Айре, исках и Гюней да коментирам, ама както казват "нямах желание". Особено случая с Макара - още от както започнаха да работят нещо заедно с Кузей, предчувствах, че батко му ще му завърти някакъв номер. Не бях сигурна точно какво ще е, но случилото се по-нататък напълно оправда лошите ми очаквания. Да си призная, не ме възмути толкова постъпката на Гюней, колкото бездушието му и студенината, с която го направи. Още веднъж доказа, че парите са единственото, на което държи в живота си. А погледът му през цялото време беше ледено празен. За разлика от нормалните хора, където очите излъчват емоциите и състоянието на душата, т.е има някаква връзка отвътре-навън, при Гюней сякаш в погледа му има черен плексиглас и всичко се отразява и връща наобратно, а отвътре само празнота. Безумната му студенина ме ужасява.
Истинско съжаление изпитах за първи път и към г-жа Хандан на вечерята тип годеж със семейството на Бану. Там собственият и син толкова се срамуваше от нея, че ако можеше малко да види реалността майка му доста би се огорчила.
Казваш, Самай има още да натвори, а? Оффф, аз тъкмо преминах на следващата кандидатка за сърцето на Кузей, а то още ще трябва да се занимавам с предишната. Просто в момента, в който видях, че Ферхат и изпрати умрелите китки иииии вече си представих как съобщават на Кузей, че няма нужда да се развежда.
Може да съм леко жестока, но на мен ревността на Джемре ми харесва! Тя има нужда да си изясни някой аспекти от отношението си към Кузей и ако няма провокатор като Зейнеб, рискува да си остане в блажено пренебрежение на чувствата.
Искам да пиша още многооо и се надявам скоро да имам възможност да го направя! Поздрави на всички!
Айре, благодаря, че попита,...
Освен това далеч не смятам, че отговорността за възпитанието и развитието на детето ми е на детското заведение, че да се осланям, че ще го водя сутрин двегодишен, а ще го прибирам следобед с акъла и способностите на десетгодишен. Разбира се, всеки има право на избор, а в случай, че няма алтернативи, и на езда ще го пращам, и на матине с кралицата, ако няма друг вариант. Извинете, че се отплеснах! Темата просто ми е актуална!