Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 32 345
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • AMS

Фенче, най-искрени съболезнования на цялото ви семейство!!!

Твоите роднини ни станаха близки, защото ти споделяш с нас
обичта си не само към Къванч, а и към тях.
Прави го и за в бъдеще!!! 
Светъл път на майка ти към звездите!!!

# 196
От цялото си сърце ви благодаря за подкрепата мили дружки! Много ми е ценна, добре, че ви имам! Heart

# 197
  • AMS

Дружки, да побутна темата за лека нощ.

А и Фенчето, ако иска да пише, да не чака.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 00:18 от * Diva *

# 198
Добро утро! Heart ExlHeart ExlHeart Exl

Скрит текст:

38-годишен? Rolling Eyes

Честит Ден на народните будители на всички и специални поздрави за учителите, за всички, които са занимават с просвета и култура, или по какъвто и да е начин "събуждат" народа ни.

Приятен ден! Heart Exl

# 199
Привет в понеделник! Hug

Честит ден на народните будители и на дружките, които празнуват-честит празник!! Heart Exl
Снеже Hug
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
безусловно имаш моята подкрепа! Hearts
Диве Hug, много готини колажите, твое дело ли са?

Къванч и Башак са били заедно с Йозге и Бурак.

определено са избягали сред природата, както обичат...

не очаквaм по-различни снимки от тези с кучета и катерици Wink

Imdb Hands Plus1

#KıvançTatlıtuğ, който никога не напускаше върха в средната класация на #IMDb Starmeter за всички времена, беше сред първите 2500 имена сред над 11 милиона имена по целия свят.
https://twitter.com/socipol_data/status/1455105919080181762

Добре дошъл ноември, пожелавам най-вече здраве и положителни емоции, на КБТ също,
както и хубави новини Flowers Four Leaf Clover

......................

нова снимка на Йозге

Worried
Семра Динчер е починала, само на 56.....
страхотна актриса!
Да почива в мир....

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 15:13 от Airra

# 200
Здравейте, цветенца!

Вчера не успях да стигна до най-важната страница - там където сте отпразнували рождения ден на Къванч. Сега ще го направя. А защо не го направих преди да пиша ли..., ами защото, прочитайки последните коментари  ме зашлеви новината за Семра! Втори пореден ден с подобна новина за нашата тема! Колкото и да си казваме, че това е животът, че животът продължава, че душите ни са  вечни из вселената /нещо, в което и аз вярвам/...все пак тъгата си я има.
            Една снимка на Семра, може би от по-млада възраст. Когато не се прави на зла героиня, тя е била хубава жена!

Много достоверен образ направи тя в нашия Север - Юг! Да почива в мир!

А ние да дочакаме новите образи на Къванч.
            Вчера четох от Айра в един пост за някакво сливане на не знам си кои сезони на турския с белгийския "В нощта". Нещо не можах да разбера. За какво сливане става въпрос, по какъв начин, на кадрите ли?

Лека да ни е нощта дружки и утре да имаме свежи новини!

# 201
Мили дружки, съжалявам, че заради мен изгубихте желание да пишете. Моля ви, пишете всичко, което ви вълнува, благодарна съм за всичко написано от вас. Kiss Мъката не минава, но поне малко се разсейвам. Изчаквах кръвните тестове на татко, за да ви пиша какво става
Скрит текст:
Доста по- добри са от тези на майка, той няма нейните заболявания, но Валя е предупредила брат ми, че при този коварен вирус нещата много бързо се променят, за часове. Там се грижат за него, правят всичко необходимо, молим се да му се размине поне на него Hands Pray Hands Pray Hands Pray Че много ще ни дойде, ако и на него му се случи нещо ... Притеснявам се и за брат ми, съсипа се милия, всичко легна на негов гръб, а утре му предстои най-страшното - да ходи в патологията, за да разпознае майка, за да може погребалната агенция да я вземе и кремира ... Урната ще ни я дадат след 10 дни. Те са го питали дали ще правим някакъв помен, но той е отказал, баща ми е в болница. Като си дойде и сестра ми и племенниците тогава ще организираме нещо.Това е, дано този път поне бог се смили над нас ...
Айренце Heart Eyes Орси Heart Eyes благодаря ви, милички, че ми се обаждате, обичам ви! Heart
Да почива в мир Семра Динчер Hands Pray Невероятна актриса , голяма загуба за турското кино ...
Нищо няма около ашкъма ни ... надявам се скоро все пак да ни зарадват с трейлър за сериала ни. Много се радвам, че ще се обединят с В нощта!
Поли Kissing Heart чакам с нетърпение да споделяш за КГ! Аз съм вече на 25 серия, помага ми да се разсейвам  Heart
Снеже Kissing Heart много ти благодаря, че пишеш! Kiss
Лекинка! Kiss

# 202
Орси Hug става на въпрос, че 2 сезон на Подводницата ще се слее с 3 сезон на В нощта, демек ще обединят историите и актьорите, но колко е вярно, не се знае.
Семра е хубава жена, независимо от ролите.....

Фенче Kissing Heart, радвам се , че писа  Hearts
Скрит текст:
мисля те  и стискам палци за бързото възстановяване на баща ти!!! Hands Pray
И аз чакам Поли да ни разнообразява с нейните коментари, ако й се пише естествено....Blush

Има нова снимка......
от времето на филма е- от Cem Erdost İleri- отговарял е за музиката.
Фенче, специално за теб е хубавата усмивка на патрона Heart

лека вечер!! Hug

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 21:02 от Airra

# 203
Фенче, специално за теб е хубавата усмивка на патрона Heart

лека вечер!! Hug

Благодаря ти, миличка, прекрасна е! Heart
Нали Ранини го е писала това за сливането, на нея може да и се вярва, дано е истина!
Лека! Hug

# 204
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени за теб още по голяма 🤗
Има някакви новини около Къванч,но колко са верни , времето ще покаже. Пак ще кача като снимка, но да не пропусна нещо

Вече писах, че Неслихан не съм я гледала, а Серенай в Прилив и Фи Пи Чи и определено я харесвам като актриса. Знам, че Фени харесва Неслихан, но както и преди писах ако питат мен/ а никой не ме пита/ бих предпочела някоя по неизвестна , но добра актриса, както се получи с Ойкю.
Айре, не можах да позная в първия момент Йозге, а сега видях, че е качила нова снимка и се е подстригала късо.
Прочетох, че "Първият и последния" сериала и по Блу тв щял да има втора част, но с други герои.
Орси, Айрето ти е отговорила, за сериала, но всичко все пак са предположения.
Ако Къванч наистина се включи в "Ако краля загуби" може би това ще бъде най- натоварения период в неговата кариера до сега. Нека...той е в разцвета на силите си и сега има не само желанието, но и знанията и уменията да го направи.
Снежи, Айре благодаря ви за поздравленията.
Лека и спокойна вечер ви желая 🤗

# 205
Пепинче,

"бих предпочела някоя по неизвестна , но добра актриса, както се получи с Ойкю."

Това и аз харесвам и неведнъж съм го споделила тук!

А за натовареността на Къванч...от Перла той снимаше нон стоп доста дълго време. Някъде 8 години да не е и повече. Но тук знаещите и помнещите ще са по-точни.
  И благодаря за отговорите. Т.е това ще е общ сезон с общ сценарий, общи снимки.

А от двете посочени актриси предпочитам Неслихан. И двете са много добри,  но Серенай е по-агресивен тип.

Лека!

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 22:07 от ORS/KRISI

# 206
Орси, имах предвид, като брой филми и сериали- Подводница 1, Денят на влюбените, Подводница 2 и Ако краля загуби. Събират се за около година и половина четири различни проекта.  Интересно ще ми бъде да проследят как ще се променя за всеки нов проект. Сетих се и че за Подводницата 2 част ще бъде с къса коса.

# 207
Сега сериалите са по-къси. Но и преди снимаше поредния сезон на даден сериал и в лятната пауза снимаше филм. Нека да снима. Че доста си и почиваше.
  И пак ми хрумна моя "вечен" въпрос - къде, аджеба, си инвестира парите Къванч!?

# 208
Пепи Hug
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени за теб още по голяма 🤗
Има някакви новини около Къванч,но колко са верни , времето ще покаже. Пак ще кача като снимка, но да не пропусна нещо

Скрит текст:
Вече писах, че Неслихан не съм я гледала, а Серенай в Прилив и Фи Пи Чи и определено я харесвам като актриса. Знам, че Фени харесва Неслихан, но както и преди писах ако питат мен/ а никой не ме пита/ бих предпочела някоя по неизвестна , но добра актриса, както се получи с Ойкю.
Айре, не можах да позная в първия момент Йозге, а сега видях, че е качила нова снимка и се е подстригала късо.
Прочетох, че "Първият и последния" сериала и по Блу тв щял да има втора част, но с други герои.
Орси, Айрето ти е отговорила, за сериала, но всичко все пак са предположения.
Ако Къванч наистина се включи в "Ако краля загуби" може би това ще бъде най- натоварения период в неговата кариера до сега. Нека...той е в разцвета на силите си и сега има не само желанието, но и знанията и уменията да го направи.
Снежи, Айре благодаря ви за поздравленията.
Лека и спокойна вечер ви желая 🤗

видях я тая новина сутринта, ама реших да я спестя Wink
оляха се с тия писания за Краля Expressionless...а и тоя блогър не е особено надежден.
плюс това като видя Сера да я спрягат с нашия и ме втриса Grin
Според мен сега вниманието на Къванч е насочено към 2 сезон на сериала му. не вярвам да  играе роля след роля....
Мисля, че Онур Г. има намерение да пусне въпросния Крал-есента на 2022 Thinking/не изключвам да има принципното съгласие на Къванч/
предполагам, че в момента подготвят новия сериал с Чаатай.
Цитат
Сетих се и че за Подводницата 2 част ще бъде с къса коса.
за съжаление Wink

Фенче Kissing Heart
ами Ранини е написала-"ако не греша"
демек и тя не е 100 % сигурна.

...........................
Къванч е постнал това стори!
очаквах го сякаш.....

мой превод>
Много съм тъжен… нека Алах да има
милост към близките.
моите съболезнования.
Семра Динчер

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 22:34 от Airra

# 209
  • AMS

Привет, дружки!!!
Фенче, благодаря, че си писала!!!

Скрит текст:
Всички те мислим и теб, и баща ти, и цялото семейство.
Стига вече мъка за вас!!! Взеха ви най-ценното!!!
Добро е решението как да постъпите.
Дръжте се, особено по-големите,
за да не създадете грижи на по-малките.

Дружки, благодаря ви за споделеното!!!
Видях ги в тт пак тези, които спрягат за евентуални партньорки на Къванч.
Винаги съм се дразнела от тези моменти.
Според мен, нищо ново, за Краля, или втори сезон,
няма да научим преди премиерата на Подводницата.

Жалко за Семра Динджер.
Гледала съм я преди К/Г в Изгубени години.
Героинята - българка се казваше - Роза.

Кивчетата са мое дело,
но форумът нещо не иска да ги качава.

Общи условия

Активация на акаунт