🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 279
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 495
  • Асеновград
Ивайло, няма спор голям дразнител , труден за издържане , но се накефих как извади извън нерви ,,Чочи,,.
Чавдар , нещо на много сериозно се взе . Иска всички да го слушат и да му ходят по свирката....Алооо ,,Чочи ,,ти да не си си вкъщи при ,,Богията,,... не с лошото. Аз лично , такъв мрънкач , няма да изтрая и 5 мин.
Направи ми впечатление , че когато Виктор искаше да каже две думи след неговата реч , той изобщо не се спря да го изслуша.
Вътре са събрани различни хора , различни характери , така че нормално е да има разногласия.
Тедка и тя, без да хвърли сълза , няма как да мине епизода....

# 496
Ужас. Ивайло е толкова противен, че дори и да е редом до Грета Тунсберг, пак ще си е същия.
Хаха, ама ти посочваш Грета Тумберг като нещо положително ли ? ХАХАХАХАХАХАХА
Как не се намери кой да я гръмне тази кукувица!

А какво прави този непресъхващ извор на вдъхновение, моята любимка Теди? Напоява ли градината?
Непресъхващ извор е тя.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 14:48 от cardhu

# 497
MG18,
 първо, Чавдар беше този, който каза, че е бил свидетел на ръководни решения от страна на жени с ПМС, довели до пагубни последици за бизнеса. Като издигнем нещата на глобалната плоскост, обаче, съвсем не жените са сътворили най-големите човешки трагедии.
И друго, да, смятам, че Чавдар е деспотичен , манипулативен и нарцистичен егоцентрик,  жаден за власт и трибуна. Има всички качества за перфектен диктатор. Написах, че желая да се задържи, за да си потвърдя онова, което засега само загатва. Иначе не, не е диктатор във фермата. Няма как да му се получи. Не е лидер,  нищо не е. Дори пъдар не е.

# 498
Чавдар е пълен психопат. Накрая и жертва се изкара

# 499
  • София
Ивайло се държи като един недорасъл пубер жаден за внимание. Фактът, че във Фермата има някакви правила, за неспазването на които няма санкции, направо го предизвиква да го прави. Много незряло поведение неподхождащо на един 35 годишен мъж, но като няма тояга и морков е така. Толкова си може човекът.
Сигурна съм, че в реалния живот въобще не си позволява да прави така. Управител на барове не е блестяща кариера, но е съвсем прилична работа. За да спечелиш доверието на собствениците трябва да си отговорен, лоялен и ... да спазваш определени правила. Ако не, оставаш без работа!
А тук какво - ще го изгонят от предаването? Или ще му вземат нещо? Нищо не могат да му направят - нито тояга имат, нито морков. Затова и той си позволява да се държи така, да дразни, да не признава авторитет (нито на фермера, нито на групата, която определи правилата), да е нагъл до степен, че да яде хляб за който няма никакви заслуги и да обяснява как всъщност не го иска. Така се държат пуберите. Който е имал такъв в къщата си, знае за какво говоря. Това е обикновен етап от живота и израстването на човека, на който развитието на Ивайло е спряло. Той няма никакво самосъзнание, когато няма санции, които да го държат в правия път.
 Това ми е мнението за него - лигав недорасляк!

# 500
Ваня какво се прави на много праведна, до онзи ден носът й в кокаин, днес морал ръси ... Устата й изглежда по-голяма от 2 епизода насам, а брадичката й е като топка

# 501
  • София
Реално Георги, който уж му е най-близък, е един от тези, които не спазват правилата. Пие до късно и не си вдига чашите.

Хората, които се скараха с Чавдар, го направиха заради принципни различия, а не заради конкретните правила.

Конфликтът не е спазващи и неспазващи.

И аз мисля, че Чавдар не е фен на демокрацията, празни приказки са това, с удоволствие би върнал социализма.

Относно Алманаха, някой беше питал не се ли замислят какво ще правят като сегашните не могат повече да се явяват. Според мен си вярват, че и онче-бонче да играят, ще стигнат до една кошница, което не е далеч от истината. Ако четящите в имаха две щайги поне, биха били стимул. И пак стигаме до това, което казах по-рано, че образованието човек трябва да го прави за себе си. Да чете, за да научи нещо ново.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 15:33 от Niya-

# 502
могат да се уговорят предварително тримата - единия да отговаря с А, втория с Б и третия с В Joy

# 503
  • София
могат да се уговорят предварително тримата - единия да отговаря с А, втория с Б и третия с В Joy

Така могат да си гарантират една кошница винаги. За две - ще трябват повечко усилия, т.е. реални знания.

# 504
Оф, много е кофти, когато човек има нестандартни презиме и фамилия. Търсачките изплюват доста неща. Само ще кажа, че явно наистина няма случайни хора във фермата. А фамилията на един от тях е доста активна в политическия живот. Бляк! Още повече антипатии събрах.

# 505
_Hope_,
за кого иде реч?

# 506
За Чавдар. Баща му - Маркос Иванов Христанов и брат му - Иван Маркос Христанов.

# 507
За Чавдар. Баща му - Маркос Иванов Христанов и брат му - Иван Маркос Христанов.

Хахаха, ако щеш вярвай мислех да оприлича Чочи на новоизгрялата канадска звезда. Satisfied

# 508
Ваня какво се прави на много праведна, до онзи ден носът й в кокаин, днес морал ръси ... Устата й изглежда по-голяма от 2 епизода насам, а брадичката й е като топка
Това не може да е сериозно Grinning щом е имала проблеми с дрогата няма право да се е осъзнала и върнала в правия път?

# 509
  • Стара Загора
По отношението на въпроса Чавдар- Ивайло мога да кажа че е безумно отношението на втория.. Защо... Защото живеем в общество което се основава на правила..дали ги харесваш или не..мнозинството ги е решило и си длъжен да ги спазваш...в противен случай това се нарича Анархия или хаос.
Това че някой е гласувал за отпадането на необходимостта от четене на Алманаха е напълно недопустимо, защото те са отишли там и за това...а не за да им слушаме скандалите и личните истории..това не е формата "Искрено и лично", това е формата в който се цели да съ създаде нещо...да се надгради нещо...да се покаже българщината...
По тази причина смятам че наглото отношение на Ивайло е ненормално...честността за която говори е маска на цялата му грешно разбрана политика на живот наречена "аз имам мнение". Харесвам това че има мнение,само защото липсата на такова ме отвръщаха...той не е дразнител, защото това е твърде слаба дефиниция от определяща поведението му...той е безпардонен отшелник хранещ се с негативните емоции който създава в другите...но за мен когато си решил да се включиш във формат като "Фермата" , а не "Биг Брадър" трябва да си се научил да живееш сред хора... Да уважат тяхните достойнства и да се стремиш да бъде полезен...в приятен случай Биг Брадър е по подходящ формат за просташките му поведение..
Кирил се опита да каже своето мнение но то също беше неадекватно до голяма степен...
Поведението на Чавдар беше нормално тъй като само като слушах Ивайло и се изнервих 100 пъти повече... така че той реагира разумно...За мен реагира така тъй като има позиция и принципи на който се основава неговата същност и живот... В което няма нищо лошо а дори е нормално...аз също съм емоционална в своето поведение когато става въпрос за принципите които следвам...защитавам ги..и се ядосвам когато някой не се съобразява с малкото което зависи от него...
Всички останали фермери мълчаха по две основни причини едната е че това не е тяхната битка и искаха да останат чисти (просто не им пука),а втората е че страната защитаваща Мартина е против Чавдар ... Което показва че не може да бъде подкр Пен именно той, обаче в същото време много добре се разбираше кое е правилното мнение...и мълчанието в този случай е най доброто което могат да направят...
Много хубави разсъждения и добре представени, но.....да сте чували нещо за " запетайки " ( пред "че " ).Извинявам се, дано приемате критика без да се обиждате.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 19:17 от wanconboy

Общи условия

Активация на акаунт