🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 677
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 675
Интересно ми е хора като Красимира с какво впечатляват на кастинга? Явно има някаква драма в живота и, но нито като характер и човек е интересна, нито като играч е силна. Тя е от типа участници, които не можеш да забравиш, просто защото не можеш да запомниш.
И Ралица е същата, но при нея е ясно защо са я взели.
Много точно! Срам не срам, аз половината още ги бъркам. А гледам подобни формати от    зората им в България.😀 Преди малко като четох анализа на Not sure и 5 минути се чудех кой беше Боби, потърсих го в Гугъл, та се сетих.🙈👀

# 676
Интересно ми е хора като Красимира с какво впечатляват на кастинга? Явно има някаква драма в живота и, но нито като характер и човек е интересна, нито като играч е силна. Тя е от типа участници, които не можеш да забравиш, просто защото не можеш да запомниш.
И Ралица е същата, но при нея е ясно защо са я взели.
И аз съм се чудила и го виждам така - на кастинг се явяват няколко хиляди куцо,кьораво, сакато и голям процент луди. Като ги отсеят тези остават едни 100-200 които са горе долу с акъла си,та от тях трябва да изберат един скандалджия,един шут,майката и таткото на Фермата както все кръщават по някой, поне 1 любовна двойка за рейтинг и интрига ,някоя странична кукувица като Коце ,един със скандално минало като Мариян и накрая ако останат бройки за запълване влизат такива като Краси

# 677
  • София
Краси са я взели заради осиновяването, но и защото винаги им трябват и бушони, които да си тръгнат рано. Ако интересни и силни участници, си тръгнат рано, хората започват да пишат как няма да гледат повече.

# 678
Те си имат психически профили на участниците още при проектиране на играта. После просто си избират тези, които съответстват на тях.. да кажем - пича, балъка, отворкото, зубъра, лиглата, мъжкото момиче, мъжемелачката, жената на мъжа си, кифлата, щерката на тате.. и т.н. Според мен гонят и съвместимост или непоносимост по зодии или 16-те психо-профила.

# 679
По повод лабиринта.. да не издребняваме, но когато свиеш наляво попадаш в една зона 2/3-ти от цялата площ, от която се излиза през един-единствен проход. При положение, че Марта беше отдясно на старта, беше нормално да свие надясно, а Живка наляво - беше обречена. Аз бих направил един огледален лабиринт за 2-те половини, ама кой ме пита мене Simple Smile

Скрит текст:
Чудесен коментар.
И аз спрях кадър с лабиринта на пауза, проследих достъпа до целта и стигнах до извода, че със същия успех тази игра можеха да я решат с хвърляне на монета.
Очертаването с белия контур отлично показва колко неравни са шансовете на участниците.

# 680
Има две неща, които Мартина направи умно в играта за имунитет - използва инерцията, за да прескочи гредата и поседя (сравнително) доста права да огледа лабиринта добре. Но и на нея си ѝ беше ясно, че тя няма да отиде на дуел в петък/събота, така че надали адреналина я е треснал толкова силно.

# 681
  • Другата България
За момента аз поне не виждам коя жена би могла да победи Мартина на дуел, чисто физически.
Тя и затова се вижда на финал, и аз я виждам там.
Не само заради физически качества, така добре манипулира пешките около себе си, че дори няма да се усетят кога ще ги пожертва в името на собственото си благо.
Това е и голям коз при гласуването на фермерите накрая. Много по-добре е да имаш хора, които си държал близко до себе си с идеята, че ти пука за тях, защото те ще са ти полезни накрая.
Изобщо, вече се чудя кой е по-големия стратег - Живка или Мартина, все повече клоня към втората.

# 682
За момента аз поне не виждам коя жена би могла да победи Мартина на дуел, чисто физически.
Тя и затова се вижда на финал, и аз я виждам там.
Не само заради физически качества, така добре манипулира пешките около себе си, че дори няма да се усетят кога ще ги пожертва в името на собственото си благо.
Това е и голям коз при гласуването на фермерите накрая. Много по-добре е да имаш хора, които си държал близко до себе си с идеята, че ти пука за тях, защото те ще са ти полезни накрая.
Изобщо, вече се чудя кой е по-големия стратег - Живка или Мартина, все повече клоня към втората.
Мартин разбива играта и дори не е нужно да прибягва до някакви сложни комбинации.
За олимпиадата в Токио спряха 2 силни състезателки на 400 м заради прекалено високи нива на тестостерон. Явно МОК са решили, че тези неща имат значение.

# 683
😂
Викаш не напразно има вид на травестит, тя даже съзнателно се възползва от това! Чудя се какво да мисля за мъжете, които се сучат около нея... 😎
Само че има опасност да прегори от толкова самоувереност.

# 684
😂
Викаш не напразно има вид на травестит, тя даже съзнателно се възползва от това! Чудя се какво да мисля за мъжете, които се сучат около нея... 😎
С толкова бушони около себе по-скоро няма да прегори, или поне няма да е скоро.

# 685
😂
С толкова бушони около себе по-скоро няма да прегори, или поне няма да е скоро.
Съгласен.
Да му мислят Лора и Цвети, тия нямат полезен ход и дните са им преброени отсега.
Макар че ми е все тая, те са ми като еднодневки.

# 686
За Лора и Цвети мисля същото.
Жалко само, че като цяло фермата ще погрознее без тях Simple Smile

# 687
Кои бяха Лора и Цвети?! 😁

# 688
Аз вече писах, че Краси е скучна, обаче не е глупава. Изборът на Живка беше топ.
Краси доста се е разхождала по арената вече и знае, че хич я няма, както и е виждала едно добро количество от другите жени какво могат да правят там. Мисля, че е наясно, че няма особени шансове срещу повечето. С избора на Живка успява да постигне две неща - ако падне, всички (фермери и зрители) ще се възхищават как е отпаднала от силен играч, как не се е уплашила и е викнала Живка. Ако спечели - току-виж Мартина и компания я захаресват наистина и я включат в групата си като пълноправен член (тук отново вметка, че тя не е глупава и смятам, че усеща, че никой не я харесва особено много, затова и е такава меланхолична напоследък и като цяло май готова да си ходи).

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 17:55 от Морско_момиче

# 689
Не знам колко е умна или глупава Красимира. Повтарянето на рефрена, как на Живка мястото не било там, как тя / Красимира/ щяла да я изкара от Фермата,  на фона на кашкаваленото й тяло и нелош набор от загубени битки, е смешен. И другият й " мотив " -  да я била усетела Мартина. Мда, това може. Сама се поставя в ролята на бушон. Ама да не се заблуждава.  Мартина и сие продължават да не я отразяват. Вторачени са в Живка.
Любо пък...що не вземе да млъкне. Смешен е.

Общи условия

Активация на акаунт