Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 31 683
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте и от мен! Е, най- накрая и при нас позаваля нещо като снежец! Ние с малкия ходихме на лекар сутринта рано рано и аз докато се загледам от къде да вляза в поликлиниката, че бяха затворили обичайния вход, и той взе че забърса прясно навалялия сняг от едни ограничители за паркиране -топки! И не само го забърса, ами и го опита...И това всичко за 1,2 секунди!

Айре, исках и Гюней да коментирам, ама както казват "нямах желание". Особено случая с Макара - още от както започнаха да работят нещо заедно с Кузей, предчувствах, че батко му ще му завърти някакъв номер. Не бях сигурна точно какво ще е, но случилото се по-нататък напълно оправда лошите ми очаквания. Да си призная, не ме възмути толкова постъпката на Гюней, колкото бездушието му и студенината, с която го направи. Още веднъж доказа, че парите са единственото, на което държи в живота си. А погледът му през цялото време беше ледено празен. За разлика от нормалните хора, където очите излъчват емоциите и състоянието на душата, т.е има някаква връзка отвътре-навън, при Гюней сякаш в погледа му има черен плексиглас и всичко се отразява и връща наобратно, а отвътре само празнота. Безумната му студенина ме ужасява.
Истинско съжаление изпитах за първи път и към г-жа Хандан на вечерята тип годеж със семейството на Бану. Там собственият и син толкова се срамуваше от нея, че ако можеше малко да види реалността майка му доста би се огорчила.

Казваш, Самай има още да натвори, а? Оффф, аз тъкмо преминах на следващата кандидатка за сърцето на Кузей, а то още ще трябва да се занимавам с предишната. Просто в момента, в който видях, че Ферхат и изпрати умрелите китки иииии вече си представих как съобщават на Кузей, че няма нужда да се развежда.

Може да съм леко жестока, но на мен ревността на Джемре ми харесва! Тя има нужда да си изясни някой аспекти от отношението си към Кузей и ако няма провокатор като Зейнеб, рискува да си остане в блажено пренебрежение на чувствата.

Искам да пиша още многооо и се надявам скоро да имам възможност да го направя! Поздрави на всички!

Айре, благодаря, че попита,...
Скрит текст:
С яслата сигурно няма да ни провърви, защото има много малко места, а дори не са в район около нашия. За нашия съвсем загубих надежда. Все пак ние кандидатствахме, ще кандидатстваме и през януари. Да са живи и здрави шефовете, разрешиха ми да си взема всичката отпуска, та на практика ще се върна януари на работа и ще изляза в отпуск за още 2 месеца, през които ще търся алтернативи за ясла, Има много частни такива, но първо са нереално скъпи, което обезсмисля връщането ми на работа, за да плащам ясла колкото месечната ми заплата,  и второ, не по-малко важно, не разбирам концепциите им за обучение на децата по някакви странни методики и модели, които проучих достатъчно добре, за да имам правото на лично мнение да не одобрявам.
Освен това далеч не смятам, че отговорността за възпитанието и развитието на детето ми е на детското заведение, че да се осланям, че ще го водя сутрин двегодишен, а ще го прибирам следобед с акъла и способностите на десетгодишен. Разбира се, всеки има право на избор, а в случай, че няма алтернативи, и на езда ще го пращам, и на матине с кралицата, ако няма друг вариант. Извинете, че се отплеснах! Темата просто ми е актуална!

# 631
Привет, дружки! Hug
И от мен едно бая закъсняло кафенце, че чак и изстинало Grinning Heart

Пепи Heart Eyes това , което си споделила от подругите за продължение на КГ мисля, че е по - невероятна измислица дори и от събирането на Киво и Берен отново като двойка, някои фенове имат безгранична фантазия Сериала си завърши баш както трябва, няма нужда от продължение. А Киво не забравяйте, че извика при себе си Башак чак в Санкт Петербург, още тогава предположих, че нещата са доста сериозни между тях, от тогава винаги бяха неразделни. Дори Азра не е водил навсякъде с него, независимо колко дълги години бяха заедно. Спомням си, че тях най-често ги издебваха пред някое заведение, където са прекарали вечерта, но на сериозни мероприятия честно казано не помня да са били заедно.
Благодаря за красотата, която си ни споделила! Kiss
Ирко Heart Eyes благодаря, душичка! Kiss Много се радвам, когато пишеш! Благодаря ти за всичко споделено! Flowers Hibiscus
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Да,  дано ни зарадват с нещичко нашите хора, много ми се иска и на мен! Действително се покриха дълбоко, след като медиите пуснаха бомбата, искам да знам, че всичко е наред и те са добре, най-вече Башак Flowers Four Leaf Clover

Диве Kissing Heart благодаря ти! Kiss
Поли Kissing Heart благодаря ти много, мила! Kiss Да, много е приятно чувството, че си оставил хубави спомени у хората, с които си работил. И ти ще го изпиташ някога, не се притеснявай! Е, не знаех, че било толкова хубаво да не мислиш повече не само за работа, ами и за дати дори, вече всеки ден е неделя за мен Smile
Благодаря и за споделеното за КГ, моите усещания се доближават доста до твоите и за двамата герои Hands Plus1 Ама да те предупредя, че все още не си видяла нищо и от Симай и от тези двамата
Цитат
Зейнеб няма на къде да ме издразни повече, просто наглостта и ме влудява. Не че Кузей е тръгнал да бяга от нея, но ако можеше да отвори паст и да го погълне, сигурно щеше. Не я разбирам тази упорито настойчиво прилепваща любов. Не знам как ще свърши това, но аз ще съм доволна, когато се разкара от живота му.
Цитат
Да си призная, не ме възмути толкова постъпката на Гюней, колкото бездушието му и студенината, с която го направи. Още веднъж доказа, че парите са единственото, на което държи в живота си. А погледът му през цялото време беше ледено празен. За разлика от нормалните хора, където очите излъчват емоциите и състоянието на душата, т.е има някаква връзка отвътре-навън, при Гюней сякаш в погледа му има черен плексиглас и всичко се отразява и връща наобратно, а отвътре само празнота. Безумната му студенина ме ужасява.
Зейнеп действително беше като някаква боа Stuck Out Tongue Closed Eyes И нямаше и най-малко женско чувство за гордост, а се подиграваше на Джемре ...
Гюней наистина нямаше вина за премахването на щандовете, действително не беше негова идеята, но начинът по който се държа с брат си беше отвратителен! Дори не му предложи някаква алтернатива, направо му каза, че Кузей няма да иска да работи с хора, а и че назначават само специалисти, не им трябва необразования Кузей. Но, това , което беше най-гнусното е когато му каза да започне самостоятелен бизнес с парите, които му даде, и той бил започнал по този начин. Наглец, сякаш не знае, че с петното, че е бивш затворник за Кузей няма големи, да не кажа никакви шансове ... И то, след като си скъсаха задниците с Али от работа, а той си стоеше на топло в кабинета. Гризеше го съвестта в началото как да му каже, спомняше си всичко, което Кузей направи за Макара, но когато ги видя заедно с Джемре по този начин реши да си отмъсти, умираше всеки път, когато ги видеше заедно! Много си ги обичам тези двамата! Heart

Радвам се, че най-после малчо се е забавлявал в снега, че го е и близал, така се създава имунитет, не се притеснявай, нали все пак не е ял фасове като дъщерята на една приятелка Smile
Скрит текст:
И аз съм на твоето мнение за ЧГ за моделите и методиките, които ползват. Най- вече практикуват метода на Монтесори, някои неща одобрявам дори много, но това, детето да плаче, че се е ударило или по някаква друга причина и ти да не го докосваш и да го питаш само " Добре ли си ?" не мога да го приема за нормално. Та, нали заради това съм станала детска учителка, за да си ги гушкам, успокоявам, да ми имат доверие! Пък те пак си стават самостоятелни хора, но поне чувстват, че наистина са обичани. Имала съм деца, които идват от частни градини, майките са споделяли, че при нас за няколко месеца са научили повече, отколкото за цяла година там. Но, пак всичко опира до хората, работещи в различните детски заведения, независимо държавни или частни, това е истината. Стискам палци да приемат сладурчето ти на следващото класиране и най-вече да имате късмета да попадне на свестни хора, това е по-важно от всичко! Hands Pray
Харесаха ми много тези колажи от фенове в мрежата!

Хубав следобед! До после! Hug

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 17:47 от queen_fenka

# 632
  • AMS

Привет дружки!!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
В рубриката - кивчета >>>

Извинете, че съм кратка, но майсторът - мм слага последната Симка на мястото,
а си мислел, че подреждам гардероба.
Лекинка!!!

# 633
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айре, порових се малко, не е точно така както мислиш. Рускините са прави, това е вид филтър за публикации. А ти направо си готова за колаж с Мерцедес, но наистина нека излезе първо излезе рекламата.
Фени, и аз съм на твоето мнение, че историята си е напълно завършена и няма нужда от каквото и да е продължение. Имаме нужда от нов сериал 😂 или поне реклама, снимка 🤔
Поли, някъде четох следното определение за Зейнеп и много ми хареса "Колкото по черна ставаше косата й, толкова по черна ми ставаше тя" Това изречение обобщава всичко.
А вие направо сте си направили празник днес. Толкова рядко имате сняг, сутринта рано, рано и аз бях уведомена.😀 
Диве, бързо напредваш щом си стигнала до гардероба.
Лека 🤗🤗🤗

# 634
Здравейте, момичета!
Добро утро! Аз днес излизам рано по задачи, но съм доволна, че вчера успях да си направя малко Север- юг маратон. Все по- интересно става и ми се иска направо да изгледам всичко наведнъж.
Пепи, много ми хареса казаното за Зейнеб, за първи път оставам безмълвна и няма какво да добавя!
А за всичко в и около нашия район, ти си имаш агенти навсякъде! При нас снегът (особено последните години) си е сензация Simple Smile)

Фенче, благодаря за хубавите думи! Съгласна съм с всичко казано и аз само се надявам да попаднем на добри и грижовни хора, защото децата всичко усещат със сърцето и каквото и да казваш, ако не харесат някого, не става.

Желая ви хубав ден!

# 635
Добро утро, дружки! Hug

Диве Kissing Heart благодаря ти за красотата! Kiss Браво, напредвате! Hands Plus1
Пепи Heart Eyes Ох, имаме нужда от нов сериал и още как само! Ама тия от Нетфликс да не са запразнили вече, ни стон, ни вопъл от тях А половината декември измина вече Thinking

Стара, но много любима моя фотка, харесва ми много прическата му тук Heart

Изгледах 5 - те серии на Гост с Буура и Хазал, хареса ми горе-долу сюжета, играта на всички беше много добра. Е, финала естествено както винаги беше скалъпен набързо.
Поли Kissing Heart така е, децата усещат безпогрешно лицемерието, преструвките, не можеш да ги излъжеш.
Хубава сряда! Hug

# 636
Привет! Heart Exl

Ще си имаме момченце. Heart Exl

Цитат
Издание Milliyet сообщает, что Кыванч Татлытуг и Башак Дизер скоро станут родителями мальчика. Об этом журналистам поведали друзья пары, которым будущая мама сообщила эту радостную новость, начав обустройство комнаты для малыша. Ведущие бренды сделали несколько предложений паре о рекламе памперсов и других предметов, предназначенных для детей, однако Башак и Кыванч их отклонили. Также журналисты уточнили: рожать супруга Кыванча Татлытуга собирается в Турции, слухи о том, что она отправится в США не подтвердились.

И една бомба новина - продължение на КГ.

Цитат
Будет ли продолжение сериала "Кузей Гюней" ?

В СМИ появилась информация о том, что якобы началась подготовка к продолжению сериала «Кузей Гюней».
Актёр, которого давно просили поклонники, наконец-то ответил на их просьбы. Стало известно, что Кыванч Татлытуг снимется в продолжении сериала «Кузей Гюней».
К сожалению, одна из актрис сериала ушла из жизни. Актриса Семра Динчер, сыгравшая роль Хандан Ханым, скончалась из-за рака легких. Её имя будет упоминаться, даже если её не будет в сериале, а также она появится в воспоминаниях героев. Другие имена актёрского состава, которые присоединятся к сериалу, будут очень скоро объявлены .

Материал подготовлен для группы: https://vk.com/love_kivanc_tatlitug

Ако се повтарям с нещо - извинете ме. Ако не съм - ще помоля Фенчето да преведе.

Хубав ден!

# 637
Привет!!

Снеже Hug и аз я гледам тая новина, въпреки , че на турските СМИ много не вярвам, но сега може и да са познали Blue HeartFlowers Four Leaf Clover
бомба новината за КГ-само ни разсмя....
Фенче Kissing Heart
хубави коментари от вчера Hands Plus1
Поли Hug
Скрит текст:
дано нещата се подредят по най-добрия за вас начин и да имате късмет!! Flowers Four Leaf Clover
надявам се, че и сте здрави!!
за споделеното по сериите-много ми хареса! Hands Plus1
още един спойлер Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Пепи Hug
Диве Hug

Попаднах на тая статия в Хюриет Expressionless Пророчествата на Баба Ванга за 2022 г. се появиха!
https://www.hurriyet.com.tr/galeri-baba-vanganin-2022-kehanetler … -felaket-41960674
......................................

хубава сряда!! Hug

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 12:30 от Airra

# 638
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Снежи, да тази новина е из целия ИГ.
Къванч и Башак се покриха и турските журналисти няма как да не търсят някакъв начин да ги поставят на страниците си. Сигурна съм, че няма никакво значение какво ще е детето и за двамата стига да е живо и здраво.
Поли, само във вашия край е моя агент😂 То небето там е по синьо, слънцето грее по хубаво, когато на мен ми е студено при вас е топло...Абе по- хубаво е накратко 😜 И донякъде си е така.
Ето това ми попадна

Айре, може би ще го откриеш.
Хубав ден ви желая, 🤗🤗🤗 До после

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 12:43 от pe04

# 639
Пепи, ето видеото, нищо интересно...
https://twitter.com/KT_Fans/status/1471145343161098244

приятна вечер! Hug

# 640
Айре, благодаря 🤗
Преди малко качиха на страницата в ИГ за най-очакваните сериали и филми в Нетфликс за януари . Отново няма нищо за нас. Дива ще излезеш права, че филма може да излезе февруари, а сериала кой знае кога ще е.
Много турски сериали се чакат там. Някъде прочетох, че пускали по един турски сериал на месец интересно как ли ще ги разпределят, ако това е вярно.
Айре, последния колаж много ми харесва.😍 Голям майстор си.
Лека 🤗🤗🤗

Лека 🤗

# 641
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за споделеното!!!

Извинявайте, че не отговарям на всяка!!!
Това не означава в никакъв случай,
че не съм съпричастна към радостите и проблемите ви!!!
А и не съм и толкова голяма познавачка.
Това за филма, е от форумния ми опит.
Снимат септември - пускат февруари - март.
И днес пак ви оставих за десерт, но не че съм започнала гардероба.
Няма да му излезе късмета скоро.
Да се похваля, че вече чупя яйцата като Кузей.
Много по-лесно и удобно е.   
Днес въртях баница в новата фурна. Не чакайте - Свърши.
В tt пишат, че малкият Къванч идва.  Нека дойде здраво бебе!!!

Лекинка!!!

# 642
Добро утро. Heart Exl

Скрит текст:

Пепи, разбира се, че няма значение.

АйрреHeart Exl

Хубав ден! Heart Exl

# 643
Привет, прекрасни! Hug

Снеже Hug Flowers Hibiscus Не вярвам в тези писаници нито за пола на детето, нито за продължението на КГ, та смятам да си спестя превеждането, не ми се сърди Kiss
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Пепи Heart Eyes вече ми писна да гадая кога най-после ще ни пуснат Якамоз, да го пускат когато искат, изморих се! Гледам си старите сериали и чакам! Smile Сега се радвам на тези сладури

Диве Kissing Heart абсолютно! Пък каквото ще да е! И момиче да е, пак ще ходи с тати за риба Smile
Цитат
В tt пишат, че малкият Къванч идва.  Нека дойде здраво бебе!!!

Поздравления за яйцата! Аз така и не успях да се науча.
Малко стари фотки, ама готини на нашия хамелеон и в реала Heart Като няма нови ...

Хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 13:05 от queen_fenka

# 644
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, дружки!
Благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus

Прекрасно настроение в днешния четвъртък, сполука и хубави моменти!
Здраве, щастие, топлина, уют, любов, късмет във всеки дом да има!

Аз следя тук какво предстои по Нетфликс
за януари
https://www.whats-on-netflix.com/coming-soon/whats-coming-to-net … nuary-2022-12-15/
за 2022
https://www.whats-on-netflix.com/coming-soon/new-shows-coming-to … -2022-and-beyond/

Не мисля, че е пълна и окончателна информация, но все пак е някакъв ориентир.
Може би наистина ще видим филма преди сериала.

Всичко хубаво предстои, здраве и мир да има, да посрещнем, да споделим и да се насладим на събитията! Hands Pray

Прекрасен ден! Nature Sparkles

Общи условия

Активация на акаунт