Хайде, Къванч ни пожелава , Добро утро 😍

Айре, цяло видео има , но...аз не мога да го кача. Пожелай си е нещо , звездите те чуват в момента.
Хубав ден 🤗🤗🤗 Аз днес съм на обучение
С Къванч! Айре
специално за теб! 

така е! Чувството е неописуемо, наистина! 
Аз пък не се учудих, че КБТ излизат и се срещат с хора, все пак Башак е бременна, не е болна. Като ги чета някои, дето пишат единствено само на колко години е Башак и ми призлява, дай тогава още 5 месеца да не става от леглото и да не си показва носа навън. И двамата са разумни хора, само си представям с какво горещо желание очакват своето чудо и щом са преценили, че не е опасно за нея и тя се чувства добре, чудесно! Може и от дома им да е новата снимка, аз не обръщам много внимание на друго, освен на човека на снимката 
Роклята за сватбата им с Джан също беше по неин модел. 

Как не му е студено на нашия в това време да е в морето
Че и си спи даже 
Много се радвам, че си наминала! Браво, значи вече си готова за празниците. Как без елха, не бива, прави са внучките ти, без нея не се усеща празничната атмосфера, дори и хората, които не празнуват Коледа си украсяват елхи за НГ! Ти самата си го написала
радвам се, че си доволна! А умората минава. Благодаря ти за красотата! 

Страхотно настроение ми създава и на мен! 

че така тръска тая лодка едва ли може да се спи 

/

, Диве 
благодаря за всичко! Гифчето е страхотно! 
много ти благодаря за милите думи, наистина професията ми е една от най-хубавите! Нали ти на времето беше писала, че работя в сладкарница, ама баш! 
Албум с десетки снимки от първият им ден в ДГ до последния, всичко, което сме правили заедно - екскурзии, тържества, открити уроци, отворени врати с родителите, спортни празници, лагери и какво ли още не. Всяка година поне на 6, 7 еднодневни екскурзии ги водехме и на два лагера за седмица - зимен и летен. Освен този дебел албум, родителите ни подариха и по два диска с всички тези тържества и празници! А имахме много през тези 4 години, тези бонбони бяха родени да са на сцена, за един ден учеха стихотворение, пееха песни за 7 клас, не си измислям, бяха действително невероятни! И все още са!
Ето малко снимки. Уж на най-светлото място в кухнята снимах, но не са много ясни, ама тъкмо да не ми правят забележка, че споделям снимки на деца, въпреки, че имам разрешението на родителите, освен това тези деца са вече 5 клас, но все пак 

Много благодаря за споделеното за КГ! Особено ме изкефи това 
А най-интересното все още ти предстои! И после те е яд, че е свършил и след някой месец пак ти се гледа, поне с мен е така 

благодаря ти!
Какъв локдаун, нали почти всички там се набоцкаха
Явно е, че и това не върши работа, както ни залъгват постоянно ... Само се надявам все някой ден този безкраен сериал най-после да свърши от самосебе си! Това си пожелавам за НГ 

Препоръчани теми