🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 291
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 405
Ивайло е плесен, от тази, която разяжда устоите на обществото.
Да, чак па плесен. Хубаво е някой като него да те приземява от време на време, да не хвърчиш много в облаците. (Не говоря за теб конкретно). Иначе си е лаладжия в повечето случаи.

# 406
Според мен, вече писах за това, в корпоративната среда, в която е работил Чавдар, е имал проблем точно със самоконтрола. Затова е намерил изход в това, с което се е захванал. Той не може да работи за други хора.
Колкото до Ивайло и той тук няма да може. Ще си изяде боя за една седмица. Иначе провалените му избори са красноречиви.

# 407
А Георги как се хилеше като напушен в края на епизода, като обясняваше за баджанаците...

# 408
Живка се мазни на всяка жена дуелистка, започва да ги обучава и раздава съвети...само да не изберат нея и после да я предложат за фермер.Беше ясно, че Красимира ще събере повече гласове и гласува за Пламен.
Чавдар вместо да се кара, че не четат Алманаха, можеше да определи двама, които да четат и да отидат на куиза.Дори всички да четат, нали отиват само трима...

# 409
  • Бургас
Добре де, не можеше ли Чавдар да им предложи да внесат нови предложения и идеи, които да внесат улеснение на живота им и да ги лепнат на стената. Защо беше нужно да има другарски съд, набеждаване, следене кой нарушава правила и кой не. Просто ако ги спазят, спазят, каквото такова.

Чавдар не ми е любимец, но Ивайло прекали. Много много ме изразни.

А другите май си си мислят че ги питат на тоя куиз кога е създадена България или нещо от тоя род? Щом така реагират при взимането само на една кошница!?

# 410
Извън горещата тема от епизода, искам да спомена и неприятно впечатление ми направи Виктор и неговото дрънкане на заден план, докато Лора гласуваше кой да иде на дуел. Нямам някакви кой знае какви симпатии към Лора, но не виждам защо трябва да дава отчет на Виктор тъпото за това как гласува, че той да и се обажда зад гърба. Виктор се опитва да го играе много голям морален стожер, който разбира от всичко, но съм почти сигурна, че ще се разкрие като доста елементарен субект в идните седмици. Поведението му с Лора е една индикация, а и да не забравяме като Мартина си позволи да му направи дребна забележка за работата, която вършиха и Виктор веднага почна да се ежи и да се сърди, както уж, беше много спокоен.

# 411
  • ВАРНА
Този епизод е психо до психо ...
И на мен авторитаризмът на Чавдар ми е отвъд разбиранията, насила или с обиди никой на нищо не можеш да научиш, подходът му е кофти ...
Георги пак ми е мазен, какво се хили с историите с баджанаците, знаели как да се забавляват навремето 🤮
Кирил не ми е симпатичен, до момента не съм намерила с какво да го харесам особено.
За Ивайло няма смисъл да се коментира. Както е казал Тодор Колев : Не можеш да се разбереш с човек, с който те делят 2 вагона книги ...

# 412
И какво стана с Цвета, тя нали щеше да го учи Алманаха. От продукцията много услужливо премълчаха, но ние помним Wink

# 413
Чавдар се държи като дълбоко нещастен и огорчен човек. Учудва ме дълбоката озлобеност и желание да натрива носа на хората...уж семейство, пекарна, мечта...може късно да е напуснал " корпоративния свят " и да е бил увреден вече...
Знаем ли какво е работил и къде, че някой път като спомене за предишната си работа , оставам с впечатлението,  че минимум wallstreet е ръководил.
При Ивайло също има някакво изкривяване, липса на такт и емпатия...Дали е кофти възпитание или е нрав...Хронично е критичен и знае всичко, а и се чувства длъжен да го сподели...та , простотия ли е или диагноза?

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 02:21 от dany_nik

# 414
  • Варна
И какво стана с Цвета, тя нали щеше да го учи Алманаха. От продукцията много услужливо премълчаха, но ние помним Wink

Помним, естествено. Думите на тая келешка, как щяла да изяде и двата алманаха, обаче мъжете във Фермата й объркаха сметките, тюх.

# 415
Добре де, не можеше ли Чавдар да им предложи да внесат нови предложения и идеи, които да внесат улеснение на живота им и да ги лепнат на стената. Защо беше нужно да има другарски съд, набеждаване, следене кой нарушава правила и кой не. Просто ако ги спазят, спазят, каквото такова.
Ами защото явно той си е такъв и това издава какво му е поведението и вкъщи. Има правила... Децата да гледат тв до 21ч примерно, ако някой превиши това време - наказание. Не повече от 2 часа дневно пред компютъра, ако някой надвиши - наказание. Сутрин веднага да си оправят леглата. Ако някой не го направи - наказание. Жената да използва само ... еди какъв си тип брашно. Ако купи друг - наказание. Иначе за пред камерите пуска благия тон, пуска по една сълзица за семейството, "ние не сме се разделяли за повече от 4 дни".
Не го ли виждаш, че е психар и половина...

# 416
Цвети доста често я показваха с алманаха, не знам накрая защо не отиде

# 417
Щото го носи за тежест да не я отнесе вихъра...

# 418
  • Варна
Цвети доста често я показваха с алманаха, не знам накрая защо не отиде

Ти, ако беше на нейно място и си го изяла с кориците, щеше ли да мълчиш? Аз не, щях да отида и да донеса поне две от тях, щото съм чела, не съм седяла в мъжки скут.

# 419
Щото го носи за тежест да не я отнесе вихъра...
...на емоциите...'щото тя иска да обича някого...

Общи условия

Активация на акаунт