🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 343
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 270
Красимира се държи изключително глупаво и смешно. На кой ще привлече вниманието с тези си недомислени постъпки? Щяла да провокира и да се прави, че не може да готви, не може да свърши това и онова... А дали не се опитва да се избърше с това оправдание и да прикрие, че реално не може да готви и да си свърши кадърно ратайските задължения?

И аз си го помислих, че може и да прикрива, че наистина не може да готви. Ще си проличи тези дни каква е всъщност целта й (ако изобщо има такава).

# 271
На анкетата гласувах с ДА ( но да се чете като по-скоро ДА ) на въпроса харесвам ли такова управление. И с НЕ на втория въпрос, защото съм сигурен, че при наличието на силова структура от тип "Сезона е наш" е обречено на провал.

# 272
Мен ме впечатли Ваня, дето все подскача за жените да са на почит (та чак да не ходят на дуели до края, ако може), как пред Живка и Ралица генерализира Всички мъже са глупаци. Вече разбирам защо Ивайло я реже яко.
Не ми хареса и Живка как налази Пламен да му внушава, че от само страх няма да го пратят на дуел приятелите му. За Любо досега съм видяла, че всеки път по симпатии гласува.

# 273
Ей богу, съобразявайте се малко с останалите участници във форума.
Вчера се прибрах, отворих последната страница на темата и ме посрещна доста плашеща гледка.
Мартина че не е лека за очите не е новина, но този едър план трябваше в спойлер да го сложите.
Директно затворих браузъра, докато това остане някъде назад.

А иронията е, че първото мнение на страницата беше "В Мартина намирам някакви красиви черти" - ама че обрат няколко мнения по-надолу. Anguished

# 274
Скрит текст:
На този Виктор няма да му дам 26, изглежда като чичак, а не като младеж. Вероятно от брадата, недолюбвам мъже с брада, тип джихадисти. Направи ми грозно впечатление като го попита Любо какво мисли за приятелката му, която е отвън, а онзи: все едно не съществува. Тъпанар.
Не бих казал, че Виктор се държи като да пращи от интелект, но по отношение на това "Тъпанар" ще направя един малък коментар.
На момчетата като правило никой не им казва (или направо ги баламосва) как да се държат с жените, не ги учи кое работи и кое не, кое е добре и кое вреди. Не само това, ами напротив - по цял ден върви облъчване с непродуктивни идеи.
В общия случай, всеки мъж трябва сам, разбивайки си главата адски много пъти, някакси да напипа пътя. Някои уцелват по-рано, на други им трябва повече време.

Под "тъпанар" има предвид изказването му за приятелката му, която "не съществува" вече за него. Не е на 15, че да прави такива тъпи изказвания. От мъж на 26 се очаква, че ще има малко усет, ще прецени как да се изкаже, така че да запази достойнството и на човека до него, който му гледа изгъзиците. Но пък ако неговата е като Камелия на Данчьо магЕсника, тогава няма проблем.

# 275
Жоро да се радва, че е в България, а не в САЩ, или някоя от скандинавските страни примерно. Не знам дали някой гледа американската версия на "Сървайвър", но там преди около година имаше един чичак, който си позволяваше да се отърква и докосва жените, беше получил официално предупреждение даже, докато в крайна сметка не беше отстранен, защото май си бил позволил да докосва и жена от снимачния екип.

И там говорим "само" за докосване, не за директни целувки по уустата, докато някой спи grinning: а и другото, което е странно, че самият Георги тръгна да го разглася на Любо, вместо да си мълчи, че поне беше късметлия, че и Ваня, и Красимира му го казаха спокойно и лично, а не истерясаха на всеослушание.

# 276
Аз гласувах с ДА, за управлението на Чочо. Ама не защото съм привърженик на такива методи, а защото това даде поле за изява на фермерите, започнаха да се разкриват. И Баш Фермерът и той.
     Ми трябва да има динамика,интрига. АЗ не искам да цари мир и любов и да ухае на рози. Искам да гледам сблъсък на характери и светогледи, на мъже срещу жени, млади срещу стари,ратаи срещу останалите.
    Искам продукцията да вземе да накаже серийния бащински целувач. Гнусен човек,противен!Не знам как се чувстват семейството му навън,като го  гледат,а и той с какви очи гледа децата си. Имаме дъщеря на 24 почти, баща й я целува по главата, по бузата.Но не докато спи и не по устата.А и Любо що му замълча??? Няма значение щатите или БГ, не е редно .НО Любо пък би трябвало да знае ,че ако това се случи в щатите ,тоя няма да се размине ей така.
    Искам мъжки дуел.Пламен да викне Георги.Аз смятам,че Георги е слаб състезател.

# 277
Любо не беше очарован от изцепките на Георги, но си замълча. Може би мисли, че каквото и да каже, смисъл няма. А може би е друго. Но то всъщност какво да му каже на този....( все нецензурни думи ми идат да използвам за Георги ).

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 12:19 от cardhu

# 278
На анкетата гласувах с ДА ( но да се чете като по-скоро ДА ) на въпроса харесвам ли такова управление. И с НЕ на втория въпрос, защото съм сигурен, че при наличието на силова структура от тип "Сезона е наш" е обречено на провал.
И аз по същия начин мога да кажа, че гласувах. За първото, защото такава разпасана команда някак трябва да се озапти, докато не са се качили на черешата. Изпуснеш ли ги такива, после няма вкарване в пътя... Затова "по-скоро да".

# 279
И да се допълня - аз не виждам нищо нередно ,е стоят до късно.Ако не вдигат шум,така че да пречат на останалите.Останах с впечатление,че не са съвсем близо до спалното.Ако пречат е друг въпрос.Това с неизмитите чаши , от една стна си мисля,че е бойкот на методите на Чавдар.От друга - чист мързел и мърлявщина.Аз съм вярващ,но не религиозен човек, децата ми не са кръстени.НЕ вярвам в църквата като институция, вярвам в Доброто.И ако някой ме застави да се моя всяка вечер преди хранене,няма да съм окей.ЗА мен това е личен акт, а снощи ми дойде позьорски.Гледам,Иво не се включи в общата молитва,но той го прави по-скоро за демонстрация. Изобщо заигравката с църква, религия, вяра, и това някой да убеждава друг, че Господ съществува,изобщо не ми харесва.

# 280
Георги, докато нареждаше Боже, боже, боже, пак се почесваше. Отвратителен навик, той изобщо не се усеща. Обаче за нощните изцепки не само е виновен, а чак и обиден като му се каже. Там никакво оправдание няма. Нагъл до безобразие. Не може да не си помисли човек, че щом се държи така пред камери и за национален ефир, какво си позволява навън.

# 281
Гледам,Иво не се включи в общата молитва,но той го прави по-скоро за демонстрация.
Абсолютна демонстрация е. Аз също не съм ортодоксално вярваща, но за други хора това е важно, независимо каква им е вярата. Ми, тиквеник, не си рови в чинията като кокошка, прояви уважение малко. Ма то е толко просто и нагло парче, че на всичко е способен.

# 282
Мдаа, и като почна да се обяснява пред Любо -ама аз нали,дето пийнах.....

# 283
Гошо ще се окаже извратеняк някакъв...

# 284
Под "тъпанар" има предвид изказването му за приятелката му, която "не съществува" вече за него. Не е на 15, че да прави такива тъпи изказвания. От мъж на 26 се очаква, че ще има малко усет, ще прецени как да се изкаже, така че да запази достойнството и на човека до него, който му гледа изгъзиците. Но пък ако неговата е като Камелия на Данчьо магЕсника, тогава няма проблем.
Разбирам раздразнението ти.

Реалността е, че хората масово постъпват така. Не само мъже, но и жени. Та дори и такива с официален брак, но поне не е пред камери.
"Имам си приятел(ка)" и на следващата вечер в леглото с нова партия... Тази фраза е олекнала като обелки от слънчогледово семе, хвърля се произволно наляво-надясно.
Можеше даже и по-зле да е (макар че Виктор има време да се олее още).

Общи условия

Активация на акаунт