Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 32 291
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Пепи Hug, не сме без нищо.....Wink
от ИГ му

много готина снимка Heart Eyes

спомням се, че Къванч имаше такава клауза по времето на ДК.
а от Башак очаквам готини снимки, както ни радва последните години.

Полии, радвам се, че наминаваш  често Kissing Heart
а малкия ти сладур,  представям си колко е забавен, да ви е жив и здрав Blush
Али каптан беше много готин, особено в тая морска атмосфера, в която снимаха филма...

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 20:35 от Airra

# 91
Айре Heart Eyes ами аз търсих в началото другаде, ама като не намерих, реших да видя в архива, все пак сме споделяли всяка снимка, която е излизала, не е ли така ? Но, явно няма да намерим точно тази, примирих се. Но, пък може да си спомним забравени интересни неща, и без това няма какво друго да обсъждаме за сега  Laughing
Ооо, каква сладурска снимка си имаме отново! Наистина сме късметлийки този път, не помня да е споделял нещо за останалите си филми, браво на ашкъма! Heart
Цитат
Кыванч обновил свой инстаграм 🚞

Подпись: "Пусть пассажиры не остаются"

Фото сделал фотограф Овюнч Сарп Оздемир
Е, не, ще я повторя, много ми харесва!

Седмицата ни започна хубаво, както си пожелахме!
Поли Heart Eyes о, твоя сладур телефонист станал, а ? Smile Те сега се раждат с висше, нищо чудно и да пропише на лаптопа като тати. Няма да забравя как преди години, когато бяхме още много боси с компютрите, на моята приятелка 2 годишния и син пред нас си създаде папка, паднаха ни ченетата  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Дано успееш да споделиш нещо за Север Юг, много ми е интересно.
За теб, щом го харесваш най-много в този му период Киво

Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Тази клауза важеше докато снимаше за Ай Япъм, сега не зная. Ще се разбере в сряда Smile  Ако ползваме същия линк, нали го имат всички, пак ли да го пращам ? На Поли ще го пратя, ако има възможност да се включи и тя.
Цитат
Моите наблюдения от последните две-три години са , че повечето майки/най-вече/ се опитват да улеснят живота на децата си по всякакъв начин, особено на момчетата. Вижда ми се чак неестествено деца на 11-12 години да не могат да си приготвят чантата за училище, да не сядат да учат без някой да стои до тях. В крайна сметка идват деца, които не успяват да се справят с елементарни пречки или проблеми. Не знам от какво е продиктувано това, от някаква свръхзагриженост, от новите разбирания за възпитанието на децата, но децата нямат никакво търпение за нищо и много лесно се отказват да правят каквото и да е било ако не стане веднага. Разбира се всичко е много индивидуално и обобщаване не е правилно да се прави, но общите ми наблюдения са в тази посока. Но все пак да кажа, че има много, много хубави, умни, възпитани , с една дума прекрасни деца, заради, които всъщност си струва всичко.
Скрит текст:
И моите наблюдения са абсолютно същите и то не от две, три години само ... не зная на криворазбрано възпитание ли се дължи, на какво, но много малко са децата при нас, които идват подготвени за градина - на 3 години не могат нищо! Не могат да се хранят сами, какво остава да се обличат, събличат, обуват, с памперси още Anguished Не били готови още да се откажат от памперса, как ли не се опитвали, не ставало. Едно време като нямаше памперси как децата ми, и не само моите бяха готови още на годинка да ползват гърне, но това е друга тема. Може и да не повярвате, но има и родители, които даже се сърдят, че ги караме сами да се обуват и да се мъчат горките, защото нас видиш ли ни мързи да се навеждаме Stuck Out Tongue Closed Eyes А не, бе, ще ги обувам до 1 клас сигурно Stuck Out Tongue Winking Eye Постоянно им говорим, че отменяйки ги във всичко не правят никаква услуга на децата си, но кой чул, кой не, това е положението. Не искали, не можели ... интересно как при нас за два месеца на всичко се научават и изобщо не мрънкат, а пред родителите веднага започват да се глезят малките манипулатори Smile Само, че в ДГ има правила, които искат или не, трябва да спазват, а вкъщи такива липсват, там е проблема, децата се объркват. Същото е, ако двете с колегата имаме различни изисквания към тях.  Нямат никакво търпение, вярно е, и това, че лесно се отказват и бързо им омръзва всичко се дължи пак  на тези дефицити във възпитанието вкъщи. Не могат да проумеят някои, че ако детето се възпитава в относителна независимост от ранна възраст,  ще му бъде по-лесно да се адаптира към живота на подрастващ и възрастен в последствие. Слава богу, доста са читавите родители, но някои са просто неспасяеми ...е, именно техните деца после идват при вас в училище. А сегашните деца са наистина прекрасни - хубави, освободени / не се срамуват да изразяват чувствата си / много по- умни и информирани от предишни мои випуски, с много познания още в 1 група, едно удоволствие е да се работи с тях, необходимо е само някой да ги възпитава правилно, не само да ги глези и угажда за всичко.

Още една! Гледа Галатасарай Smile

В КТСА Анна е споделила следното
Цитат
Това наистина е зашеметяващ образ. Днес имаше толкова много снимки и видеоклипове от Dogu express. Това трябва да е последният снимачен ден според екипа, но може да е и утре
Цитат
Да, надписът на операторите казваше „сбогом, тръгваме“ - обзалагам се, че в договора вероятно е имало клауза, според която трябва да приключи снимките преди рождения си ден!
Цитат
Как една толкова проста снимка може да предизвика такава емоция във всички нас. ❤️
Сега видях какво е написал в ИГ си
Цитат
Yolcu kalmasın #ovuncsarp
Няма повече пътници #ovuncsarp
Може и наистина да е последен снимачен ден и да си е в Истанбул за РД Thinking

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 20:25 от queen_fenka

# 92
Благодаря за прекрасната снимка. Как може един човек да изглежда толкова различен в рамките на няколко дни. Нямам обяснение за този феномен.
И аз ще я потретя

Какво момченце е само тук.
Може би наистина са стигнали края на пътя и края на историята.
И е с други дрехи 😜
Фени, за линка както прецениш.
Ще се радвам да се видим 😍

А явно вече и аз почвам да се сбърквам, но първата ми мисъл като видях тази снимка беше, защо Къванч е заобиколен от толкова хора без маски 🤔
Наистина понеделнишки ни тръгна добре.
Фени, да не забравя, но се впечатлих от думите на фенката на Ча, защото рядко се среща безпристрастно мнение 👍
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 93
  • AMS
Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за интересните постове!!!
Признавам си, че точно такава снимка чаках.
Влакът се движи по разписание >>>

# 94
И още една

Този човек не може да отказва на жителите на Карс 😜
Диве, а аз чакам и с партньорките.
И други

# 95
снимкопад  BlushHeart Eyes

"Беше ми приятно да работим с вас по един и същ проект, благодаря братко!!"
https://www.instagram.com/p/CVdnNfWru53/

Явно снимките са свършили.....
Пепи Hug, а защо да отказва Wink, той си се снима с фенове, особено пък сега като е на далечно място.
Фенче Kissing Heart, много ми е странна тая снимка със запалянковците, но за съжаление неговия отбор падна Sad
Диве Hands Plus1

гледам, че е избръснат-сигурно за последните сцени във филма Wink

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 23:29 от Airra

# 96
Здравейте, момичета!
Разбира се, с удоволствие ще участвам в срещата, стига в уречения час да има кой да поеме грижите за малкия, защото ако ме види на компютъра, ще ми вземе думата...
Как провеждате срещите? Фейсбук ли ползвате, вайбър? Не ми стана ясно...

Аз съм някъде в първата трета на 12-ти епизод, доста бавно вървя...
Много съм доволна, че Гюней се издъни тотално като мъж, най-накрая публично! Браво на момчето! Можеше и плакат да лепне на чаршията, посветен на нощните си забавления с Бану, защото май малко хора останаха, които да не са го видели до русата гражданка по розов халат! Бих казала браво и на нея, че го съблазни, но няма да го кажа, защото той не я затрудни много!
Жалко, че само Кузей, Симай и Али не ги видяха по без нищо, това щеше да ми допълни прекрасната картинка! А и мама и тати, но маминка и на калъп да ги беше хванала, щеше да предположи, че "утре има изпит" и тя му помага, защото е всеизвестно, че умът е пряко свързан с тялото!!  Та на практика това мама Хандан би го приела като нещо като инвестиция в бъдещето на науката по косвен път ( а вие си мислехте, че няма общо между розовия халат и науката, а тя оказва се, може направо да се крепи на него)...
Жалко за Джемре, защото подозренията и се оправдаха доста очевидно, но пък невежеството не би я направило по-щастлива. Не и е нужен страхливец и подлец като Гюней, който реши да я отблъсне, за да и покаже кой командва парада, ама нещо изтърва нещата...ами лошо е да губиш контрол, но ще свикне! Сега да видим как ще обвини Кузей и за тази своя постъпка, защото всеизвестно ни е вече, че Гюней не може да носи вина и да поема отговорност!  Сигурно Кузей ще е виновен, че си е тръгнал по-рано и и така е дал простор за действията на Бану, която очевидно ще е другата виновна. Изобщо прелъстиха го това хубаво и умно момче и това е! Никой не му даде шанс едно уравнение да реши, една теорема да приложи и да постъпи по-разумно. Жалко, жалко, че мозъкът се включва избирателно и изневерява в най-неподходящия момент....

Другото ми наблюдение е свързано с невидимия паралел, който направих между Кузей и Баръш. Ще кажете какви паралели, какво пък може да им е общото. Всъщност нищо общо нямат, просто изпаднаха в сходна ситуация. Но реагираха различно. Симай призна на Кузей, че го обича. Венюс също призна на Баръш или по-точно му напомни. И двамата (очевидно) не споделяха чувствата на половинките си. Само че Баръш и отговори:"Обичам те" протоколно и я отпрати да се чуят допълнително дали да се видят на закуска след годежа, защото дори за това не му пукаше особено. Докато Кузей замълча. И в двата случая играта с чувства не ми е на сърце, но понякога в мълчанието има повече доблест, отколкото в думите. И в случая беше така. Кузей поне не пожела да подхрани допълнително любовта на Симай, защото предпочете доблестта на тишината. Не го оправдавам изцяло за отношенията му с това момиче, но не намирам и силни аргументи, с които да го обвиня. Никой не вярва, че той може да води смислен и "добър" живот и да има щастливо бъдеще, та как самият той да очаква това?

Най-накрая признак на родителска грижа и любов в семейството на Текинолу, малко странно, че дойде чрез криминално деяние...но явно любовта има много проявни форми, наистина. Все пак отдолу трябваше да върви надпис: "Прокуратурата и следствието не одобряват това! "... Та, странно ми е, че сценаристите избраха точно такъв развой на събитията, за да покажат първи миг на близост между баща и син, но аз отдавна съм с професионално промито съзнание и не съм критерий. А и явно в това семейство са свикнали на крайности - или предават на съд и после правят баници за посрещане от затвора или палят промишлени помещения, вместо да се прегърнат и да си кажат две мъжки приказки! Стигам до извода, че разговорите не са им силната страна, защото дотук, когато ги ползват помежду си, са доста повърхностни.

Изобщо толкова неща се случват, а и Гюней сигурно утре е на изпит....Нямам търпение, иска ми се да изгледам всичко на един дъх!

# 97
Пепи Heart Eyes Айре Heart Eyes благодаря за снимкопада! Kiss Ех, чак ми стана мъчно, че свършиха снимките, нашия ще се покрие сигурно отново Thinking Да видим дали ще продължи да ни радва в ИГ си, малко се съмнявам ... Пак ще разчитаме на Башак.
Цитат
Как може един човек да изглежда толкова различен в рамките на няколко дни. Нямам обяснение за този феномен.
Пепи, след 12, 13 години как го следя вече, се убедих, че Къванч е хамелеон не само в проектите си, а и в реала. Ето и поредното доказателство, а кажете, че тези две снимки са правени дори в една и съща година. На едната действително прилича на съвсем младо момче, на другата вече е зрял мъж .На втората не е излязъл добре, но останалите са супер!

Помня как след ДК напразно се опитвах да убедя една фенка във фейса, че снимките на МАВИ от същата година не са отпреди 10, не успях Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
явно вече и аз почвам да се сбърквам, но първата ми мисъл като видях тази снимка беше, защо Къванч е заобиколен от толкова хора без маски
Наистина, на мен това дори и не ми мина през ума Smile
Щом до сега не излязоха снимки с двете му партньорки, едва ли ще има такива, аз поне не чакам. Може би след филма, ама надали Thinking
Айре Heart Eyes какво ти е странно, човека си гледа мач с всички други запалянковци на Галатасарай. Мисля си, дали не  са на снимачната площадка, защото в това клипче ми се струва, че са пред караваната на един от екипа, не го знам актьор ли е, какъв е, но може и да бъркам  Thinking Жалко, че отборът му не е спечелил ...
https://vk.com/wall-39664475?offset=0&own=1&z=video-3966 … _-39664475_694156

Цитат
гледам, че е избръснат-сигурно за последните сцени във филма Wink
Даа, много го харесвам избръснат, а ти сигурно си в потрес Smile
Диве Kissing Heart страхотно е, благодаря! Kiss

Поли Heart Eyes благодаря! Kiss Много ми хареса коментара ти!
Цитат
Сега да видим как ще обвини Кузей и за тази своя постъпка, защото всеизвестно ни е вече, че Гюней не може да носи вина и да поема отговорност!
Ооо, ще видиш за какво се е "жертвал " Гюнчо с Бану Satisfied
Цитат
Не го оправдавам изцяло за отношенията му с това момиче, но не намирам и силни аргументи, с които да го обвиня.
Ами Кузей всъщност никога не и е и обещавал нещо на Симай, просто си прекарваха приятно времето заедно, но тя взе да си мечтае за разни неща. Хем знаеше, че на него не му пука особено за нея, забравяше да и се обажда с дни. Просто гледай, много интересно става нататък.

Цитат
Изобщо толкова неща се случват, а и Гюней сигурно утре е на изпит...
Да, Саами по странен начин реши да отмъсти на Ферхат за Кузей, ама онзи нали изчезна, а и той е барут като сина си. Това негово деяние ще донесе нови неприятности на Кузей, но пък колко му стана мило, когато разбра, че баща му го е направил за него ...
Искрено ти завиждам, че го гледаш за пръв път, честно!
Цитат
Нямам търпение, иска ми се да изгледам всичко на един дъх!
Много ще се радвам, ако успееш да си с нас на срещата, ти само кажи кога ти е най- удобно, ще се съобразим с режима на бебчо. Миналия път беше от 21.00 ч. , пращам ти линка.
Ако някой друг го иска, нека ми каже да му го пратя.
Лека и синеока! Hug

# 98
Фени, покривам те за утрешното кафе.😀
Аз до сега попълвах атестационна карта 😥
Поли, разбира се, че ще се съобразим с теб. Продължавай да споделяш, много е интересно как друг възприема това, което вече си гледал .
Фени, а може и да не се покрие съвсем. Днес някъде срещнах във фейсбук, че някакъв журналист обвинявал Елчин за провала на сериала й, защото като главна героиня не се постарала въобще да го рекламира. Светът се променя и искат не искат ще трябва да се променят и те. Но ще видим как ще е.
Хайде, лека 🤗🤗🤗

# 99
Добро утро! Hug Пепи Heart Eyes благодаря, джанъм, че си ме покрила Kiss
Ето и кафенцето, да ви е сладко!

Все още не мога да повярвам, че ще ви провеждат атестация в ненормалната обстановка, в която се намираме в момента Thinking
Четох го това за Елчин ... аз го разбрах по друг начин, че не направила нищо за сериала като игра Thinking И естествено компетентните по актьорско майсторство веднага се изказаха, че тя и в Сблъсък била жалка картина, много се ядосах! Но, дори и да не съм разбрала аз правилно на този господин забележката, Киво какво може да рекламира ? Подводницата не може, филма вече го рекламира достатъчно ... Ще видим, дано пък да не спре да ни радва. А най-добре ще е да ни излъчат сериала по-скоро! Smile
Я вижте какво си намерих в архива - рейтинга на финалните серии на някои хитови сериали

Какво ще кажете за ЗЛ, а ? Никой друг сериал не го е достигал на времето, а сега пък никакъв шанс.
Малко красотички, от петминутните за релакс

Намерих си и три от университета 2012 г.

И за добро настроение

Хубав ден! Hug

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 10:09 от queen_fenka

# 100
Привеет!! Hug
Heart Eyes

ммм такава снимка чаках с моя човек Ahmet Yildiz,, който следях постоянно в ИГ, той споделяше много от локациите.
https://www.instagram.com/p/CVfHqOYD0RQfxMUWRCLVYcTefGkqzORAYk7Z0I0/
Цитат
спомени с г-н Къванч и учителя Йозджан.... 🎬 📸
Стигнахме до края на тази красива история... Поздрави на всички, които послужиха като поддържащи актьори сред нас...
🎬 📸 🎞️ 🎬 📸 🎞️ 🎬 📸 🎞️ 🎬 📸 🎞️
Ще се видим отново в нови проекти...

Ооо Поли Hug, супер, има поредна доза коментар за любимия сериал, както винаги четенето е съпроводено с широка усмивка от моя страна Grinning
разбирам те, че нямаш търпение да разбереш какво се случва нататък, но пък като гледаш по малко, удоволствието се удължава Wink
Видяла си вече въпросната Зейнеп.....чакат те големи изненади с Кузей и Симайчето....Grin
Цитат
но маминка и на калъп да ги беше хванала, щеше да предположи, че "утре има изпит"
Laughing
маминка щеше да пляска и да приготви почерпка за целия квартал, че любимото синче е хванал богата девойка от висшето общество Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепи Hug и аз срещнах някакви такива изказвания за Елчин. Първо, тя не е главна героиня, в случая са няколко жени, в СМ съм срещала доста похвали за играта й, явно сценария е бил слаб, също четох такива мнения...а рекламата не зависи от даден актьор, а от телевизията и продуцентите.
Фенче Kissing Heart да, много различно излиза на снимки и аз се убедих. на някои ми харесва, на други, не толкова.
както имаше едно мнение наскоро-на живо е по-красив.
Цитат
какво ти е странно, човека си гледа мач с всички други запалянковци на Галатасарай.
да, явно е искал да бъде със запалянковците, защото е можел да си го гледа в хотела и да не се гъчка сред хора без маски. и наистиа на едно от клипчетата има каравана.
https://twitter.com/KT_Fans/status/1452831710006087688
последен ден на снимки....

и на мен ще ми липсва, излизаха толкова интересни неща.....Къванч дано да не се покрие много.
надявам се на още снимки днес!!

едно гифче от Маука.

Башак..колко й е дълга косата Blush

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 12:52 от Airra

# 101
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Ами не знам как е в Турция, но в Испания например единствено така гледат мачове - или на площада или в заведение, т. е никой не плаща като нас тук, за да си гледа мачовете вкъщи сам.
Поли още не е видяла Зейна, на 12 серия е, а тя се появи в 18 серия / бг/ Smile
Цитат
да, много различно излиза на снимки и аз се убедих. на някои ми харесва, на други, не толкова
Така е, и на мен на някои не ми харесва особено как е излязъл, но те сред хилядите са нюню Smile А петминутните са доста, дори ми е трудно да отсея кои са ми най - хубави. Все пак и той е човек като всички, колкото и фотогеничен да е. Да, на живо всички казват, че е по-красив, ама аз искам да се уверя Satisfied Мечти ...

А колко мъже биха изглеждали готини дори в този си вид, а ? Smile

Много и е пораснала наистина косата на Башак, красива е.
Благодаря за гифчето на Маука, супер е!

# 102
Привеет с пухкавия Бехлюл 😅,дружки! 🥰

Благодаря за всичко споделено! 🙏

Срахотен снимкопад,наистина.
Много нови снимки се появиха, част от които споделени лично от Къванч. Това много ме радва. Изглежда страхотно, явно историята на филма му е легнала на сърцето и му се отразява по този начин.
Но снимките много бързо са приключили или само на мен ми се струва бързо. 🤨

Башак и тя е в чудесна форма. И аз си глася косата да става дълга, ще видим до къде ще стигне. 😅

Аз съм пас за утре. Нашите ще идват - ще съчетаем приятното с полезното и ще бъда с тях.
Почерпете се виртуално за здравето на майка ми. 😍

Утре ще намина, разбира се. От сега си представям колко много красоти ще бъдат споделени. 😇
До скоро и хубав ден! 😘

# 103
Ире Kissing Heart, да е жива и здрава майчето ти, да се радвате и подкрепяте една на друга!!
Весел празник!
и на мен ми се стори, че бързо мина работата по филма.
Фенче Kissing Heart, предполагам, че в Турция ги гледат мачовете по заведения или по къщите си.
за снимките е безмислена дискусията, има ужасно много страхотни снимки!! Blush
леле заблудила съм се
аз мислех, че Поли гледа сериите ВК- които бях постнала по-рано.....
https://vk.com/video/playlist/208606207_53443856
там  една серия е оригиналната турска.
но явно гледа на друго място??

от Meral Demir

Цитат
Стигнахме до края на нашия 5-седмичен проект от Кършехир до Карс Беше много приятно да участвам в такъв красив проект и да работя с толкова ценен екип.
И Ясемин с реж-ра

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 16:53 от Airra

# 104
Ире Heart Eyes да ти е жива и здрава мама! Flowers Four Leaf Clover Flowers Bouquet Жалко, че няма да си с нас утре, но нищо - другия път!
Ами той Киво сам каза, че заминава да снима за месец ... те филмите бързо ги правят.
Айре Heart Eyes аз по споделеното от Поли се ориентирам до къде е стигнала, защото и аз ги гледам по един час сериите. На този линк твоя непрекъснато смесват  бг.  с руски дублаж, а превода е пълна скръб  - Али  казва бебето, те го превели делото, Сами казва Приятна вечер, Зейнеп, те  -  Добър вечер и още и още ... За това започнах да ги гледам тук, поне превода да не ме дразни   https://kuzeyguney-bgsub.blogspot.com/
Ама така е, като не си го запазих на времето със субтитри, още ме е яд!
Цитат
за снимките е безмислена дискусията, има ужасно много страхотни снимки!! Blush
Ами все нещо трябва да дискутираме, ако искаме да върви темата, та си избрах снимките Grinning От реала и от филмите

Общи условия

Активация на акаунт