🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 211
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Много тъпа игра 😀 Абсолютно нищо не доказа Мартина с нея…

# 556
@Bengun, те самите едва ли ще се наговорят за подобна стратегия, защото ... току виж някой знае на някой въпрос верния отговор и си го назове него, нарушавайки правилото: Иван - само А, Петкан - само Б, Бенгън - само В. И може да стане така, че ОТ ЗНАНИЯ, да си спечелят 2 или 3 кошници. А ако робуват на тази стратегия ще са прецакани.
Но... ок, прекратявам спора, че пишейки тук, изпускам от епизода, писна ми да го спирам на пауза, хахахаха

# 557
Ама Мартина сериозно се има за красива?! Ой горкана...

# 558
Колкото и да не я харесам Живка ще я спука от бой.

# 559
  • София

И аз така мисля.

# 560
Супер скучна битка за имунитет. 90% късмет.
Сега групата на Мартина ще почне да я възхвалява колко е непобедима.
Чак на мъжете била взела страха. 😂
По никакъв начин не показа коя от трите е по-силна, бърза, сръчна, умна или каквото и да е. 😤

# 561
Много скучна битка!
Стискам палци на Живка, тя ми е абсолютен фаворит сред жените.

# 562
Интересно ми ще е къде ще застане Георги.

# 563
Надявам се да стане чудо и това просто същество Живето да си отиде по живо и по здраво. Не ми е на сърце Краси, но я предпочитам хилядократно пред това човешко подобие. След последното изказване направо ми опротивя. Тя ще казва кой кого има да чака. Тъпанарка!

# 564
Краса е решила да си ходи.

# 565
Радвам се, че Краси избра тези трите и най-вече се радвам, че ще гледам Живка на арената. За пръв път от началото на сезона нямам търпение за дуела.😀

# 566
Красимира ми е една никаква, присламчи се към готините, прави се на интересна с опашката, но с нищо не се открои. Освен разни лозунги за равенство на половете, да върши мъжки работи искаше.

# 567
  • гр.София
За Живка съм на дуела. Краси не ми е интересна и може да си ходи. Интересно ми е как ще се представи Живка на дуела

# 568
Цветелина се беше скрила, докато не се знаеше кой ще бъде на дуел, сега изпълзя от дупката. Ох, харесвах в Мартина, че беше обрана в началото, даже тук бая издънки направих, но вече ми е адски тъпо парче, както се казва. И гнусна. И не мога, ама не мога да повярвам, че Теодора е определяна от някои хора като красива. Толкова изхабена жена, изглежда много жалка.

# 569
Не ѝ се ядосвайте на Краска, ще си ходи по живо по здраво!

Общи условия

Активация на акаунт