Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 32 297
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Еха, тези са страхотни!!
мноооого готин! Heart Eyes

Фенче Kissing Heart, абе усетих се, че нещо ми се разминават коментарите на Поли с оригиналните серии, ама решх да си затрая Rolling EyesStuck Out Tongue Winking Eye
а тоя сайт не го знаех, но това са сериите, които скоро ти бях показала в руския -mail.ru.
а за ВК-ами превода е на бтв, май от 1-то им излъчване, не съм ги гледала много там, но и руската реч не е толкова начесто.
няма лошо като споделяш снимки, в момента си в архива, аз съм при излизащото актуално Wink

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 17:51 от Airra

# 106
Уауу, наистина са страхотни и днешните снимки! Благодаря, че ги донесе, Айре! Heart Eyes
Е, то и аз предпочитам да споделям нови, ама ти и без това ги откриваш преди мен Kiss
Много му отива жилетката

Брех, днес честно казано не очаквах да имаме снимки, супер изненада!
Не зная от кога е този дублаж, май е от някое повторение по Диема Фемили, на БТВ щеше да ме подразни още първия път Thinking За мен не е проблем руския дублаж, ама за който не разбира езика е кофти, не знам защо са го допуснали. А на този сайт, който споделих едно време ги гледах със субки, всичко изтриха Rage Нейсе, и на това да сме благодарни.

# 107
Фенче Kissing Heart ами ВК- си пише бтв..и спирам по темата, не е толкова важно.
аз очаквах снимки в края на работата по филма.
приемам ги като подарък за РД!!! Heart
още една Blush

# 108
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ирка, честит празник, мила😍
Жива и здрава да ти е мама!!!

Този път снимките са в изобилие.
Ами много се радвам. И ни е хубавец. Фени, припомни ми, че Айрето харесва Къванч с тридневна брада 😀
Но и така изглежда страхотно.
И Ясемин почна да качва. Може утре да поздрави партньора с обща снимка. А и Бурджу да ни изненада.
Вчера мернах в ИГ, че пресконференцията на Мави е била на 20.09, а тогава Къванч каза, че на другия ден пътува за снимки. Значи наистина месец са снимали. И на мен ми изглежда много бързо,но тяхната система си е друга.

За утре, чакаме Поли да даде час, нали ?
До после, момичета. Предчувстваме , че ще има още снимки 🤗

# 109
Момичета, в 21 часа ми е идеално, живот и здраве съм на линия! Извинете, че ви накарах да ме чакате с отговора!
Иначе аз гледам сериите с бг дублажа, Айрето веднага ме разконспирира.... почнах един епизод от другите, но само са обърквам и ми се размива картинката. А и беше странно да свиквам ту с един глас, ту с друг, малко ме разсейваше. Иначе вече свикнах на дублажа...
Вчера финализирах 12 еп. Да видим днес дали ще ми се отдаде възможност да гледам!

# 110
Охх получих дежавю!! Wink
вижте видеото, един амиго Grinning
https://twitter.com/uAUNIKafkas/status/1453054678741159937
Поли Blush
Пепи Hug
на мен ми е интересно, дали утре ще се прибере в Истанбул?

още една снимка с Ясемин

# 111
Айре 😍
Направо дежавю 😜
Тъкмо си мислех, че пак не познах , но ти ме изненада.
Точно си мислех , че толкова снимки съм виждала само на финала на Сблъсък, но аз не бях тук тогава и не се брои за мен 😜
Изглежда прекрасно.
Нямам търпение за утре, 21часа ми е перфектно, Поли.
Радвам се, че ще се видим.
Нямам търпение и за всички красоти, които ще видим.
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 112
Ох, този Ферхат да не се окажа баща на Джемре? Ужас....Само не намирам връзката с Кузей, защо толкова го мрази...Или може би трпбваше да си помислим така....

Много ми стана кофти за Кузейката, то пък голям карък със стоката, с книжката.... Май само с жените му върви!
Иначе кърти мивки с този гащеризон, малко ми напомни на Хайри от Момичето, само дето Кузейката излъчва обаяние под битовизма а Хайри...той излъчва битовизъм, поне за мен.
Както и да е, утре ще се опитам да коментирам повече, че беше тежък ден!

# 113
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за всичко, което сте споделили!!!
Ако намеря линк с добро качество, добър превод, ще изгледам пак К/Г.
Тези, които ми предлагате, за съжаление, не ми вършат работа.
Голям зор беше и като гледах ЗП. Толкова много сайтове и с превод,
но или не всички серии, или изрязано, и обезателно лоша картина.

Хубави са новите снимки с Къванч.
Сега очаквам започване на промоцията на Подводницата.
Почти съм сигурна, че ще направят гала и ще го видим отново друг.

Да е здрав Къванч!!! Другото го може!!!

Лека и синеока!!!

# 114
Добро утро, дружки! Hug

Честит рожден ден на невероятния актьор, с неподражаема харизма, нашият Къванч! От сърце му желая първо крепко здраве, много любов, изпълнени да бъдат всичките му мечти, безкрайно вдъхновение, много нови звездни роли! Heart  Нека успехът и късметът винаги го съпътстват! Flowers Four Leaf Clover

Айре Heart Eyes вече си имаме нова версия на любимия клип! Smile

Благодаря ви за всичко споделено снощи! Колко ми хареса само амигото Киво ... събрал е всички запалянковци в Карс Smile
Поли Kissing Heart мдаа ... наистина на наш Кузей дълго време му вървеше само с жените Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пепи Heart Eyes Диве Kissing Heart Kiss
Цитат
Да е здрав Къванч!!! Другото го може!!!
Така е! Но, и огромна доза късмет! Пожелавам му го!
Картичка от КТСА Heart
Цитат
ВАШАТА картичка за рожден ден на Kivanç, с думи, които сте изпратили, надявам се резултатът да ви хареса!Благодаря на всички, които участваха със страхотни думи, за да опишат този невероятен актьор и уникален индивид.
Честит 38-ми РД Къванч - Вие сте обичани и възхищавани по целия свят, отвъд вашето въображение. Пожелавам ви прекрасен ден днес, който да празнувате с любимата си Башак, семейството и приятелите.
Нямаме търпение да видим отново вашето изкуство на екрана. 💙

Хубав ден! Красоти валят от цял свят, прекрасен ден ще е!
Нямам търпение за довечера!

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 09:12 от queen_fenka

# 115
Охо, днес дочувам, че Къванч е рожденик! Освен здраве, няма какво друго да му пожелая! Той е намерил формулата за успеха, а звездите  (и камерите) очевидно го обичат! Може би едно малко негово копие няма да му е излишно,  но и така са си добре с красивата му жена!
Ооо, разбира се малко егоистично, но искам да му пожелая да ни радва с много нови проекти, реклами, снимки, интервюта, всичко!

Хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 10:20 от Polina_

# 116
Здравейте на този специален ден за любимеца ни и неговите фенове! Hearts

Честит Рожден Ден на Къванч!!   Heart
Да е жив и здрав, щастлив и обичан, да има много късмет и бъдещи успехи, да следва своя път и да сбъдва мечтите си!! Flowers Four Leaf Clover

от мен...

Диве Hug, хубав колаж!
Фенче Kissing Heart, мерси за всичко, което си споделила! Kiss
готин е и новия клип! Blush
Поли Hug да, дано ни радва с още много страхотни роли!!
а от снощния ти пост, не Ферхат не е баща на Джемре, ще видиш по-нататък защо толкова мрази Кузей.

клипчето от Анна Blue Heart много е хубаво и пак различно!

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 10:36 от Airra

# 117
Добро да е утрото ви в този хубав ден, момичета! 😍

Честит да бъде нашият любимец Къванч Татлъту! 🎈✨❤

Ако можех да се обърна лично към него и да отправя своите пожелания, бих му казала да бъде жив и здрав, защото това е най- големият подарък. Да бъде заобиколен от хора, които го обичат и които  не се опитват да светят със светлината, която той излъчва. Да имаш истински и добри хора около себе си, това е истинска благословия. Пожелавам му от ❤ най - големите му и съкровени желания да станат реалност. 🙏
А на нас, феновете му, бих пожелала още много интересни роли, с които да ни радва. Сигурна съм, че ще е така.

Днес определено удоволствието от влизането и писането в темата е още по- голямо. 😇
Чудесни пожелания и големи красоти сте ни споделили, с нетърпение чакам да видя още до края на деня.
Айре 😍,
Дали може да изпратиш/ качиш прекрасния си колажа някъде, където да има по- голяма вероятност да достигне до Къванч? 🤨

Много бих желала Башак да сподели нещичко,  а защо не и самия рожденник. 😇

Желая ви много,много хубава сряда! ❤

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 11:21 от Irinak

# 118
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Хелоуууу дружки

Честит рожден ден на синеокия и неповторим Киво! [/size]

Пожелавам му крепко здраве, много семейно щастие, да върви все нагоре с много нови, успешни и незабравими проекти!

Дооста време не съм ви навестявал, но това не означава, че съм ви забравила! Нееее!

А и аз синеочко си го проверявам от време на време , нали ми е астрален близнак и си го уважавам! Затуй ви черпя  за негово здраве!

Изчезвам , че времето ми е дефицит, но пак ще намина!

# 119
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
на Къванч...Пожелавам му да е здрав, а всичко друго той си го постига с лекота....

Общи условия

Активация на акаунт