Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 31 678
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Привет и от мен! Hug

Снеже Hug
Фенче Kissing Heart, сигурно си залепнала за Мемо и Инджи Wink
И на мен ми омръзна да гадая, така, че когато...тогава.
Като ни липсва Къванч имаме си стари сериали и филми.
Важното е те да са добре!! Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray ние също!! Flowers Four Leaf Clover Hands Pray
е иска ми се някое стори от Башак или нова снимчица на патрона.
Пепи Hug, благодаря !
тия мои колажи са стари, но явно и на феновете им е дошло в повече чакането и творчеството им позамря.
Диве Hug
Цитат
Да се похваля, че вече чупя яйцата като Кузей.
амии Hands Clap
със здраве да си ползваш новите продобивки!!
Алинка Kissing Heart, благодаря подобно за пожеланията Heart Exl
И за инфото Hands Plus1
жалко само, че прекалено дълго Къванч отсъства от екрана...Worried
разгледах списъка за 2022, направи ми впечатление, че май не видях турски продукт. Thinking
и после в коментарите, автора е написал това

Работим по отделен турски преглед за 2022 г.!

..................

Маука е направила това клипче с Киво и Туба за Мадам Тюсо.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 15:59 от Airra

# 646
Алинка Heart Eyes благодаря за хубавите пожелания! Kiss И на теб нека денят ти е прекрасен!
Айре Heart Eyes значи викаш, има някаква надеждичка и за нашия сериал, щом работят по отделен турски преглед за 2022 г. Smile Наистина,  толкова много време чакахме, че взе да ми става все едно , гярчектан Stuck Out Tongue Closed Eyes Пък и като знам, че ще ги глътна тези 8 серии за 3 часа ... ама по-добре от нищо, де.

Новините около КБТ ме вълнуват повече, дано всичко при тях е супер и да ни зарадват и тази година, както миналата! Hands Pray
Скрит текст:
Днес ще посрещаме Петя, към 20.00ч. трябва да пристигне. Нямам търпение! Но, ще кацне в Истанбул първо, там имат престой 2, 3 часа. В момента наближават Европа. От вчера сутринта пътува, пълен ужас! Но, поне този път ще е тук по-дълго време, до 12. 01.

С Мемо и Инджи се забавлявам много, отново прилепнах към тази двойка, да ! Smile Много са ми сладки, страхотно си паснаха! Heart В момента съм тук, на най-сладките серии, началото на любовта им.

Хубав остатък от деня! Hug

# 647
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
о ще имате радост в семейството, браво Blush

Цитат
значи викаш, има някаква надеждичка и за нашия сериал
явно има Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат
Новините около КБТ ме вълнуват повече, дано всичко при тях е супер
и мен ......

Башак се появи...Heartpulse как ви се струва?

сега си пожелавам нова снимка с Къванч:)

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 17:50 от Airra

# 648
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айре, току-що прочетох от една потребителка горе-долу следното- Башак изглежда променена, има някаква незабележима промяна, която я прави много хубава. И аз така мисля, думата, която ми идва е одухотворена. Абе, изглежда прекрасно. Радвам се, че качи снимките и изпълни , и твоето желание. А, дано и днешното се изпълни.
Поли, благодаря за пожеланията и информацията. Айра, дава някаква надежда с този коментар, пък ще видим. Фени, и ти си права, тези 8 серии ще ги изгледам със сигурност на веднъж, но се надявам после и на превод да му се насладя напълно.😀😍
Диве, е щом си успяла да постигнеш това  с яйцата направо си си майстор.
Лека 🤗🤗🤗

Да повторя коледното настроение от семейство Татлъту

# 649
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря за хубавите думи, които сте оставили!!!
Пожелавам ви успех в подготовката за празниците!!!
Много ми харесва излъчването на Башак.
Неотразима е в бяло. А парфюмът е Jo Malone.

Скрит текст:
Ох, нямам от него, но .... Ще се сдобия и с такъв.
Много съм заплесната по такива неща.
Извадих днес елховите играчки, та съм вече с украса.
Моите са в два цвята червено и злато.
Слагам ги в големи купи с елхови клонки.
А за яйцата е много лесно. Щом с двете леви успях.
Хващаш яйцето, чукаш на ръба, стискаш леко по ширината
и после разтваряш по дължината.
Няма да падат части от черупката, няма нищо.
Е сега и още нещо от мен.
Как разделям жълтъци от белтъци  -
С фуния за преливане на течности.
Чупя яйцето във фунията, под фунията съд,
вдигам за да може белтъкът да падне в съда
и жълтъкът остава във фунията.

Ще се покаже и Къванч.
Това дизайна е първа специалност на Башак.
На него повече му харесва кухнята и приготвянето на ястия.
Да ви се похваля, че наваксах с Момичето ...
Е, браво за последната серия. Най-после някакви действия.
За Присъда вече се моля да намалят темпото,
че се пребих от високата скорост на действието.

Лекинка!!!

# 650
новата снимка Wink

Nature Stars

# 651
Айре, трябва силно да казваш всяко свое желание и то се сбъдва. Супер са и двамата ♥️
Лека 🤗🤗🤗

# 652
Добро утро! Purple Heart

Снеже Hug Flowers Hibiscus Не вярвам в тези писаници нито за пола на детето, нито за продължението на КГ, та смятам да си спестя превеждането, не ми се сърди Kiss

Както решиш, то основното е ясно. Heart Exl

Още една нова. То тя е същата, но изрязана. Wink

Ойкю Караел - жена на годината на GQ

Цитат
Победители GQ заранее знают о своей победе и могут попросить,кого захотят,чтобы им вручили награду на церемонии.Ойкю Караель попросила свою сестру.И получила награду из рук Эзги Караель.)

Победителите на GQ знаят предварително за своята победа и могат да посочат кой искат да им връчи наградата на церемонията. Ойкю Караел посочила своята сестра и получи наградата си от ръцете на Езги Караел.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 18:27 от ·٠•Snejka•٠·

# 653
Добро утро, прекрасни! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти ! Браво, всичките ти желания се изпълниха! Kiss Казах ти aз, че имам предчувствие, че Башак ще оправи настроението ти, докато изпишем темата Stuck Out Tongue Winking Eye
Какво да кажа за снимката, Башак просто свети, с характерното за всяка бременна жена особено излъчване, което издава, че носи дете под сърцето си. Много ми харесва ! Heart
Лелее, как им се радвам само!

Пепи Heart Eyes нека, ще го гледаме Якамоза по няколко пъти Smile
Диве Kissing Heart Flowers Hibiscus Hands Clap

Нашата Ойкю е взела наградатa на GO Актриса на годината, браво! Hands Clap

Италианките и те очаквано полудяха по ЗЛ, невероятната двойка и по красавеца Бехлюл най-вече

Снеже Hug Flowers Hibiscus
Хубав петък! Hug

# 654
Привеет!! Hug

Снеже Hug интересно това, че могат да избират кой да им връчи наградата.
Честито на Ойкю!!
Трогателни бяха и сълзите в очите на Джан....
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
имам нужда от още за оправяне на настроението, ако може от патрона Stuck Out Tongue Winking Eye
Съгласна съм за излъчването на Башак, аз пък я гледах повече в тялото Wink
Пепи Kissing Heart, ех де тоз късмет всичките ми желания да се сбъдваха така...
а вчера си объркала неволно имената Wink, Алинка ни сложи инфото за НФ.
Диве Hug, много хубави гифчета Hands Ok Hand
снощната серия на Момичето също е била доста интересна, май родителите на Налан я изглъгаха, че Сема й е сестра. Expressionless

още нещо за снощните награди....
Много се радвам за актьора на годината - Салих Бадемджи Hands Clap
Скрит текст:
много е талантлив, а чак тая година го удостоиха с главни роли, имаше 3 проекта.
И той беше много развълнуван на сцената, със сълзи в очите, нормално. Супер заслужена награда.
стара, но хубава

и още една снимка от снощи.

а Алперен играе в новия си сериал за платформа с Бюшра

Момичето на прозореца
23 епизод бг. субтитри.
23_1 https://ok.ru/video/3380404292116
23_2 https://ok.ru/video/3380404357652

хубав петък!

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 14:12 от Airra

# 655
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, дружки!
Благодаря сърдечно за споделеното! Flowers Hibiscus

Щастлив петък! Само хубави неща да ви се случват!

"Нека малките радости да правят приятен всеки ден, а приятните дни да се превръщат в щастлив живот!"

Хубави снимки, Blue Heart не изглежда да нарушават покоя на двамата най- вече. За Башак е красноречиво за мен, че има настроение да се снима и показва. Heartpulse
Аз останах с впечатление, че снимката е от работното и място, не от дома, заради прозорците така си внуших, но не е от особено значение.

Айре, Heart Eyes не съм поглеждала дори целия списък за 2022, подлежи на много промени, сигурна съм, колкото до януарския, Клуб си е там, има го като заглавие, около 5-6 януари. Заглавията са на английски, в скоби е оригиналното заглавие, а в описанието произхода.

Хубав следобед и спокойна вечер ви желая!

# 656
Привет, дружки!
Айре Heart Eyes благодаря ти за всичко! Kiss За съжаление не се вижда добре дали се е променила във фигурата Башак, но в лицето има разлика. И аз искам още снимки с патрона, надявам се да получим. Благодаря за преведената серия на Момичето! Flowers Hibiscus
Много се радвам и аз за Салих, отдавна заслужаваше да го забележат това момче, много е талантлив! А Ойкю и Джан ми напълниха душата, много хубаво семейство са. Много ми хареса как е гримирана и прическата и, отново е с някаква странна рокля явно пак по модел на сестра и Езги, но дори и с нея е прекрасна Heart
https://vk.com/feed?z=video-62215399_456241829%2Fpl_post_-62215399_263835
Алинка Heart Eyes благодаря ти, миличка за всички прекрасни пожелания! Kiss И аз мисля, че снимката на Башак е от работното и място и е един вид реклама на парфюма, ама знам ли Thinking
Тези вече се чудят какво да пишат , сега пък готвач ще става ашкъма ни Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
По сообщениям турецких сми Кыванч Татлытуг, который очень любит готовить, всерьёз заинтересовался кулинарией. Он поступил в Академию кулинарного искусства в Маслаке, так как хочет научиться выполнять эту работу профессионально. Кыванч Татлытуг посещает курсы интернациональной кухни. По окончании программы из 14 уроков он получит сертификат.
Според съобщения в турските социални мрежи Къванч Татлъту, който много обича да готви, сериозно се е  заинтересувал от готварството. Той е постъпил в Академията за кулинарни изкуства в Маслак, тъй като иска да се научи да извършва тази работа професионално. Къванч Татлъту посещава курсове за международна кухня. В края на програмата от 14 урока той ще получи сертификат.

Скрит текст:
Днес отново имах много приятна изненада, този път от родителите на децата ми, изобщо не очаквах ... трогнаха ме наистина с вниманието си, за това, че продължават да включват и мен в мислите си, въпреки, че от месеци вече не съм учител на децата им Heart

Хубава вечер, сладурки! Hug

# 657
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Днес беше много дълъг ден.
Фени, ето тези моменти малко хора могат да изпитат 😍 въпреки цялата лудница, в която сме поставени.
Аз станах луда с подготовката за благотворителния базар, но децата са толкова ентусиазирани, че се държа само заради тях и за каузата ни.
Али, прощавай, мила . Благодаря, че винаги започваш с много красиви пожелания деня ни. Няколко думи са, но носят толкова положителен заряд.
Аз вече не чакам сериала през януари, някак си ми се струва, че няма време за реклама. Къванч беше споменал, че втори сезон ще се снима, когато излъчат първи, така че може да почнат през февруари както почнаха снимки и на първи.
Башак не мисля, че е на работно си място, съдейки от тази по стара снимка

Прозорците са едни и същи.
Снощната снимка ме изненада, най-вече, че са сред толкова много хора, но заведението май е на открито. А и щом са навън означава, че тя се чувства добре,а това е най-важното.
Къванч тук наистина прилича на Кадир, както отбелязват и други хора.
Снеже, благодаря за интересна информация за наградите. Много се радвам и за Ойкю, и за Селих.
Макар, че и Бурджу напълно заслужаваше, за мен да получи награда. Роклята на Ойкю обаче въобще не ми хареса, но тя изглежда е доста по различна като човек от героините, които играе, което всъщност я прави и голяма актриса.
Фени, преди малко прочетох в Тийми, че и Хазал била изкарала същия курс. На Къванч му се отдава готвенето, така че защо да не увеличи знанията си?
Лека 🤗🤗🤗

# 658
Ама къде ходят тези двамата - толкова много хора има около тях! Зимно, ковидно време, бременна жена... Разбира се, че се радвам  да ги видя и то двамата заедно, но... те си знаят.

Нека ви кажа здравейте!

Не съм влизала, знам. Пропускам и да чета, но за да драсна тези няколко думи си включих радиатор.

Скрит текст:
А и днес ми донесоха изпраните/почистени  килими, сложих ги и приключих с всичко. Засега. Има баня, има и другата стая...Лека полека. И то ако ми стигнат силите. В неделя чакам внучките да украсим елхичката. Мислех тази година да мина само с елхови клонки, но не ми позволиха. Категорично ми възразиха. Та вчера ги преварих и си купих аз елхичката - по-мъничка я взех. Чака ги на терасата

Много се радвам за Ойкю! И на сълзата на Бономо се възхитих! Оказаха се много здрава и хармонична двойка!

Да се върна пак на нашата двойка. Промяната у Башак не е незабележима, а е неуловима. Има нещо в лицето. Айре, и аз гледах тялото. Доколкото можеше да се види в това седнало състояние. На пръв поглед не се забелязват промени. Но като знаем перфектната й стройна фигура сякаш се забелязва едно наедряване.

Не гледам нищо, не следя нищо и нямам какво да споделя с вас. Но с удоволствие чета вашите мнения, радвам се на новините и снимките, радвам се на хубавите ви настроения. А когато има лоши такива - бързо да минават. Коледно-новогодишните празнични, а и предпразнични дни винаги са ме радвали с това, че обхващат цялата планета. Носи се едно хубаво, еуфорично чувство из атмосферата. И си мисля, че в тези дни доброто се издига доста над лошотията! Дано да е така! 

Пожелавам ви лека нощ и хубав утрешен ден. И не само утрешен

# 659
  • AMS

Дружки мили, благодаря ви за споделеното!!!
Много хубави постове сте написали.

Уморена съм, но съм доволна.
Другия път ще пиша повече.
Сега само кивчета оставям.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 22:39 от * Diva *

Общи условия

Активация на акаунт