Айре - както винги в десетката, този поглед ме разби! Ами прекрасен актьор е, трява да му се признае! И понеже напук на мнението, което създавам вероятно отстрани, съм голям родолюбец, си пожелавам и нашето кино и светски живот да дръпнат малко, защото вярвам, че имаме таланти, просто не знам защо публиката толкова много търси външността и само нея напоследък....Гледа ми се красота и мозък и душевност, навсякъде - и в живота, и в киното, и на малкия екран, и в новините, и в злободневните предавания дори. Гледат ми се вариации на Къванч, повече.
Днес не се стърпях и изгледах момичето и съм малко по- доволна от епизода спрямо предишния. Все пак започвам да бленувам не просто някой да удари с лопата по главата Фериде и Седат или пък да загинат случайно в престрелка. Искам да видя житейската справедливост, макар на филм, да ги видя да страдат, да вадят кесиите и да плащат за грешките си скъпо и прескъпо, но без от това да страда отново бедната Налян.
Днес съм с по - благи чувства към Хайри, защото възлагам големи надежди на него да вземе нещата в свои ръце и да помогне на съдбата да накаже насилниците.
Освен това срещата между него и Музо ме накара да мисля, че и той все пак ще е включен в сценаристкия замисъл и ще заслужи някаква роля в любовния паралелепипед.
Лека!