🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 641
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 690
  • ВАРНА
Изгледах видеото от линка Животът зад Фермата - Чавдар е ужасен ! Никой достатъчно интелигентен човек не би си позволил така да обобщава, че едва ли не всички жени не ставали за корпоративния свят. Или че мъжете не правят грешки там ! Хареса ми, че Пламен го засече, като го пита , дали изобщо би им дал шанс за растеж. Георги и той кудкудяка и приглася на големия мъжкар - така било в природата ! Отврат ! И двамата са с огромно его и това беше и причината Георги да се озлоби срещу Живка - просто защото тя го би на въпросите от Алманаха и той не можа да го преглътне да падне от жена.
Любо много очевидно се опитва да сваля Лора, аз там приятелство не виждам също ... Той яко и нескопосано хвърля тъпи лафове, път тя е в ролята на отегчената . Иначе лошо за Лора не мога да кажа, харесва ми,че не поддава, явно са и здрави отношенията с момчето отвън. Влязла е за реклама на марката си,няма лошо, всеки си има право на собствена мотивация.Определено я поставям по-високо от Цвети.На Любо мотивацията не ми е ясна, едва ли са само парите, при положение, че има собствен бизнес там. Малко ми се струва, че иска да се покаже като голям мъж и да го хареса някоя дама, един вид като натриване на носа на бившата , която се е върнала в България вече ...
Цвети и Виктор пък са ми другата драма - той плах и неопитен 26г, тя вряла и кипяла кифла с пухчета и игриви очи ... Мъжкото момиче никакво го няма там.
Знам,че повечето недолюбват Ралица, но аз уважавам такива хора. Жената отглежда сама 2 дъщери, има си занаят, който между другото изисква сръчност и естетическо чувство. Далеч не изглежда лошо за годините си. Това, че е по-тиха, скромна и може би не толкова уверена в себе си - ами не всички се изживяват като амазонки. Не е особено интересна като играч, може би няма човек,с когото да се отпусне и да коментира повече, но чак пък както Кирил се изказа за нея - грозно е.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 19:13 от morgana07

# 691
Не разбирам как може Чавдар да има толкова неприязън към жените при щастлив брак, докато Любо след кофти развод не генерализира така. Нещо не ми се връзва и с излиянията за съпругата-богиня. Като исторически грамотен би трябвало и малко от малко да е забелязал, че в българската история има забележителни и вдъхновяващи жени.

# 692
Той Кирил така се изказа, ще рече човек, че в негово лице има един стожер на обществото и Аполон ненадминат.
Ралица е приятна на вид жена, която има някои отстраними видими дефекти (тия жълти зъби ми вадят очите всеки път и безумната червена коса, която от години вече е извън всички класации за мода в цветовете на косата, и не защото аз съм много модерна, а просто защото е отживелица и не ѝ отива). Стройна е и с малко мерак, може да изглежда дори хубава. Но е скууучна! Просто няма душа в нея, нищо че вае грънци. Такава една безлична и безинтересна ми е на мен. Същата като Богинята на Чочко ми изглежда. И по душа е такава - плаха, послушна... Искала мъж, разочаровала нейния, затова останали без семейство... Тя ще се страхува да не разочарова този, който би я поискал за партньор и ще се стреми да му угажда, защото ще я е страх от нов провал. Това  е мекушаво и безхарактерно.

# 693
За първи път този сезон се вълнувам преди дуел и още повече се ядосвам, че е разделен в два дни! Надявам се Живка да не е въздух под налягане. Дяволо, ти си виновен! Пусна ми мухата за Живка-Милена и сега съм се напрегнала, а има още 2 часа до дуела Cold Sweat, даже за първи път ще гледам в реално време и ще си причиня всички рекламни блокове.
Надявам се Живка да не ме разочарова, защото от жените нямам алтернатива за фаворит, от мъжете едва тази седмица си харесах Пламен.

# 694
За първи път този сезон се вълнувам преди дуел и още повече се ядосвам, че е разделен в два дни! Надявам се Живка да не е въздух под налягане. Дяволо, ти си виновен! Пусна ми мухата за Живка-Милена и сега съм се напрегнала, а има още 2 часа до дуела Cold Sweat, даже за първи път ще гледам в реално време и ще си причиня всички рекламни блокове.
Надявам се Живка да не ме разочарова, защото от жените нямам алтернатива за фаворит, от мъжете едва тази седмица си харесах Пламен.
Споделям твоя избор на фаворити. Пламен тихо и кротко ги отвя останалите мъже. Живка отдавна ми е фаворит.

# 695
  • София
За момента аз поне не виждам коя жена би могла да победи Мартина на дуел, чисто физически.
Тя и затова се вижда на финал, и аз я виждам там.

И аз я виждам на финал. И вероятно ще се срещне челно със зрителския хейт като Надежда  миналата година.
Зависи и от това кои ще са останалите финалисти, разбира се, но засега не виждам да се радва на всенародна любов. Надали ще обере зрителския вот.

# 696
Не разбирам как може Чавдар да има толкова неприязън към жените при щастлив брак, докато Любо след кофти развод не генерализира така. Нещо не ми се връзва и с излиянията за съпругата-богиня. Като исторически грамотен би трябвало и малко от малко да е забелязал, че в българската история има забележителни и вдъхновяващи жени.
Защото Чавдар има комплекс, затова е толкова яростен.
Световните финансови кризи не са тръгнали от жените в корпоративния свят, а точно от такива ербап мъже като него с божествен комплекс.

Красимира за мен е негативен човек, тя излъчва намусеност. Според мен й викат Красимира Танка, защото минава през хората и ги сдухва, а не защото е много яка. Аз лично много се пазя от такива в обкръжението си. Също не вярвам, че ще бие Живка, но не защото Живка е силна - аз от нея нищо не съм видяла освен да й работи много устата, а защото е флегма и е кьопава Grinning Просто Голямата Българка а.к.а Живка много ме дразни и я искам вънка

# 697
Интересно ми е хора като Красимира с какво впечатляват на кастинга? Явно има някаква драма в живота и, но нито като характер и човек е интересна, нито като играч е силна. Тя е от типа участници, които не можеш да забравиш, просто защото не можеш да запомниш.
И Ралица е същата, но при нея е ясно защо са я взели.
Точно това се замислих и аз. Какво толкова е показала на кастинга, че да стигне до тук...?
Сигурно решението е повлияно от това че тя иска дете и кампанията на Андрей. Не знам, ни е загуба на време да в гледа човек. Сърдита на целия свят, мрънкаща за всичко

# 698
  • София
Ма Пламчо е много благичък, дано удържи да не се овапца и той.

# 699
Цветка по Пламен ли е лапнала въдицата?

# 700
Пу, изтървах малко тази седмица и сума ти дни не мога да наваксам с темата.

На дуела съм за Живка, играе си играта жената и не ни занимава с глупости за чест, достойнство и приятелство в реалити за сто хиляди лева.

Чавдар и на мен ми е голям психопат, тръпки ме побиват от тихия му равен тон.

Вчера Владо Каролев е починал, мир на душата му. Не ми беше от любимците във Фермата, но винаги е тъжно, когато си отиват хора, особено без време.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 23:25 от Дидичка

# 701
  • София
Явно, да, за съжаление… дано не се омеша с нея, само ще загуби.

Виктор ще приклопа 😀

# 702
"Много дълги мигли имаш" вика Цвети на Пламен.😂😂😂 Харесала си го е тя.

# 703
Цветка по Пламен ли е лапнала въдицата?
По-скоро тя му пуска кукички със стръв. Как така най-личният ерген у фермата няма да е лапнал по нея?

# 704
  • Другата България
Поведението на Цветка е отвратително.
Горкият Виктор.
Шаран.
Личеше й на кифлата, че просто търси мъж.

Общи условия

Активация на акаунт