🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 716
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 885
Тя от самото начало не блестеше с умност, дори беше тотално незабележима невзрачна женица, ама сега на финала изпростя тотално, именно в опитите си да се присъедини към "келешите" на тръгване. За какво ѝ е, да не говорим, че до вчера мислех, че с избора си се "самоуби", сега като я гледам обаче - няма жена, която да не я победи. И Ралица ще я бие.
Дефакто трябва много да внимава кого ще предложи за фермер. Трябва да му сече пипето, не друго. Да видим дали ще се усети.

Много често срещам такива коментари тук. Ралица вече я е била веднъж и доколкото си спомням си беше доста добър играч. Малко е глупава попринцип, но доста добре се представи. Със сигурност ми е в топ 3 от жените, макар че не ми е фаворит

# 886
Ралица вече я би Краси още в началото. Затова беше сред избраните кандидатки за втори дуелист - реванш уж, ама то си е ясно, че и Мис Глина щеше да отвее Танка. Не я бива просто. 😀

# 887
  • Другата България
Тя от самото начало не блестеше с умност, дори беше тотално незабележима невзрачна женица, ама сега на финала изпростя тотално, именно в опитите си да се присъедини към "келешите" на тръгване. За какво ѝ е, да не говорим, че до вчера мислех, че с избора си се "самоуби", сега като я гледам обаче - няма жена, която да не я победи. И Ралица ще я бие.
Дефакто трябва много да внимава кого ще предложи за фермер. Трябва да му сече пипето, не друго. Да видим дали ще се усети.

Много често срещам такива коментари тук. Ралица вече я е била веднъж и доколкото си спомням си беше доста добър играч. Малко е глупава попринцип, но доста добре се представи. Със сигурност ми е в топ 3 от жените, макар че не ми е фаворит
За мен от оставащиге жени във фермата Ралица е най-слаба физически.
Ето нагледно колко пречи на Живка хаотичното бързане и стремежа да бърза, само и единствено.

# 888
  • София
Хахахахаха много е "добра" Красимира, направо не мога да понасям такива хора

# 889
    shokomen

Отказът да общуваш с определени хора, които са на напълно различна вълна от теб, не е липса на социални умения. Може би аз това го отчитам като положително качество, защото и аз самата съм така. Но Живка си има прекрасно дар слово, чувство за хумор и душевност. Просто не желае да ги споделя с всеки и това за мен е супер.

# 890
    Сега и вятърът и е виновен… то все едно Живка реди дъските на съвсем друг терен и различен полъх. 🤣

# 891
    Ето нагледно колко пречи на Живка хаотичното бързане и стремежа да бърза, само и единствено.
    Колко попречи?

Хаха, "обичаният от теб псевдоним" - демек Красето сама си е лепнала тоя танк?!

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 21:24 от Анонимен

# 892
    Ще отивали на 0 да завърши дуела? 😁😁

# 893
    # 894
    • София
    Нулева интрига днес…

# 895
    • София
    Ще отивали на 0 да завърши дуела? 😁😁

Идеално ще е

# 896
    Опосумите пак са много дразнещи, като показват пристрастие, стимулират едната, опитват да демотивират другата. Нарочно ли го правят?

# 897
    Май няма как да е на нула. Ако не се лъжа всички игри от 1 до 4 точки за изиграни, така че всяка следваща игра означава, че Живка е победител ако победи, но има още час.

# 898
    Опосумите пак са много дразнещи, като показват пристрастие, стимулират едната, опитват да демотивират другата. Нарочно ли го правят?
    Ама как! Те само подкрепят по-слабия! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 899
    • Другата България
    Колко попречи?

Хаха, "обичаният от теб псевдоним" - демек Красето сама си е лепнала тоя танк?!
    Малко, но понякога би могло да е достатъчно. При друг противник, различен от Краса, това бързане и хаотичност, което показва, би могло да ѝ изиграе лоша шега. Още да обяснявам ли, или става ясно?

Общи условия

Активация на акаунт