🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 577
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 810
Ама, моля ви, Цвета няколко пъти повтори, че иска така да се влюби, че да не поглежда встрани други мъже. Демек до сега във връзките си е погледждала встрани Joy Не мисля, че има миловидна физиономия, красива е - да, но не и миловидна. Виктор мисля, че е тежка гемия в отношенията си с жените. Снощи имаше плашещо-гневна-траурна физиономия. Прилича ми на ревнивец. За това е взел 19 годишна и иска да се жени за нея, щото да може да си я моделира по негов тертип. Демек да стои в ъгъла, а той тропа по масата. Абе, Чавдарчо на младини.

# 811
Марта Главореза, Теодора Сълзата, Любо Чикагото....JoyJoyJoy Вокси, като зелка се хиля. "Крада" го. Няма как да е по-точно.
И с цялото мнение съм съгласна.
Чикагото обаче според мен иска да е добър с всички, ама не му се получава. Така се нагажда, такива въртеливи движения прави и чупки в ханша, че ханъма би му завидяла. Страда, че не е бил фермер и толкова го иска, че вече се чуди на кого да се предложи и кого да ухажва, та дано му се отвори парашута.
Вероятно би могъл да кацне на Краса на едната опашка, ама Куин трябва да каже 'се пак. Краса пък подобно на Марта се вързала с тия опашки...голям смях.
Пламен не знам дали се прави или наистина се усеща. Дано е второто. Май измества Кирчо от и без това яловата ми класация, в която все още е и Стефан. Той просто е такъв характер, съвсем различен манталитет. И отношението на Любо ТИР-А е грозно, щото на арената не винаги трябва груба физическа сила, само и единствено, а и акъл.
Цветка обаче се държи като типичната лека жена, която не може да преживее мъжки игнор. Докара това момче до явно нежелание да остане вътре, още на първия дуел Вики може да поеме към Чепеларе.
А Живка мен ме загуби с лъжата за децата на Марта Главореза. Че не го е казала онова.
Когато не очаква атака, прословутата й откровеност нещо отстъпва на заден фон. Вече като се окопити, или е пред камерата - други са песните. Не ми е чиста докрай.

Каква лъжа за децата? Живка в градината каза - "Защо подклажда такива подмятания от "келешите". Тя има семейство, има деца, нали се сещаш, че тия хора гледат?" (Реално обижда само по-младите в групата)
Мартина, след пречупените през призмата на Теодора думи, отива при Живка и пита - "Ти защо си казала, че децата ми трябва да се срамуват от мен?" И Живка напълно точно казва - това не съм го казвала. При острото влизане на Мартина, след като й е напълнена главата с интерпретациите на Теодора и гения на мисълта Любо, Живка отказва да уточнява детайли.
А цялата тази нелепа ситуация се дължи на благата и прекрасна Теодора, която си анализира думи, подсили ги, направи изводи и изсипа информация. Не е случайно, че толкова рева заради тази ситуация, защото може би осъзна, че тя я създаде. А в кой сезон не е имало обсъждане на други участници? В коя житейска ситуация няма подобни разговори? Ама Света Теди реши, че ще раздава справедливост. Всъщност в моята глава антипод на Живка във формата не е Мартина, а именно Теодора, която тихомълком създава и подклажда тия наистина детски изпълнения.
Стефан също изигра решаваща роля, защото взе да обяснява как Живка била подавала реплики, той отричал, отричал, ама накрая и той се включил. А сега много му харесвала аргументацията на Живка. Еми ще ти хареса, 'щото ти така не можеш.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 16:55 от Mysterious_Former

# 812
Виктор, като всяко читаво момче или мъж трябва да мине през изпитанието с такава въртиопашка. Някои по-рано, други по-късно, за някои без последствия, за други - може да е сериозно.  Цветелина е най-лошото, което може да се падне на един мъж - егоистка, с огромно самочувствие без покритие, освободена от всякакви скрупули, с една цел - да "покори сърцата на мъжете". Намира си спонсори в живота и си живее. Да, ама това е до време. Тази хубост скоро ще повехне, ще се появят по-млади, по-красиви, по-атрактивни девойки. Не е в първа младост. Виктор ще се поизмъчва, ама ще си намери момата, която да му пържи мекичките. Не че страдам за Цветелина, но е хубаво да преодолее желанието за флиртове и да потърси мъжа на живота си.

# 813
  • Велико Търново
Може би има някакъв минимален шанс на електродоминото ама каквато е флегма надали.
То не е ли за 7 точки? Те сега ще гледат да се играят битките, за които са дадени минимум точки. Това е начинът, ако наистина нещата отиват към победа "на нула", да се изиграят възможно повече игри. Така че не ми се вярва да се стигне до електродоминото.

# 814
  • До морето
Май онзи тунел с пръст е за 7 точки.

# 815
Живка прави внушения за другите и за своя образ и роля, неслучайно са й дали много време сама пред камера. Прави зрителите съпричастни като ги държи в течение на стратегията си и емоцията си в играта.
Тази игра на мен ми е позната от друго риалити, където Миглена Ангелова победи повече заради недостатъците на групата, отколкото с лични качества и теза. Там групата ми беше еднотипна и противна, но тук не е така (в моите очи).
Разбира се, на мен ми е по-лесно да не вземам навътре приказките й, защото моите дразнители са вече навън. Но всеки, който се дразни на Мартина/Любо/Ивайло/Теодора и т.н., лесно се хваща и на Живка тирадите му възстановяват накърнено чувство за справедливост примерно. Отделно че с кученцето е много мила, което също е симпатично. На мен тя ми харесва само визуално, като осъзнатост и нищо друго.

# 816
Какво го ожалвате тоя хомофоб? за разлика от него, Цветелина е свободна и може да си флиртува колкото иска. Едва ли тя щеше да го обикаля, ако той и беше дал да разбере, че е обвързан. Пък и колко пъти даваха как той търси вниманието и присъствието й.

# 817
  • До морето
Въобще не го жаля Виктор. Аз също смятам, че е един нешлифован бъдещ тиранин. Има доста добра заявка за такъв. Дори тази пасивна агресия, която проявява към Цветелина, която в крайна сметка с нищо не му е длъжна, е показателна. Девойката си флиртува и пуска кукички,закачат й и тя после дърпа и продължава напред. Това й е номера в живота, очевидно го брои за успешен. Виктор налапа щото толкова му е акъла и опита, но на мен малко ми прилича на тея дето не бива да се заиграваш с тях, щото любовта им е опасна, води до преследвания, заплахи и ограничителни заповеди и можеш сериозно да се наиграеш.

Това са разсъждения по картинка, не го познавам Виктор и си размишлявам на глас.

# 818
Е той пръв Виктор й каза, че трябва да спазват дистанция, но Цветка естествено не можа да приеме този удар по егото си, затова очаквано се амбицира да обърне нещата и вече тя да му казва да пази дистанция.

# 819
Срещата с такива кукувици като Цветелина не е изпитание само за момчетата /нека си минат по реда и да ценят каквото трябва/. Понякога е изпитание за целите семейства. Има толкова красиви момичета, които нямат за цел да свалят мъже, за да чешат егото си или там каквото и да е, а с много по-смислени житейски задачи. Няма какво да се жали Виктор, той си е добре. Хвърлял дъски в огъня, мусел се, ами това е - вързал се е на кукичката на тая, няма да казвам каква. Ще му мине, като на куче, ако изобщо нещо му има. Дразня се, че такива като Цветелина и другите са уж "представителна извадка от обществото", както и самият Виктор. Ами не са. Има много качествени младежи и девойки, които никога няма да им мине през ума да влязат в такова предаване, защото имат други цели в живота. Затова няма как да са представителна извадка. Радвам се, че съм в среда, която няма нищо общо с тази сбирщина, с малки изключения. За мен Живка е хубавото, което е намерила място във Фермата. Дано не се изложи от тук нататък.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 17:45 от Анонимен

# 820
  • Другата България
Скрит текст:
Марта Главореза, Теодора Сълзата, Любо Чикагото....JoyJoyJoy Вокси, като зелка се хиля. "Крада" го. Няма как да е по-точно.
И с цялото мнение съм съгласна.
Чикагото обаче според мен иска да е добър с всички, ама не му се получава. Така се нагажда, такива въртеливи движения прави и чупки в ханша, че ханъма би му завидяла. Страда, че не е бил фермер и толкова го иска, че вече се чуди на кого да се предложи и кого да ухажва, та дано му се отвори парашута.
Вероятно би могъл да кацне на Краса на едната опашка, ама Куин трябва да каже 'се пак. Краса пък подобно на Марта се вързала с тия опашки...голям смях.
Пламен не знам дали се прави или наистина се усеща. Дано е второто. Май измества Кирчо от и без това яловата ми класация, в която все още е и Стефан. Той просто е такъв характер, съвсем различен манталитет. И отношението на Любо ТИР-А е грозно, щото на арената не винаги трябва груба физическа сила, само и единствено, а и акъл.
Цветка обаче се държи като типичната лека жена, която не може да преживее мъжки игнор. Докара това момче до явно нежелание да остане вътре, още на първия дуел Вики може да поеме към Чепеларе.
А Живка мен ме загуби с лъжата за децата на Марта Главореза. Че не го е казала онова.
Когато не очаква атака, прословутата й откровеност нещо отстъпва на заден фон. Вече като се окопити, или е пред камерата - други са песните. Не ми е чиста докрай.

Каква лъжа за децата? Живка в градината каза - "Защо подклажда такива подмятания от "келешите". Тя има семейство, има деца, нали се сещаш, че тия хора гледат?" (Реално обижда само по-младите в групата)
Мартина, след пречупените през призмата на Теодора думи, отива при Живка и пита - "Ти защо си казала, че децата ми трябва да се срамуват от мен?" И Живка напълно точно казва - това не съм го казвала. При острото влизане на Мартина, след като й е напълнена главата с интерпретациите на Теодора и гения на мисълта Любо, Живка отказва да уточнява детайли.
Скрит текст:
А цялата тази нелепа ситуация се дължи на благата и прекрасна Теодора, която си анализира думи, подсили ги, направи изводи и изсипа информация. Не е случайно, че толкова рева заради тази ситуация, защото може би осъзна, че тя я създаде. А в кой сезон не е имало обсъждане на други участници? В коя житейска ситуация няма подобни разговори? Ама Света Теди реши, че ще раздава справедливост. Всъщност в моята глава антипод на Живка във формата не е Мартина, а именно Теодора, която тихомълком създава и подклажда тия наистина детски изпълнения.
Стефан също изигра решаваща роля, защото взе да обяснява как Живка била подавала реплики, той отричал, отричал, ама накрая и той се включил. А сега много му харесвала аргументацията на Живка. Еми ще ти хареса, 'щото ти така не можеш.
Няма да се връщам отново на онзи разговор, но мисля, че Живка не каза точно това, а имаше и онова за срам на децата, като гледат майка си, и то заради прословотуто събличане по цици. Тогава достатъчно го коментирахме, нито имам време, нито желание да търся и да превъртам точните думи, които вече не помня, но щом съм запомнила, че има несъответствие, значи има. Така, както наистина НЕ каза онова за в джакузито, което си беше истина, така това за децата го каза. Ако ти се търси, дай линк на разговора да видим какво точно каза. Проблемът е, че именно когато е неподготвена, и самата Живка реагира първосигнално и отрича какво казала - рекла, а после вече, след като се окопити, си стикова версията.
За Теодора съм съгласна, и тогава писахме същото.

# 821
  • Варна
Дразня се, че такива като Цветелина и другите са уж "представителна извадка от обществото", както и самият Виктор. Ами не са. Има много качествени младежи и девойки, които никога няма да им мине през ума да влязат в такова предаване, защото имат други цели в живота. Затова няма как да са представителна извадка.
Струва ми се че бъркаш понятията. Тези за които говориш са "цветът на нацията", а не представителна извадка.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 18:01 от Хексе

# 822
Точно си каза Живка, че децата ѝ щели да се срамуват. Мартина я попита: от какво ще се срамуват децата ми, какво съм направила? При което Живка отвърна: защо да се срамуват децата ти?
Излъга. Изложи се тогава, не очакваше такава атака от тарторката.

# 823
  • Другата България
Точно си каза Живка, че децата ѝ щели да се срамуват. Мартина я попита: от какво ще се срамуват децата ми, какво съм направила? При което Живка отвърна: защо да се срамуват децата ти?
Излъга. Изложи се тогава, не очакваше такава атака от тарторката.
Именно, същото помня и аз.
Не очакваше така директно и зае отбранителна позиция, което вероятно е нормално, но нека все пак сме реалисти въпреки пристрастията си.

# 824
Ако не беше точно тази случка с джакузито и децата, точните думи и аз не помня, Живка щеше да им е фаворита за финала. В момента съм за Пламен от мъжете и Ваня от жените. Дано не се изложат, че няма да има, за кого да стискам палци.😅

Общи условия

Активация на акаунт