по-добре.

# 320
  • Другата България
Ох, пак Ивайло......

# 321
И двете жени изглеждат нелепо. Сигурно си мислят, че са много готини отстрани, ама ще останат разочаровани.

Този Георги много противен, чак гнусен. Иначе аз подкрепям позицията на Ивайло, защото Чавдар ми е неприятен и е комплексар. Прави се на много хитър, но както знаем - хитрата сврака с двата крака.

# 322
Ми тези предавания наблягат на зрелища, скандали, похот и прочие типично човешки страсти. Гледката снощи беше потресаваща, особено при Краси като дроб, изсухлена и увиснала ми изглеждаше при все, че слабичка и уж прилична фигура. В ИВ са още по разголени, но доста по-напомпани.
Ивайло е човешки мухъл, гнилоч, то за това не му върви с връзките. Баси арогантното същество.

# 323
  • на село
Добре де, като знае много Ивайло, да отиде и играе за кошниците за храна, аз ако съм на Чавдар ще го пратя, вместо да се карат.

# 324
Ивайло не спира да провокира и да дразни останалите. Ужасен човек.

# 325
Не вярвам, че ще прати Ивайло за кошниците..

# 326
  • Другата България
А какво стана с Цветка, дето щеше да изяде Алманаха, за да се спечели храна?
Много бързо забравиха за нея.

В спора съм на страната на Чавдар.
Авторитарен е.
Но Ивайло е простак, определено. А и е глупав.
Обаче останалите "мъже".....уау.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 22:02 от Merri_An

# 327
Чавдар е непоносим. На страната на Ивайло и Кирил  съм. Ваня и тя нещо не е в час.
В анкетата гласувах два пъти с Не.

# 328
Има една група в страната ни, която не спазва никога правила и ми се струва, че Ивчо е достоен представител. Колкото до Кирчо, той е другият, който не ми е ок. Гадни човечета.
Онази вечер се обърках, не Гошо беше намусен от избора на Чавдар, а Кирил.

# 329
Интересно как Кирил влиза в тона на Ивайло? Другите пък се изсулиха....

Общи условия

Активация на акаунт