🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 714
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 900
  • София
“Твойто трасе беше по-духащо”, изпуснах кой изцепи този бисер, служещ за оправдание на поредната загуба на Краси 😀

# 901
  • Велико Търново
За първи път в дуел показаха в пауза между две игри разговорите с агитките. Дали не е запълване на време? Защото ако Живка победи сега, това ще е последната игра. Колкото и да играят поотделно, все пак доста време има докрая, така че запълването със сигурност им е необходимо. Което е доста показателно, че победата ще е "на нула".
А иначе на мен тези разговори между игрите ми липсваха.

# 902
Продължавам да съм против Живка, но Красимира е страшно желе. Но ме кефи как си вярва сама, че нямала късмет Grinning Страшен гьонсурат е тая жена.

# 903
Ей,тия гноми колко са нагли!Няма да ти кажем какво каза Ивайло ,ще те замерва -и всичко това преди старта

# 904
  • Другата България
Аз не виждам Краса бронетранспортьора как ще бие Живка на тази игра.
На 0 ще е резултата. Много разреждат и с реклами, ясна е работата, то, не, че някой е очаквал друго предполагам.
Трагичен танк, от времето на Втората световна война. Мен би ме било срам, ако бях на мястото на Краса, изговорила съм ги тези неща, и после представянето ми е толкова жалко.
Обаче все пак, срещу друг съперник на Живка надали щеше да ѝ е толкова лесно.

# 905
Абе то докато не се сборят,не се знае.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 906
Марта мисля, че го каза това за "по-духащия терен". Живка сякаш ги нареди половината преди Краси изобщо да почне. Не знам и как стана номера вятъра само на едната да ги събаря.😀

# 907
Тази игра ще е тежка, същите условия бяха и за мъжете, а те с доста усилия се справиха. Тези бакъри, пълни до горе с вода, тежат доста. Ще трябва много пъти да минават и ще се изморят. Красимира може пак да се откаже. Не зная какви психически устои ще й трябват, за да завърши тази игра.

# 908
Не е казала точно "децата ѝ ще се срамуват", но смисълът на "тя има семейство, мъж, има деца, които гледат отвън", какъв е? Че те ще скачат от радост? Точно това има предвид, но щом ще се хващаме за точния израз, хубаво, сгрешили сме. И все пак Живка излъга. Нямаше куража да каже, че я е обсъждала. И за това, че е казала, че си е свалила горнището, се направи на глуха. А пък това "в", "на" джакузито е смешно. Някои хора така си говорят - не отиват в Дубай, а НА Дубай. По правилно е да каже "до" джакузито или "при" джакузито, а не "на". За мен в разговора с Мартина, тя беше губещата.
В този дуел съм за Живка. Другата е много злобна въздухарка. А не "мрази" Живка, заради думите ѝ против Мартина, защото непрекъснато се повтаря, че не я понася от ден първи.

# 909
Скрит текст:
Ето нагледно колко пречи на Живка хаотичното бързане и стремежа да бърза, само и единствено.
Колко попречи?
Малко, но понякога би могло да е достатъчно. При друг противник, различен от Краса, това бързане и хаотичност, което показва, би могло да ѝ изиграе лоша шега. Още да обяснявам ли, или става ясно?
Теб те влече да обясняваш, така че пак ще ми обясниш, сигурна съм. Wink
Но сега говорим за тая игра. При друг противник, на друга планета... това е друго време, друг свят. СЕГА е важно какво е. А сега го видяхме всички. Grinning

Иванчо и Андрейчо, големи сте гадове! Големиииии!

# 910
На джуджетата много име е мерак някой да падне във водата.. язък за дупката иначе.. Joy

# 911
Представям си Краси какъв акробат ще е, щом Живка губела битката според водещите...

# 912
Леле, макс и мориц днес са по-дразнещи от обикновено,  а Ивайло вече ми е под чертата отвсякъде - как подвиква на Живка докато е над водата. Тримата са за червен картон, абсолютно неприемливо за мен поведение. Обичам много спорта, но още повече обичам спортсменството.
Изгледах близките. Симпатични всички, но червената точка е за близките на Живка. Само от тях не чух "мачкай", "разбий", "убий" и т.н. Не знам жените изобщо усещат ли се колко е грозно да казват: "тази ще я размажа". И от Живка чух нещо подобно, не само от Краси. Децата ѝ обаче са прекрасни.

# 913
  • София
Танкът си заминава като трабантче. За чеп за зеле не става Красимира.

# 914
Почти ми е жал за Красимира,но само почти защото е нагло и злобно същество. Както предположих още онзи ден няма никаква интрига как ще завърши дуела ,като никога досега не ми е интересно и гледам само с едно око

Общи условия

Активация на акаунт