Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 31 920
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Айре Heart Eyes баровка съм била Laughing Те синовете ми предпочитат тази марка, хич не са ме и питали Stuck Out Tongue Winking Eye
А интервюто именно заради интернет платформите, за които говори Киво ви го припомних.
На мен Момичето дори ми става все по-интересен с времето, сега гледам 23 серия. А дано, Киво и Башак ти оправят настроението! В краен случай МАВИ, а предстои да видим дали ще имаме и нова реклама Thinking
Гости Hug именно в този сериал я гледах Мерич, забравих как се казваше, но не го догледах Smile
Пепи Heart Eyes аз пък имам чувството, че подругите са объркали годината, все ми се струва, че Киво стана посланик на добра воля към Уницеф някъде през 2011 Thinking И пак беше най-младият, де!
Наистина на феновете ни писна вече от пустия Нетфликс, но пак е добре, че все пак чакаме и сериал и филм, защото можеше и нищо да не чакаме, нали ? Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Коллаж от Klio.4404 💮💮💮
"Мои любимые фотографии Кыванча из 2021 года. Хорошо, что нам есть чего ожидать в 2022 году"
Много приятни спомени, с наистина любими снимки! И изобщо нямаме основание да се оплакваме, всеки месец ни е радвал ашкъма, жив и здрав да е! Heart

Лека вечер! Hug

# 616
Фенче Kissing Heart,
Цитат
но пак е добре, че все пак чакаме и сериал и филм, защото можеше и нищо да не чакаме, нали ?
така си е....
и аз се усъмних в тая 2005 год, но нещо не можах да намеря официален източник.
струва ми се, че е това-2011 год

И на мен Момичето ми става по-интересно, а Висшето общество с Хазар го зарязах в началото беше ми тъпичък.
Хубави колажи е направила моята "любимка" Клио....
гледам, че темата ни е към края си, а хич нямам настроение за коледни украси Expressionless

лека Nature Stars

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 20:31 от Airra

# 617
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Нямам да ви слагам линкове, защото го има в доста сайтове,
сложила съм го и в уикито, така си го и знам >>>  
Къванч от 2011-та е посланик на добра воля на УНИЦЕФ >>>

Забравих да ви се похваля,
Скрит текст:
че освен Симките имам и две Милки -
прахосмукачката и хладилника.
Няма как да съм баровка,
защото сградата е 101 годишна.

Иначе стандарта на баровец подържа моят човек с якетата, като на Къванч.
Снощи се появи и сега чакам и Къванч да покаже ново яке, че горното е старо.

Спомням си добре, кой искаше да се излагам с морските дарове,
Скрит текст:
но не си спомням да съм писала, че ги приготвям в микровълновата.
Риба и ... съм приготвяла може би два-три пъти в живота си във фурна.  
В микровълновата  правих гювечета и картофи,
защото нямах друга печка известно време, а сега още я разучавам.
И какъв куриоз, една приятелка преди седмица ми изпрати един ферман
за вредата от микровълновите печки. Не го прочетох.

Е, Мерич Арал съм я гледала още в Меджесир, а после във Висшето общество.
Момичето ... не съм гледала още последния епизод.  
В Присъда съм до ушите.

Но днес - ах, днес - Формулата беше  невероятна.
Скрит текст:
Такова чудо не се е виждало скоро.
Двамата претенденти при пилотите с еднакъв брой точки.
Тръгват от първа позиция Макс Верстапен  и от втора Люис Хамилтън.
Интригата беше >>>
Ако спечели Хамилтън - печели осма титла и надминава Шумахер.
А ако спечели Макс Верстапен, за пръв път печели холандец титлата.
До последната обиколка води Хамилтън и на последните завои Макс го изпревари.
Невероятно. Радвам се за това момче.
Бил е на три години, когато баща му, също състезател, е започнал да го тренира.
Всеки петък  взима малкия Макс и тръгват за Италия.
Там тренират, в неделя се връщат,
защото детето в понеделник е на училища.
Та при  пилотите на Формула 1 има нов шампион - Макс Верстапен,
но при  конструкторите - Мерцедес е ненадминат.

Лека вечер!!!

# 618
  • Плевен / София
Игра на съдбата ми - еп.02 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/2951374965444
https://archive.org/details/02_20211212_20211212
https://cloud.mail.ru/public/DkfQ/xsGAXAPP2
и в групата "Любими сериали с превод ®" https://vk.com/club113691288
Благодаря на екипа за превода...
Спокойна вечер и спорна седмица....

# 619
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Диве, бях сигурна, че ще внесеш уточнение и благодаря. А тази вечер точно даваха по новините за Формулата и за теб се сетих. Чак мен успяха да ме заинтригуват с емоциите, които е имало на пистата. И по баровско от това да живееш в 101г.  къща няма 😀
Днес за първи път от както съм тръгнала на работа се видях свободна и реших да прекарам следобеда в гледане на Момичето 23серия на руски, почнах го и по едно време спря . Оказа се, че има някакъв технически проблем на сайта на турк.ру, но слава богу го оправиха и успях да го догледам.
Леле, тази Фериде е страшна и в буквален, и в преносен смисъл.
Но няма повече да пиша, да го изгледате и вие.
Наистина е време да видим новата колекция якета на Мави, но и се надявам да видим и новите електромобили на Мерцедес.
Фени, не можем да се оплакваме от липса на снимки, особено по времето на снимките на Денят на влюбените, нали? Но сигурно ще си почакаме преди да видим нещо ново.
Айре, точно днес си мислех, че темата е вече към края и че не е само коледно време, но и имаме нещо като юбилей- тема 💯
Дано пък вземат да ни изненадат с Башак, за да имаш по-голямо вдъхновение.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 620
Привет, дружки! Hug

Пепи Heart Eyes права си за Фериде. Наистина е страшна.
Айре Heart Eyes дано ти се оправи настроението, докато изпишем темата. Башак ще ти помогне, чувствам го.
Диве Kissing Heart благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus Знаех си, че беше избран Киво за посланик на добра воля някъде по времето на Кузей.
Гости Hug Flowers Hibiscus

Хубав ден и успешна нова седмица! Hug

# 621
Привет в понеделник, момичета! 😍

Нека новата седмица бъде щастлива за всички ни! 🙏

Благодаря ви за всичко споделено. ❤
Много интересни теми сте засегнали. Макар че сме се виждали само онлайн, всеки път когато ви чета и се включвам, имам чувството, че си говоря с много добри приятели и ми е много приятно и уютно. 😊

Фенче 😍,
Честито пенсиониране! 🙏 Радвам се за теб, възползвай се от свободното си време максимално добре и наваксай това, което мислиш, че си пропуснала.
Страхотен подарък са ти направили колежките, но и ти си им отвърнала достойно - изглеждаше много вкусно, браво!
Аз като Пепи 😍 грам не обичам да готвя. 😂 Правя го просто, защото трябва. А в месеното и десертите хич ме няма, ММ си умира от мъка. 🥲 Но когато се приберем свекито компенсира с десерти. 🙃
Но пък по чистене няма кой да ме мине. Това е моята терапия - да чистя, да подреждам. 😍

Айре 😍,
Надявам се липсата ти да е била за добро. 🙏
Моля те, направи следващата тема коледна. Аз не празнувам Коледа, но винаги украсявам елхата в нас просто, защото внася уют и ме зарежда много позитивно. ⭐ Правя подаръци и на нашите приятели, които празнуват, хубаво е да даваш по нещо, дори и малко, важното е, че е от сърце. 😊
😍

😍

Диве 😍,
Моят баща също ми чете конско как не трябва да използвам микровълновата, нооооо тя е толкова практична и ми върши такава добра работа,че не мога да се лиша от нея. 🤪

Радвам се, че в крайна сметка се разбра от коя година Къванч е посланик на Уницеф. Такива са ми любимците, хора с мисии. Керем Б. също има много голямо сърце и в момента е посланик( не знам дали това е точната дума) на He for She. Тази организация има за цел жените да имат еднакви права с мъжете. На много места по света това не е така. Вече изразих мнението си по тази тема в последния си пост и не искам да ви досаждам пак.

Между другото, тази снимка за първи път я виждам. От някаква премиера ли е?

Желая ви щастлив понеделник и до скоро! 😘

# 622
Привет в понеделник!! Blue Heart

Благодаря ви за споделеното! Flowers Hibiscus
Фенче Kissing Heart, дано Blush
Иренце Kissing Heart,
Скрит текст:
не е много за добро, ама дано скоро съм във форма Hands Pray  
радвам се, че си писалааа. Kiss
със сигурност в новата темата ще има лека коледна украса, но няма да прекалявам с нея.
да ти кажа, това че сме се виждали онлайн, хич не е малко Wink все пак живеем в различни градове и държави.
И ми стана забавно, при липсата на Къванч колко/какви теми на разговор си намираме- Grinning
за Коледата-виж и комшиите колко обичат да си украсяват елхи!!
Срещах инфо за Керем, той е доста отдаден на тази кауза.
Снимката с Къванч и Башак е от Париж/май края на 2014/ бяха на посещение по официална покана.
леко по-различна

Пепи Hug дано Flowers Four Leaf Clover
айде и за това Wink
Цитат
Наистина е време да видим новата колекция якета на Мави, но и се надявам да видим и новите електромобили на Мерцедес.
Hands Plus1
о и от Мардин имаше голям снимкопад!! Hands Ok Hand

здрава и позитивна нова седмица! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 14:50 от Airra

# 623
Здравейте, прекрасни момичета!
Фенче - честито пенсиониране! Аз ти желая здраве и пълноценна почивка! Много хубав жест са направили колегите ти, само мога да си мечтая някой ден и аз да заслужа уважението и приятелството на моите (поне на част от тях, защото за някои нямам надежда)! Все пак е хубаво да знаеш, че си оставил диря в сърцето и живота на другите, докато си работил (а не само в приятелска и семейна среда). А за печивата - благородно завиждам за умението ти, аз съм кръгло зеро в тази сфера! Обаче ММ е цар тука, та вие сте от един отбор! Доказано е, че което идва от сърцето, винаги се получава.

Айре - липсваш ми, макар че си редовна, но искрено ти пожелавам всички негативни изживявания да са зад гърба ти и щастието и настроението отново да те завладеят!

Диве - имай милост, ще се задавя в лиги, като чета за вашия рибен/морски асортимент! Голям късмет, че го имате на разположение!

Пепи - честно, тази Фериде, както си казала е страшна, наистина. Понякога я слагам наравно с най-големите изверги от сериалите досега - например с Джансъз и Вели. То тя си е Джансъз, щом може д апричинява системен тормоз на собствената си плът и кръв. Не съм гледала последния епизод на момичето, но си представям какви ги е натворила отново, щом и теб те е впечатлила.

Аз съм потънала в Севера конкретно. Югът ми е малко студенокръвен, безличен и противен, та предпочитам другата посока. В момента съм на 43 епизод по бг версиите и тъкмо отписах с черния маркер Симай, защото чичко Ферхат използва използва и разчиства. Май само Кузей му се е изпълчвал досега по сериозно. Та, за мен лично, чернокосото недоразумение в живота на Кузей приключва.
Зейнеб няма на къде да ме издразни повече, просто наглостта и ме влудява. Не че Кузей е тръгнал да бяга от нея, но ако можеше да отвори паст и да го погълне, сигурно щеше. Не я разбирам тази упорито настойчиво прилепваща любов. Не знам как ще свърши това, но аз ще съм доволна, когато се разкара от живота му. Джемре все повече и повече ми се издига в очите. Искам много да пиша, но проблемите не ме оставят напоследък и това се отразява на трезвата ми и позитивна по природа мисъл. ще се реванширам! Поздрави!

# 624
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ето малко коледно настроение от мен

Ирка, добре си наминала 😍
Е, виртуално се срещнахме и видяхме,но както казва Айрето и това никак не е малко. Айре, права си за Мардин, но на мен някак ми се сливат снимките от октомври и ноември, всичко беше много и на куп. Права си и затова, че при липсата на сериал или филм темата си върви и заедно с Къванч си обсъждаме и толкова други теми.
Поли, за Фериде....в случая имах предвид не отношението и към Налан, а към Джана, но като гледаш ще разбереш.
А тези снимки с Башак доколкото си спомням са от дните на турското кино в Париж през 2014 , поне такъв ми е спомена от четене при рускините. Сега се замислям, че по това време те не са били още женени, но Къванч я е взел със себе си.
Айре, но пък черно- бялата снимка за пръв път я виждам.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 625
  • AMS

Дружки, мили!!!

Благодаря ви за написаното!!!

Минавам с кивчета, за да не трупам отсъствия.

Лекинка!!!

# 626
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Вижте какво намерих, но въобще не ми се вярва

а и като, че ли не ми се и иска.
Има втори фраг на Момичето, но не мога да го кача.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 11:14 от pe04

# 627
Привет във вторник!
имайте много усмивки! Hug

Пепи Hug, хубаво е, че творите с децата.
а това за КГ, 200% няма да стане, не знам кой ги измисля Grinning
Искам да се появи нещо новичко/позитивничко/ покрай нашите...доста се покриха.
Цитат
Сега се замислям, че по това време те не са били още женени, но Къванч я е взел със себе си.
мдаа, още от начало си е бил доста сериозен към нея.
Поли Hug...и ти ми липсваше, благодаря Heart Exl..и на теб проблемите да се махат или разрешават.Flowers Four Leaf Clover желая от сърце!
Какво стана  с яслата на малчо??
за КГ
Цитат
Та, за мен лично, чернокосото недоразумение в живота на Кузей приключва.
СЦ-ките не мисля така:))
а Гюнчо, помислих, че ще изкоментираш това, че разкара Кузей от бизнеса с Макара, ама явно те е оставил без думи.Confounded
на Джемре й предстоят тежки времена, ще ревнува доста, но и това ще мине.

Дива, браво на твоя човек във Ф1 Hands Plus1

фраг на Момичето
https://turkru.tv/devushka-za-steklom-24-seriya.html

едно ново клипче от Кати

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 12:17 от Airra

# 628
Айре, покриването наистина е много дълбоко. Нали бях качила един коментар от руските за филтрите на профила на Къванч в ИГ. Е, аз го поглеждам и цяла седмица нямаше никакво движение и там. Чак вчера има промяна. Та се замислих дали не са снимали реклама тези дни.
Ето тук гледам

# 629
Айре, покриването наистина е много дълбоко. Нали бях качила един коментар от руските за филтрите на профила на Къванч в ИГ. Е, аз го поглеждам и цяла седмица нямаше никакво движение и там. Чак вчера има промяна. Та се замислих дали не са снимали реклама тези дни.
Ето тук гледам

Пепи, за мен този раздел в ИГ му-означава, че в дадения пост в нечий ИГ са го отбелязали/тагнали с
@kivanctatlitug, така и той получава известие за този пост. Но няма нищо общо с него Hands V

тоя колаж го бях правила покрай новината за бмв Grinning

Общи условия

Активация на акаунт