🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 341
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Разровихме фейсбука му...Flushed

# 196
  • Другата България
Разровихме фейсбука му...Flushed
Видях, то бившата му няма нищо общо с кифленската красота на Цвети.
Новата девойка обаче я няма във ФВ, или съм пропуснала?

# 197
  • Варна
Видях, то бившата му няма нищо общо с кифленската красота на Цвети.
Новата девойка обаче я няма във ФВ, или съм пропуснала?
Няма я. И статуса му е необвързан.

# 198
Да не се окаже, че “все едно не съществува” е точно Не съществува. Като отговори на Любо, това си помислих.

# 199
Може да не звучи добре, но абсолютно одобрявам това, което прави Чавдар. Няма друг начин човек да се пребори с мърлявщината. Мързели.

# 200
Тоя Георги всяка жена във Фермата ли смята да целуне? Бляк...🤢

# 201
Кво става бе?! Сънувала ли е Красимира или тоя Георги ги е подкарал поред?? Ба си, ако е вярно... не знам какво да кажа!
Обаче пък... ако я целуне Любо или Пламен, дали ще протестира така? И да, защо сега? Сия отдавна си тръгна.

# 202
Призна си. Бащинско по челото било...😑

# 203
Пълни неграмотници! Отишли манастир да възстановяват, а не знаят, че православната молитва преди хранене се казва, когато всички са прави до масата. Втресе ме това държане на ръце по протестантски маниер, ама тъй то, много филми са гледали.

# 204
  • Другата България
Ауууу, Гошо е егати гнусняра!!!
Този ги е подкарал по домова книга, чухте ли, че и Любо целунал?
Ама на "сезонът е наш" не смее да се пуска, че там Вики, Пацо и Любо дебнат!!! Бляк! Че и се заканва, защото се чувства обиден на жените, че му направили забележка!!! Не може да е истина, тоя е абсолютна гнус!

Мартина се заканва, че ще падат глави???
Амазонката от Алиекспрес ще започне да мята ножове като Мара? Мдааа, намерили са се, ей това не харесвам аз и ми е грозно - жена да има държание на мутра. И като се запрегръщали със Цветка, и като заговорила Цветка колко иска да обича някого, ама много да го обича, че много имала да раздава ....и Вики "случайно" там с влажния поглед....

Чашите да, мърльовци. Офффф.

# 205
Смеха на Георги е у-жа-сен! Бррр

# 206
  • Другата България
Ето защо Винету заплашва.
Като чуят за ратайство, и откачат.

А на Ивайло защо му се размина?

# 207
Тая верно ли с такива гащи се яви на битка и се нагъзи с тях да пълзи?! Никога не се е събличала никъде, дам...

# 208
  • Велико Търново
DamaPika, жива да си! Това ще да е! Smiley
В интерес на истината снощи като само го чух, много не можах да го разбера. Днес обаче, като го видях написано, ми "светна". Сигурно защото по-добре възприемам написаната информация.  Grinning

По казуса "Виктор" съм по-скоро склонна да приема версията на Хексе.

Merri_An, Стефан беше слушателят на женските излияния.

# 209
  • гр.София
Мартина е като робокоп. А Краси е много зле милата. Не стига, че е бавна, ами и с разделянето на белтъците не се справи. Пламен не извади късмет с партньорката...

Общи условия

Активация на акаунт