Пепи
благодаря ви за споделеното! 
Пеп, не съм се и съмнявала в това, че няма да видим нито Кузей, нито Кадир
Чак Киво се притесни за тях 
Малко Музафер

Любимото ми интервю с Киво, ама много ми е готин тук!

И за лека нощ Мехмет, хубави сънища!

Пепи
благодаря ви за споделеното! 
Чак Киво се притесни за тях 

много ти благодаря!
На мен дори не ми стигна да те чета, искам още

Светът ни стана такъв за съжаление ... А ти както виждам много добре разбираш какво е това да си родител, на верен път си и не бива да се притесняваш дали ще успееш, сигурна съм в това 

, с голямо удоволствие те прочетох!! и на мен ми беше малко, особено като

, наистина си хванала новата снимка на секундата и мерси, че я донесе. 

, Благодаря за всичко споделено 

, прегледах си с мишката сериите, до които е Поли и пак ми се гледа ужасно много 

мерси!
радвам се, че ме разбираш, със сигурност ще искаш да го видиш отново, на мен не ми се искаше да свършва ... При всяко гледане / не мога да кажа точна бройка
/ откривам все нови неща, на които не съм обърнала достатъчно внимание при предишно гледане. Този сериал за мен е със сценарий изпипан отвсякъде! За играта на актьорите дори няма да споменавам, също и за режисурата и музиката. И до ден днешен ми настръхва кожата, само като чуя саундрака и видя шапката на сериала. Много смислен, много човешки сериал, много реалистичен, още 2011 г. ми отне съня, нямах търпение да дойде сряда да го гледаме и обсъждаме онлайн, а не ме питай как съм чакала превод по една седмица, тогава така беше. Разкостихме го, обърнахме го с хастара от обсъждания на времето. От всички момичета тук само Дивето
със сигурност го е следила онлайн, но не пишеше при нас заради някои персони, Терзи
, която рядко се включва и може би и Гости
Та с удоволствие ще си го коментираме заедно с теб, докато чакаме Арман тъкмо ще го изгледаш. Ама не пречи и да не успееш.
помислих си го, валла!
Много сме луди двете ...

Мога да ги гледам заедно двамата с Кузей до откат! Колко клипа се създадоха само за тази двойка ...
абсолютно умопомрачително изглежда и за мен Къванч в това интервю, да! 

и на нас ни е любим!

, гифчето утре...

благодаря за всичко споделено!
И какво, Ясемин тепърва отива в Карс ? А писаха още преди седмица, че отива там
И от къде се взе сега Армения ? Както и да е, само дано сценария е наистина такъв, какъвто казва Бирсен 

знаем, знаем
Ама не помня дали го гледахме заедно онлайн или после на повторението ? 
благодаря за красотите! Всичките са умопомрачаващи! 

Препоръчани теми