Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 31 687
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Фенче, влизам само да кажа, че стискам палци всичко да мине бързо и изцяло! Кураж и на теб, дано всичко се оправи скоро!
Моята майка го кара 3 пъти от началото на пандемията, голяма гадост, но изкарахме късмет ( поне засега)....

Снимките са хубави, за мен са леко изчистени откъм детайли и фон, но не знам на какво искат да акцентират. Човекът си е реклама сам по себе си!

Оставям ви засега, ние сме с гости  ( свекъра и свекървата) и е голям купон, размятат се едни подаръци като на рд!

# 76
Айре Heart Eyes Hands Plus1
Цитат
да, не е някой нарцис, има си здравословно самочувствие, а и вътрешната му красота е също толкова ценна!!
О, той ако беше нарцис, нямаше шанс да го харесам, не понасям самовлюбени хора, харесвам такива, които се обичат в рамките на нормалното Smile
Хазал освен в ЗП не съм я гледала другаде, малко в ОС, но бързо го зарязах, та не зная дали играе еднотипно. Мен Буура ми е по - интересно дали ще го харесам така, както в КГ Thinking И филма на Сонгюлчето ще го изгледам по същата причина.
Ех, опашлето и на мен ми липсва, ама  ... толкова! Smile
А във филма всичко е показано още по-страшно, но схемата е същата - свински грип, птичи грип, избиване на животни и птици, прасе, прилеп, маски, дезинфектанти, миене на ръцете, чували, мутации, щамове  на вируса  ... нали ви казвам, едно към едно с действителността ни по-късно през годините.
Диве Kissing Heart благодаря ти, мила! Kiss
Скрит текст:
И аз вярвам, че ще се справи, щом до сега издържа! Flowers Four Leaf Clover Сатурацията и е добра, кръвното също, няма хрипове, само ниска температура и кашлица, тя я мори главно. А и не се храни, а какво ли не съм им сготвила и купила ... Е, днес е хапнала малко от кавърмата, само зеленчуците и малко грозде, но все е нещо. Обаче ме ядоса. Брат ми не е в София и големият ми син отишъл да им занесе лекарства, които им свършвали и тя да вземе и да му отворила вратата ... А се бяхме разбрали той да им звъни отдолу и да оставя пред вратата каквото носи, а те да го прибират, когато влезе в асансьора. Татко не чул, че се звъни, та за това тя му отворила.  Ами хубаво, ама да беше отворила само вратата, не да стои там и да го чака. Добре поне, че не се е изкашляла баш тогава, наистина стават като малки деца възрастните хора, не мислят. Хубаво, че не са капризни като твоето свеки, де Smile А за обстановката в България не съди от новините. Кажи ми как да им вярва народа на приказките, като приятелят на сина ми до вчера беше в Окръжна болница, направи пневмония след ковида, че джипито му го е лекувала с витаминки по телефона само. Та той ни каза, че в цялото ковид отделение били само двама през тези 10 дни, а в същото време медиите гърмят, че има сума ти заразени, нямало свободни легла, претъпкани били болниците ... Заради това и не се ваксинират хората, не им вярват, че толкова са се загрижили за здравето им, аз също нямам намерение да го направя.
Цитат
Радвам се на споделеното за Кузей и съжалявам, че при онлайна,
не само за този сериал, форумът не беше дорасъл за такова обсъждане.
Ето, сега имаш тази възможност, възползвай се, с интерес ще прочета и твоята гледна точка за всичко.
Благодаря за кивчетата! Flowers Hibiscus
Пепи Heart Eyes благодаря, джанъм! Kiss
Цитат
Много интересно и изненадващо за мен интервю. Все съм си мислила, че здравословния начин на живот на Къванч е свързан основно с Башак, и сигурно за това съм и изненадана. А той ги е мислел тези неща още от началото на своята кариера. Излиза, че само попадането в тази професия е било случайно, всичко след това е правено с много мисъл и самодисциплина. Дива е права, че няма случайни неща и Къванч следва своите си цели , но и прави всичко необходимо желаното да се случи. Башак само подпомага този процес и му дава нужната подкрепа и спокойствие.
Аз за това на няколко пъти ти писах, че Киво и преди Башак се е оправял в този живот Smile Хубаво е, че и тя е като него, разбират се във всичко! Heart
Цитат
и ти ако цял месец преподаваш анализ на изображения ще почнеш да забелязваш и неща, които ги няма дори 😂😜
Сигурно Stuck Out Tongue Closed Eyes
Поли Heart Eyes благодаря, джанъм, много мило! Kiss Приятно изкарване!
Абсолютно! И ние не разбрахме на какво акцентират тази година, ама карай Smile
Цитат
Човекът си е реклама сам по себе си!

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 20:49 от queen_fenka

# 77
С интерес ви прочетох, писане утре Wink
усетих се, че РД е всъщност доста скоро и  почнах да мисля идея за поздравителния колаж Wink

лека вечер Nature Stars

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 21:33 от Airra

# 78
Добро утро в неделя! Hug

Айре Heart Eyes да, не остана много време до сряда, действай Smile
Аз съм вече на 20 серия / бг./ на КГ, появи се Зейнепка Smile След толкова гледания едва сега обърнах внимание  как изигра Киво този момент на запознанството, гледаше я малко като Сеит, когато видя Шура. Той действително я хареса много от пръв поглед ... за разлика от мен Stuck Out Tongue Closed Eyes Какво да направя, дразни ме усмивката и с тия нейни зъби и това е Smile

Харесах един коментар под този колаж, който авторката е нарекла 50 нюанса Къванч

Цитат
Noto che piaci soprattutto alle persone mature penso perché sembri un uomo di altri tempi. Un uomo con molta eleganza e sembri molto bravo ragazzo . Per questo piaci molto alle persone mature
Забелязвам, че зрелите хора особено много те харесват, мисля, защото приличаш на мъж от други времена. Мъж с много елегантност и изглеждаш като много приятен човек. Ето защо зрелите хора много те харесват
Нищо ново няма за сега. И аз взех да се притеснявам вече за Алинка Heart Eyes много време мина, откакто не се е обаждала, дано всичко при нея е ОК Hands Pray
Хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 10:52 от queen_fenka

# 79
Хубава неделя! Hug

Фенче Kissing Heart, мерси за споделеното!!
да видим Поли как ще я възприеме Злейнебка Wink
Цитат
Аз за това на няколко пъти ти писах, че Киво и преди Башак се е оправял в този живот
Laughing
а и като е бил спортист и после модел предполагам, че се е интересувал и прилагал някакъв режим на здравословно хранене. Thinking
Хазал съм я гледала на достатъчно места, като че ли най ми харесва в ЗП.

Пепи Hug Hands Plus1
Башак със сигурност му е голяма подкрепа.
Поздрава за РД беше закачен пост в ТТ на това момиче, но тя го махна. Мисля, че не е било много отдавна. видеото е кратко и Къванч казва- Selam Arzu, doğum kutlu olsun.
Цитат
Айре, да им беше написала на тези от Мави.
Киво е тагнат и има вероятност да го прочете, а пък той може да си харесва снимките  Wink
Диве Hug
Скрит текст:
ами браво на свекито!! на тия години да върши такива дейности Scream
направи ми впечатление, че е скорпи Wink

Фенче Kissing Heart

колко колеги на Къванч могат да се похвалят с такава снимка? Stuck Out Tongue Winking Eye с Джеймс Камерън.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 11:11 от Airra

# 80
Айре Heart Eyes много, много ти благодаря! Heart Уникално безнадежден, сякаш изпразнен поглед, наистина не зная как го постига Thinking

Цитат
а и като е бил спортист и после модел предполагам, че се е интересувал и прилагал някакъв режим на здравословно хранене
За времето през което е бил спортист не зная какво значение е отдавал на храната, но съм убедена, че именно спорта е допринесъл още повече за трудолюбието му, дисциплината му и амбицията да изпипва всичко както трябва, т.н  перфекционизъм. Той самият си казва в интервюто, че едва след като се е заел с професията на модел е започнал да се грижи повече за външния си вид и съответно да внимава за храната, която приема.
И на мен ми е много интересно Поли как ще възприеме Зейна, може пък да и хареса Smile
Точно с такава снимка все още никой от колегите му не може да се похвали Hands Plus1 Но, ми е тъжно, че нищо не последва след тази среща, поне за сега Thinking
Повечето от италианките искат да го видят отново най-вече с Берен и Туба , а аз искам нови партньорки най-вече.

Да видим дали все пак няма да ги съберат отново с Берен Thinking
Хайде, изчезвам да си гледам Кузей Smile

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 12:54 от queen_fenka

# 81
И днес не сме капо Blush
снимката е от вчера, пред хотел Челтиков

Фенче Kissing Heart, да, съгласна съм за спорта!
и аз предпочитам нови партньорки.....
лека вечер! Hug

# 82

Ето и от мен. По късно ще пиша 🤗

# 83
  • AMS

Привет, дружки и благодаря за споделеното!!!
Слагам само кивчета.

Друг път ще пиша, че сега Парисъда, Формула 1 ...

От Ясемин - Карс >>>

# 84
Айре Heart Eyes Пепи Heart Eyes благодаря ви за споделената нова снимка! Kiss Тази седмица ни беше много успешна, май само в петък нямаше нова снимка от Киво, дали от Карс, дали от МАВИ, дано така да продължи, чакането е сто пъти по-лесно по този начин.
Браво на този човек, споделил снимката, много мили думи е написал :
Цитат
Както винаги, почитателите, срещащи се с Къванч, го хвалят за неговата скромност и простичко отношение.
"Със синът ми Метехан посетихме хотел Челтихов, за да се срещнем с актьора Къванч Татлъту, който сега е в нашия град във връзка със снимките на филма " Денят на влюбените " за платформата Netflix. Който не ни обиди със скромния си характер ... "
Диве Kissing Heart благодаря! Kiss Прекрасен Кузейчик! Heart Този ми е любимия Heart

# 85
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Натутках се най- после.
Айре, като каза рожден ден, /обръщам се към всички/ ще направим ли среща на 27 октомври. Аз съм първа смяна така, че ще съм на линия. Казвайте вие.
Напълно съм съгласна с това, което сте написали за здравословното хранене, но на мен най-вече ми направи впечатление, че. Къванч говори за кожата си. Е, то сигурно тогава има общо и мястото, където е взето интервюто, но разсъжденията му се потвърждават и към този момент, имайки предвид, че хобито му не е много щадящо от тази страна.
Фени, да, и тази седмица, и въобще откакто снима филма е друго. Колко време нямаше нищо , така че имаме нужда. Имам усещането, че по някакъв начин мястото, където се намира сега Къванч му влияе най-вече по отношение на хората там, за да има толкова много снимки. Чела съм интервю от времето на снимките на"Хайде, бе сине" и там говори за хората, които живеят в градчето. Тогава дали е имало снимки от фенове, както сега?
Ама пък и хубаво време им се падна за снимки, гледах сторита на хора от екипа, ми то път , поля и синьо прекрасно небе, така както аз го обичам. Само дано после го видим и във филма.
Още една снимка от Ясемин

Дали ще видим обща на Къванч с двете партньорки? А за партньорките, по принцип съм за нови,но с удоволствие бих гледала с Берен. Истината е, че Берен е единствената партньорка на Къванч, която съм гледала и в други сериали, във Фатмагюл, в Кьосем и Дар. И ако се брои Елчин в КСШ, но него го гледах заради Къванч, а не заради нея.😀
Диве, точно на тези гифчета ми е любимата визия на Къванч. Много, много ми харесва.Но той смени много, много визии в КГ. Да видим Поли как ще се изкаже по този въпрос.
Айре, писа за Неверният, аз гледах първия епизод от новия сезон, но има ли други преводи. Нямам си на представа колко са дали след това.Ако е удобно да ми пратиш линк?
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 86
Добро утро! Hug

Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
За 27. 10. -  РД на наш ашкъм естествено съм ЗА виртуалната ни среща, искам да си ви видя отново Kissing Heart
Цитат
на мен най-вече ми направи впечатление, че. Къванч говори за кожата си. Е, то сигурно тогава има общо и мястото, където е взето интервюто, но разсъжденията му се потвърждават и към този момент, имайки предвид, че хобито му не е много щадящо от тази страна.
Като те прочетох се сетих за коментар на фенка на Чаго, който ще си позволя да цитирам, защото ме впечатли безпристрастността в него, евала! Дано няма против!
Цитат
И Киво ходи да лови риби, сигурно като всеки мъж обича да си похапва, но не изглежда като пран и къпан в морето, нито е подпухнал. Всъщност изглежда по млад от Ча, а е по-голям от него със 7 г.
Ами истина е, Киво не си позволява да не се поддържа, което много ме радва.

Киво не е споделял нищо в ИГ си по време на ХС, а снимки с фенове сигурно е имало, той никога не е отказал на никого да се снима с него, просто не помня.
Намерих си старо, но готино интервю с тази дама

Цитат
Мениджърката по подбиране на актъори, Tümay Özokur : "Трябва да работите за да бъдете успешни като Къванч Т.
Може би има имена, които са известни с участието си в конкурси за красота, но те не могат да бъдат толкова популярни.
Това не се отнася за Къванч. Защото аз смятам, че е достигнал тази висота, но  работейки много. Той не стои на едно място. Всеки път създава нов образ. Има много Бест моделс, които са тръгнали от тази позиция, но си стоят на едно и също място. Ние не ги помним и няма да ги помним.Сега има толкова много младежи, които искат да станат като Къванч. Но изпитват големи разочарования.
Искам да им кажа, ако искате да се къпете в слава, то трябва да заплатите необходимата цена за това.Трябва упорито да се трудите като Къванч. Трябва да положите усилия, да заплатите материалната и духовната цена за това."
Красотички от архива

Всякакви снимки намерих, само не и тази, която търся Smile

Хубав понеделник и успешна нова седмица, дано отново е интересна, както предната за нас! Hug

# 87
Привет в понеделник!! Blush

Диве Hug
Фенче Kissing Heart, мерси за споделеното!! Flowers Hibiscus
наистина не можем да се оплачем, все излиза по нещо. Hands Ok Hand
Цитат
дано така да продължи, чакането е сто пъти по-лесно по този начин.
Hands Plus1
а когато КБТ се бяха покрили тотално след пожарите, явно са били в САЩ.
аз имам чувството, че тая снимка на Кузей няма друг вариант Thinking
а пък последното място където бих търсила е в темите ни Wink, прегледах в Гугъл, ВК, където има албуми с Кузей и ми писна....Stuck Out Tongue

Пепи Hug, за 27-ми, по принцип съм за!
мм, че хубава снимка на Ясемин.
Цитат
Напълно съм съгласна с това, което сте написали за здравословното хранене, но на мен най-вече ми направи впечатление, че. Къванч говори за кожата си.
за мен най-нормалното нещо, ако е работил като модел и прохождащ актьор е да се грижи за кожата си, нищо че е мъж.
Наистина снимките на местата от Карс, които споделят хора от екипа са много красиви. а и времето май е хубаво.
а за актрисите-и Ойкю си  я гледала в НФ сериала й и то като мен, само заради нея.
Къванч имаше малко задкадрови снимки от времето на ХС, прерових си архива, който е много богат Stuck Out Tongue Winking Eye /не е лесно да си луд Laughing/
и ще постна някои

А Башак снощи е била на купона послучай РД на Дуйгу, било е доста весело, жалко, че Киво го пропусна.

здрава и успешна седмица!  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 14:34 от Airra

# 88
Здравейте, момичета!
Тези дни не мога да стигна да лаптопа или до телефона...
Скрит текст:
Малкият научи нова дума: “Ало" и като види телефон иска да се прави, че говори. Съответно не дава на никой друг да го изпозлва и сме скрили всички устройства, защото след няколко ало-та биват хвърляни със замах...А лаптопите отдавна сме ги изпокрили, щото иска да пише като тати и не знам колко пъти ми размества Кузейката...вече и аз не знам до къде съм....

Супер снимки сте ни приготвили!
Фенче, много готин избор!
Айре, в този период на ХС май ми е топ като визия, освен това е много сериозен, което адски ми харесва!

Аз току що щях да пиша за Север юг, но съседът звънна на вратата да пита не знам какво си и ми събуди бебока и пак отлагам! Добре че поне поста успях да си завършаааааааааааа

# 89
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Е, супер, щом сте съгласни за 27. Фени, ти ли ще пуснеш Линк за срещата. Най-добре да използваме стария от предишния път. Поли, предполагам е видяла и ще се радвам да се включи и тя с малкия , както направи миналия път Али. Само тя да даде знак, че всичко е наред.😍
Ама то пак се пада сряда, като миналия път, но на Ирка сериала вече свърши 😀 ако не е започнала друг. Сега, нали почва нов с Фахрие ?
Айре, благодаря за снимките. Повечето не съм ги виждала. Значи и тогава се е снимал Къванч с местните доста. То това му е хубавото на по малките градчета.Аз например много добре си спомням, когато при нас снимаха "Над Сантяго вали", това е преди "сто" години, но татко ме водеше. После и други имаше,но съм нямала интерес, а сигурно за някои това е било сбъдната мечта.
Айре, забравих сериала на Ойкю. Да, и аз го изгледах, и много ми хареса. Даже, смело мога да кажа, че от всички гледани по НФ най-много, разбира се след В нощта.
И аз търсих тази снимка, но в Пинтарес, но не я намерих, макар че там малко трудно се ориентирам, защото в един момент просто се загубваш.
Башак вчера беше качила поздра си за Дойгу, да видим как ще отбележи рождения ден на Къванч. И по този повод се сетих нещо, което скоро някъде четох, че Къванч имал специални клаузи в договорите си, че когато има лични празници почива в тези дни от снимки. Да видим дали ще бъде така и сега? Ако въобще разберем, де😀
Поли, бях ти обещала да ти отговоря на въпроса за днешните деца и отношенията с родителите им по повод това, което гледаш в КГ. Моите наблюдения от последните две-три години са , че повечето майки/най-вече/ се опитват да улеснят живота на децата си по всякакъв начин, особено на момчетата. Вижда ми се чак неестествено деца на 11-12 години да не могат да си приготвят чантата за училище, да не сядат да учат без някой да стои до тях. В крайна сметка идват деца, които не успяват да се справят с елементарни пречки или проблеми. Не знам от какво е продиктувано това, от някаква свръхзагриженост, от новите разбирания за възпитанието на децата, но децата нямат никакво търпение за нищо и много лесно се отказват да правят каквото и да е било ако не стане веднага. Разбира се всичко е много индивидуално и обобщаване не е правилно да се прави, но общите ми наблюдения са в тази посока. Но все пак да кажа, че има много, много хубави, умни, възпитани , с една дума прекрасни деца, заради, които всъщност си струва всичко.
Хубав ден 🤗🤗🤗

А днес останахме без нищо 😜 макар че има още време, а и утре е ден.

Общи условия

Активация на акаунт