Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 32 384
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Привет и Хубава сряда!! Hug

Орси Hug
Скрит текст:
моите съболезнования за загубата ти...
не е грешка от твоя страна/спокойно и извинявай/...това е мое съображение като човек, който се грижи за темата и познава до някаква степен момичетата, пишещи тук.
на теб ти пожелавам - бързо и успешно да приключите с ремонта ти! Flowers Four Leaf Clover

Фенче Kissing Heart за споделеното! Hands Plus1
ти видя ли трейлъра на сериала на Ойкю?

би трябвало да го пуснат скоро.
за Клуб, аз пък четох, че щели да пускат 4 серии-като продължение на 1 сезон Thinking

Романчо е пораснал Blush

Пепи Hug предположих, че от Инеса е това инфо.
Цитат
Инеса коментираше , че Клуб е пълен провал / макар че за нея всеки извън Чагатай не струва?!?!/
нищо ново под слънцето Joy

от Kıvanç Tatlıtuğ Fans/ТТ
https://twitter.com/KT_Fans/status/1457947995379572736

Саваш Йозбей (журналист на Hurriyet):
Въпрос: Къванч Татлъту или Бурак Йозчивит?
Bedük: Къванч .Според мен той е невероятен актьор.
Akasya Asıltürkmen: Къванч . Той е едновременно талантлив и красив.
Deniz akkaya: Къванч  Завинаги.
Alp kırşan: Мястото на Къванч е различно.

Много ми харесваше Кузей в началото Heart Eyes

...............................
и новите снимки на Башак
много ми е хубава и елегантна Heartpulse

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 14:02 от Airra

# 286
Орси Kissing Heart
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
На мен Кузей си ми харесва през цялото време, дори и с нелепото бритонче, което му издокараха по едно време и със зализана коса Smile

Но, от 50 - та серия нататък е истински бонбон Heart

Благодаря за трейлъра на сериала на Ойкю, изглежда интересен. И за сладката снимка на сем. Бономо. Дечицата растат като гъбки, така и Роман , много е сладък Heart

Башак е готина, ама искам мъжа и да видя аз, нея само с него Stuck Out Tongue Closed Eyes
Поли Kissing Heart липсваш! А бе той Кузей и често сам си търсеше белята , а брат му умело се възползваше от неговата добрина, стигаща чак до наивност в много случаи и избухливия му характер Но никога не ме подразни и за миг, сто пъти предпочитам такива несдържани, избухливи, но в същото време добри и честни хора пред рафинирани мръсници като Гюней и Баръш. Именно това страшно ми харесва и ме привлича в този сериал, че всички герои израснаха, развиха и се промениха, някои към добро, други деградираха напълно, нямаше идеализирани образи, всеки си имаше своите кусури, много реалистичен е сценария. А и актьорския каст е великолепен!

А аз съм вече на 50 серия! Ох, тази Гюлтен ... много е добра по душа, ама колко е повърхностна и меркантилна, добре, че Джемре не приличаше на нея в това отношение. Е, и на нея взе да и идва ума, страхотна игра на Зерин Текиндор! За мен това е може би най-добрата и роля.
Малко снимки и колажи от архива

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 17:53 от queen_fenka

# 287
Фенче Kissing Heart
мерси за споделеното Flowers Hibiscus
Цитат
Но никога не ме подразни и за миг, сто пъти предпочитам такива несдържани, избухливи, но в същото време добри и честни хора пред рафинирани мръсници като Гюней и Баръш. Именно това страшно ми харесва и ме привлича в този сериал, че всички герои израснаха, развиха и се промениха, някои към добро, други деградираха напълно, нямаше идеализирани образи, всеки си имаше своите кусури, много реалистичен е сценария.
Hands Plus1 няма вече такива качествени сценарии-Едже и Мелек по това време бяха във вихъра си. Hands Muscle
Като говорихте миналия ден за актьори-които са много различни в ролите си- за мен такъв пример е и Ръза.

аз и на Башачка се радвам/като е сама/, ама на мъжа й повече Stuck Out Tongue Winking Eye

днес в ТТ са много активни послучай 5 години от началото на ДК...
как лети времето Smirk

лека!

# 288
Айре Heart Eyes така е! В 80 епизода много последователно и премерено развиха характерите на всички герои и особено отношенията между Джемре и Кузей. Е, и сега има качествени сценарии, но са малко за съжаление.
Цитат
няма вече такива качествени сценарии-Едже и Мелек по това време бяха във вихъра си.
Та покрай твоите думи се сетих за това интервю на Киво по време на снимките на КГ, и той е на нашето мнение за сценаристките Едже и Мелек
Цитат
Каква е разликата между Кузей и предишните Ви роли?

Това е малко по-различен характер. Не искам да кажа, че е „по-дълбок“ и по този начин да пренебрегна предишните си роли, но бих казал, че Кузей е по-труден за разбиране в сравнение с другите.

Защо е труден за разбиране?

Мисля, че е по-трудно да бъде разбран човек с такава култура (поведение).

Вие срещнахте ли някакви трудности в разбирането на Кузей?

Разбира се, че да. Става инцидент и той отива в затвора вместо по-големия си брат, той го прави заради бъдещето на брат си, за да му позволи да успее. Много е трудно да се разбере такъв характер, но докато работех върху него, разбрах едно нещо - много хора живеят при същите обстоятелства в Турция, може би някои лежат в затвора вместо други. Опитах се да пресъдам грубия им живот и неприятности чрез Кузей. Не казвам, че „играя“ Кузей, тъй като много често се опитвам да го разбера и всеки ден откривам нещо ново за него. Това няма да свърши. Като пъзел, за това много се наслаждавам да разбирам Кузей.

Поставяте ли Кузей на различно ниво от другите си роли?

Не. Всичко, което съм направил, е много важно за мен, самият аз съм много избирателен. Винаги разсъждавам много дали да приема работата или не, дали ще намеря себе си в нея или не. За мен не е достатъчно да бъде просто задоволително, да говорят хората за мен никога не ми е било цел. Но Кузей е нещо различно – той е наранено дете. Всъщност ако има възможност и малко самочувствие, той би направил много хубави неща. Той е много умен, трудолюбив и може да прави всичко. Но хората имат предразсъдъци по отношение на него, на много хора като него, знам това.

Вие и Кузей имате ли нещо общо?

Нищо общо нямаме. Но за мен е прекрасно чувството да го откривам.

Получихте много награди за тази роля. Току що получихте наградата за най-добър актьор на Ротари клуб, как се чувствате?

Разбира се, страхотно! Трудно е да го изкажа с думи, но това е много ценно за мен. Мисля, че това е третата или четвъртата ми награда. Не можахме да отидем на церемонията, тъй като имахме снимки, така че ни донесоха наградите тук, но не това е важно. Благодарността на зрителите е нашата награда, не знам какво може да направи човек по-горд от това неговият филм да бъде избран за най-добър. Няма нищо по-ценно от това, значи си вършим добре работата, направили сме нещо хубаво, на което и ние самите се наслаждаваме и винаги се забавляваме, правейки го.

Станахте ли грубиян като Кузей?

Не, но мога да бъда Къванч само един ден в седмицата, деня, в който почивам. Опитвам се да разбера Кузей 6 дни в седмицата, нещата, които прави, ходовете му, начина, по който си държи телефона, начина, по който говори, жестовете му, израженията на лицето му. Харесва ми или не, тези неща остават с мен, защото съм него през повечето време. Но нямам неговите проблеми.

Като говорим за начина на държане на телефона, представяли ли сте си, че толкова много ще се говори за такъв дребен детайл?

За мен това е наистина дребен детайл, помислих си: „Кузей си държи телефона по този начин“ и просто стана. Никога не съм предполагал, че хората толкова много ще го обсъждат.

Вие ли го измислихте?

Първо искам да кажа, че сценарият е написан много добре, Едже и Мелек са две големи майсторки в това отношение. Много е важно да се справяш с това, което те са написали. Настрани от сценария, начина по който Кузей сяда, става, говори, думите, които не може да изрече, начина на държане на телефона, всичко това аз го измислих и ми доставяше голямо удоволствие да създавам тези неща. Не зная колко далеч ще отидем в следващите епизоди, но аз все още имам много да дам и нямам търпение да ги показвам едно по едно.

Вие казахте: „Аз съм Къванч само един ден в седмицата“. Един ден достатъчен ли е за семейството Ви, за приятелите Ви, за Вас самия?

Честно казано, не е достатъчно. Човек може да направи много малко нещо за един ден. Има семейство, близки приятели, личен живот... Опитвам да хвана колкото мога. Разбира се нямаше да е лошо да има повече време (смее се).

Имате ли възможност да гледате „Кузей Гюней“?

Понякога да, понякога не. Но продуцентската компания ми изпраща всеки епизод на двд, за да мога да го гледам.

Освен сериала ще снимате и филм, но го пазите в тайна...

Снимките ще започнат скоро, ще говорим за това когато му дойде времето...

Аз нямах предвид, че няма други актьори, които са различни в ролите си, много точно си посочила именно Ръза, само твърдя, че не съм виждала друг освен Къванч, който да го прави чак до такава степен, променяйки по няколко пъти визията си дори само в 1 сезон, но и всичко в себе си - говор, походка, движения, гласа си дори. За това феновете от цял свят го наричат хамелеона на турското кино. Италианките също ги впечатли това, след като изгледаха всичко с него.
Кога минаха наистина 5 години ... Да го отбележим ДК тогава с хубав клип

Лека и от мен! Hug

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 23:16 от queen_fenka

# 289
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Вчера се включих на време, но днес изпуснах нещата.
Орси, не разбрах защо се извиняваш. Съчувствам ви и на теб, и на Дива. Вече като чуя майстор ми става лошо, а при нас не му се вижда края. Още чакам разрешително от общината. Дори не се ядосвам вече.
Айре, а пък аз бях в истински шок от вида на Къванч в началото на КГ след Бехлюл. Беше ми трудно да го приема, а като го бяха зализали....но както казва и Фени после "грозното" пате стана лебед.
Фени, благодаря, че припомни това интервю. Много ми се иска да вярвам, че заради Нетфликс ще има такава след Подводница. Аз откакто съм във форума няма спомен да е имало интервю с него .
По този повод се сетих, че лятото трябваше да излезе списание със старо интервю и снимки на Къванч, ама нещо не ни огря.
Малко ми е трудно да правя сравнение за други актьори, защото не ги следя специално.Освен Ойкю, аз мога да кажа и за Берен. Особено за мен прехода от Бихтер към Фатмагюл беше невероятен.

А Башак много ми хареса на тези снимки, но забравих вчера да ги сложа. Самата снимка е много хубава.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 23:31 от pe04

# 290
Скрит текст:
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Вчера се включих на време, но днес изпуснах нещата.
Орси, не разбрах защо се извиняваш. Съчувствам ви и на теб, и на Дива. Вече като чуя майстор ми става лошо, а при нас не му се вижда края. Още чакам разрешително от общината. Дори не се ядосвам вече.
Айре, а пък аз бях в истински шок от вида на Къванч в началото на КГ след Бехлюл. Беше ми трудно да го приема, а като го бяха зализали....но както казва и Фени после "грозното" пате стана лебед.
Фени, благодаря, че припомни това интервю. Много ми се иска да вярвам, че заради Нетфликс ще има такава след Подводница. Аз откакто съм във форума няма спомен да е имало интервю с него .
По този повод се сетих, че лятото трябваше да излезе списание със старо интервю и снимки на Къванч, ама нещо не ни огря.
Малко ми е трудно да правя сравнение за други актьори, защото не ги следя специално.Освен Ойкю, аз мога да кажа и за Берен. Особено за мен прехода от Бихтер към Фатмагюл беше невероятен.

А Башак много ми хареса на тези снимки, но забравих вчера да ги сложа. Самата снимка е много хубава.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

Р.С
Днес ми попадна тази снимка, за пръв път я виждам

скъпа, ама тоя няма нищо общо с Киво Wink виж му само ушите: ))
утре ще дописвам....

# 291
Ужас, за втори път "греда" Подведоха се от една негова голяма  фенка 😜😂 Още в началото нещо не ми се връзваше, ама реших, че може да е от снимката.Ще я махна 🤗
Лека

# 292
  • AMS

Привет, дружки и благодаря за споделеното!!!
Орси, съжалявам за загубата ти. Бъди силна!!!
Не разбрах всичко от сутрешните постове, които сте редактирали,
но сигурно сте имали причина.
При мен ремонтът / разхвърлянето / днес е във връхната си точка.
Та минавам само с кивчета от ДК.

Лекинка!!!

# 293
Здравейте,
тези дни задачите ми са в повече, а денонощието все още е едва 24 часа.....
Със СЮ съм до 24 епизод (бг версията) или мястото, където всички разбраха, че Кузей и Симай са се оженили и избухна голямата драма кой какво и защо. Честно казано понякога ми идва в повече мотивът за искането-оценката за съответствие с нашите очаквания на булката/младоженеца-даването и вземането. Не говоря конкретно за този сериал, по скоро по принцип темата много взе да ми се набива в очите. Всичко в брачните отношения придобива твърде комерсиален вид и е страшно изнервящо за гледане. Тотално не схващам реакцията на семейството на Симай, все едно гледам братовчедите на Фериде от Момичето, само че тези се сетиха за "честта" на по-късен етап. Не разбирам защо се стреляха и гониха, отрекоха се от нея, после заплашиха Кузей, че за тях бракът няма друг край освен смъртта, после чичото ходи да иска Кузей да им я връща. И съвсем адекватно възниква въпросът колко откачени са по скалата от 100 до плюс безкрайност.

За реакцията на семейството на Кузей също нямам думи. Поне Сами все повече ми се издига в очите. Явно доброто сърце се наследява при тях по бащина линия.
Много ми е странно как син и съпруг наричат Хандан "г-жо Хандан", вместо "мамо" и "скъпа" и този почтителен израз вместо да звучи уважително, изменя на стандартното си значение и лъха на снизхождение и студенина. Напълно заслужено.

Засега при Зейнеб нищо ново, поне за мен - защо Кузей не води приятелката си на срещите с нас. какви са отношенията им, каква популация на комари е регистрирана тази година по поречието на Нил и т.н. и т.н. Набелязала си е Кузейката и това е! Ясно е, че предстои зрелищна гонитба!
Учудващо вече два епизода подред Гюней не е на изпит, което взема да ме тревожи. Не съм свикнала с това положение и не мога да го приема за дълго. Иначе поне не измени на себе си и лапна паричките на брат си с голямо удоволствие, въпреки утежняващите обстоятелства, което поне е напълно в негов стил, та да не се притеснявам, че има температура.

Лека от мен!

# 294
Добро утро! Hug

Пепи Heart Eyes разсмя ме с тази снимка Smile Доверявай се на очите си, не на разни фенове. Забравила си, има интервюта Киво до преди да започне работата по Подводницата, само погледни на 1 страница колко са. Почти съм сигурна, че ще има такова и за Нетфликс.
Цитат
Малко ми е трудно да правя сравнение за други актьори, защото не ги следя специално.
Аз също не ги следя специално, но поне за по- известните актьори имам представа кой как се представя. Във всеки случай такава друга трансформация, до степен да не вярваш, че това е един и същи човек не съм виждала от негови колеги.

Диве Kissing Heart благодаря! Kiss Кивчетата ти са страхотни! Hands Clap А другото са бели кахъри, де и аз да имах такива ...

Поли Kissing Heart благодаря за споделеното от КГ! Kiss
Цитат
Не разбирам защо се стреляха и гониха, отрекоха се от нея, после заплашиха Кузей, че за тях бракът няма друг край освен смъртта, после чичото ходи да иска Кузей да им я връща. И съвсем адекватно възниква въпросът колко откачени са по скалата от 100 до плюс безкрайност.
Откачени са не, ами ... Нали баща и на Симай и чичо и имат връзки в полицията, разбраха за кого се е омъжила Симай и за това пристигна този наглец да му дири сметка на Кузей с какво е излъгал племенницата му Stuck Out Tongue Closed Eyes Толкова ме беше яд на Кузей, че още тогава не каза каква интригантка е Симай и кой кого е излъгал. Щеше да си спести сума ти главоболия, ама нали е наивен чак до глупост понякога ... А и филм да става.

Цитат
Учудващо вече два епизода подред Гюней не е на изпит, което взема да ме тревожи. Не съм свикнала с това положение и не мога да го приема за дълго. Иначе поне не измени на себе си и лапна паричките на брат си с голямо удоволствие, въпреки утежняващите обстоятелства, което поне е напълно в негов стил, та да не се притеснявам, че има температура.
За добро настроение Flowers Hibiscus

Хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 10:24 от queen_fenka

# 295
Привет!! Hug

Имаме си нова снимкааа!! Heart Eyes

споделена от Къванч.

Фенче Kissing Heart благодаря за споделеното и за припомненото интервю Flowers Hibiscus
слагам и първа част, но в спойлер....
Скрит текст:
Интервю с Къванч от 2012 г. за ролята му на Кузей

Преди да дойда тук, пак гледах първия епизод на сериала. Сега снимате епизод 31. Образите по принцип се развиват, но „Кузей“ си е „Кузей“. Как се подготвихте за тази роля?

Разбира се направих някои проучвания по въпроса, четох, говорих с адвоката си, за да разбера какъв е ефектът от влизането в затвора върху хората. Ако влезеш в затвора на 17 и излезеш на 21, всъщност тези 4 г. са животът ти, защото ако си момче, тази възраст означава всичко за теб. Срещнах се с някои приятели от родния ми град, запознах се с жените им, дадох всичко от себе си, за да разбера някои неща.

Срещнахте ли някой като Кузей?

Познавам някои хора като Кузей. Аз съм роден и израснал в Адана, в моя роден град хората са много искрени и близки до сърцето, дават всичко, което имат в ръцете си. Не съм виждал това никъде другаде, гордея се, че съм от Адана. Както и да е, има някои хора като Кузей, познавам такива хора около мен, със същия гняв, дори и без да са ходили в затвора, имат същите преживявания.

Колко от Кузей сте сътворили Вие?

Те ми дадоха само това: луд, израснал като улично хлапе, отпаднал от училище, без образование, много любящ към семейството и любимите си, притежава красотата на майка си и гнева на баща си. Аз създадох всичко останало.

Докато се подготвяхте за Кузей, обсъждахте ли приготовленията с друг актьор?

Не. Подготвях се сам. Искам да кажа, това, което виждате, идва от мен. Но преди това обсъждах сценария с Ипек Белгин, на която се възхищавам много. Това обсъждане ми помогна много.

Хората говорят много за начина, по който си държите телефона. Как го измислихте?
От един-двама човека, които познавам, но няма да кажа кои са те.

Белегът на брадата Ви е от полза за ролята, нали?

Да. Този белег ми беше като подарък. Като видиш Кузей, разбираш, че той не е момче, чийто живот тече гладко. Той е преживял много трагични събития и това си личи от всичко, което той облича, личи си от тялото му. Моя беше идеята да използваме този белег, особено подсилен с грим. Казах – това момче е преживяло много катаклизми. Аз харесвам белезите по лицето и  смятам, че актьорите не трябва да ги прикриват, те показват опита им, как са живели, имат ефект на дълбоко вглеждане в очите, тяхната зрелост.

Каква е историята на белега Ви? Как се сдобихте с него?

Резултат е от това, че бях непослушно дете. Никога не съм си представял, че един ден ще бъде от полза в кариерата ми. Много обичам белезите си, Бог ми даде възможността да ги използвам поотделно.

Много ли белези имате?

Да, някои от тях са още от детството ми, а други от когато бях спортист, направих някои грешки, които причиниха наранявания.

„Кузей” напуска ли снимачната площадка с „Къванч”? Аз Ви познавам от телевизията, но няколко човека, които познават „Къванч” казват, че оставате „Кузей”, дори когато напуснете снимачната площадка, забелязал ли сте това в себе си?

Аз не съм Кузей, или Бехлюл, или дори Халил, аз съм Къванч. Не идвам от много развита област ( среда ), знам че някои хора харесват Кузей, но аз никога не съм бил такъв човек. Просто работя 6 дни от седмицата, така че аз съм Кузей 6 дни от седмицата. Не само да играя Кузей, аз трябва да го отстоявам. Много е важно за мен да отстоявам нещо, затова не обичам да използвам думата „играя роля”, аз казвам „отстоявам”.
Имам само един ден от седмица, и дори в този ден давам интервю на вас. Аз съм си аз един ден от седмицата, „отстоявам Кузей” 6 дни в седмицата, харесвам или не движенията, които създавам за Кузей продължават да съществуват в мен.
Не вярвам, че някой може да каже: „Веднага щом приключа да снимам, на момента се променям и ставам себе си отново!”, ако те могат да го направят, тогава моля ви, кажете ми как.
Например, никога не държа телефона с един пръст, създадох това за Кузей. Но миналата седмица разговарях по телефона в едно такси и неволоно го държах като Кузей, и майка ми ме накара да го осъзная. Какво да направя, аз говоря така по телефона 6 дни от седмицата. Както и да е, това са много малки неща, не означава, че аз съм Кузей.

Как се чувствате на снимачната площадка?

Снимачната площадка е мястото, където прекарвам най-хубавото време, когато отида на снимачната площадка, забравям всичко, мястото където искам да бъда и да остана на него. Дори след часове снимане, обличам дрехите на Къванч, сядам с режисьора и пия кафе с него, оставам с приятелите от екипа и си говорим, споделямe си неща, не си тръгвам веднага щом прикючим снимките, много обичам екипа, с който работя. Искам да целуна очите на всички ( фраза, която показва признателност ), ние наистина сме едно семейство.

Кучето Ви идва с Вас на снимачната площадка...

Да, имам мъжки доберман, казва се Парс, той е красив черен мъж, опитвам се да прекарам колкото се може повече време с него.

Все още сте в началото на пътя на актьорското майсторство, мислите ли, че след 10 години, от сега, ще искате да напуснете снимачната площадка, веднага щом приключите да снимате? Какво ще направите, ако това се случи някой ден, или сте достигнал до този момент?

Ако един ден почувствам това, ще престана да снимам, ако това, което чувствам сега, няма да остане същото, тогава защо да се залъгвам?! Появил съм се на този свят, за да покажа какво искам да правя. Абсолютно не желая такова нещо да ми минава през ума. Пред камерата се чувствам най-безстрашният, свободен мъж на света. Не искам да бъда лишен от този лукс.

*Ара Каранфил ме направи от нула.

Вие сте се подготвяли за ролята и физически. Ще кажете ли какво сте направили?

Не обичам много да говоря по този въпрос, така че ще говоря този път и след това искам да бъде приключен. Подхотвих се за ролята с Ара Каранфил, той е този, който играе Зъмба, организаторът на боеве в „Кузей Гюней“. Човекът ме подготви за 5 месеца, изгради тялото ми, изготви програма за спане, бягане, кардио и фитнес. Тони дойде да завърши работата ни, след като минаха петте месеца с Ара. Той започна система, наречена „Спартак“, която е само за една седмица. Жената на Тони, Карън, също ми състави график. Жена му беше тази, която главно работеше с мен, не Тони. Когато видях този човек в телевизионна реклама да казва „Аз направих всичко за Къванч“, това много ме смути. Много е несправедливо по отношение на Ара Каранфил. Единственият човек, който ме създаде от нулата, е Ара Каранфил, благодаря!

*Защо не дава интервюта!

Винаги стоите настрани от пресата, не давате интервюта. Защо?

Не желая хората да се бъркат в личния ми живот.

Не е задължително да се говори за личния Ви живот във всяко интервю, например сега говорим само за Вас.

Всъщност правя това интервю с вас, защото знам, че ще говорим само за „Кузей Гюней“. Можете да питате за работата ми, нищо друго.

Интересува ли Ви как Ви възприемат хората?

Въобще не ме интересува. Не живея за хората, живея за себе си. Все пак идеите на хората около мен са златни. Слушам с удоволствие и ако са прави, правя точно каквото казват. Да поговорим за работата ми по 10 часа на ден, аз я обичам. Но когато стане въпрос за Къванч, това ме притеснява, срамувам се. От детството си никога не съм се отварял и говорил за личния си живот. Ако ме попитат за семейството, за приятелите ми или за самия мен, млъквам. Съвсем искрено ви казвам това, искам да го напишете буквално. С никого не говоря по тези въпроси. Никога не отговарям на подобни въпроси.

Поли Hug тенкю за коментара!! Grinning
Цитат
Набелязала си е Кузейката и това е! Ясно е, че предстои зрелищна гонитба!
няма да има много дълго гонитба, след като разбере за Симай....
после тя ще бяга, ама като в оня виц- дали пък не бягам прекалено бързо Laughing
а Симай ако имаше едно свястно семейство, нямаше да затъне толкова много...но сериал да става.
Цитат
Много ми е странно как син и съпруг наричат Хандан "г-жо Хандан", вместо "мамо" и "скъпа" и този почтителен израз вместо да звучи уважително, изменя на стандартното си значение и лъха на снизхождение и студенина.
така е, показват колко я ценят, според заслугите й, само Гюнчо си я нарича мама.

Пепи Hug е случва се, като гледаш от телефон Stuck Out Tongue Winking Eye
Къванч дава интервюта за списания, само когато има нов проект, та права си, не много често.
за Подводницата се надявам на голямо интервю и корица....но да видим.
Цитат
въобще не бях в шок: ))
много ми беше хубав Кузи в 1 еп./по-хубав от Бехлюл на сватбата си, в последната серия на ЗП Wink/
супер мъжкарско излъчване, въпреки бретона Wink

разбрах на кой сериал е римейк Азиз- на английски Полдарк.
Али Kissing Heart, гледа ли 1 серия? на мен доста ми допадна!
И в Момичето стават интересни неща.
Фенче, има качествени сценарии, но са много малко. Започват качествено и силно и после ги разбозяват.
Диве Hug мерси!

още снимки от Къванч

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 12:39 от Airra

# 296
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Влизам само да отбележа поредната доза красота

Наистина е намерил елексир на младостта 😍
Айре, ето

Този край явно много му харесва.
До после

# 297
Айре Heart Eyes благодаря за новата снимка, супер готин е ! Kiss Отново изглежда като момченце, как го прави Thinking И е с новия каскет, подарък от Башак.

Хубави снимки е направил, сега явно се е увлякъл по фотографията.
По работа ли е, почива ли, кой знае Thinking
Аз също много се надявам на корица и голямо интервю, действително не го е правил отдавна, без да смятаме останалите му интервюта пред репортери и на награди и презентациите на МАВИ.
Пепи Heart Eyes действително КБТ са открили елексира на младостта Smile И двамата изглеждат чудесно. Толкова са ми смешни някои фенове, които пишат, че е загубил магията си каквато имаше по времето на ЗП Stuck Out Tongue Closed Eyes Остарял бил, напълнял, разпуснал се, а бе тия добре ли са с очите ??? Той сега е още по-привлекателен отколкото преди 10 години, слепи ли са ? Да, няма я вече онази ангелска младежка красота, чертите му са по-други, възмъжал е, възрастта се вижда и в очите му, но поне за мен сега е мъж в разцвета на силата и красотата си, пък тези лудите да продължават да страдат за бехлюлския период Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 12:56 от queen_fenka

# 298
Привет!

Благодаря за всичко споделено. Flowers Hibiscus Много хубав на новата снимка патрона. Heart Exl Още едничка, далечна, от мен. Heart Exl

Плакатът за сериала на Ойкю.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 13:23 от ·٠•Snejka•٠·

# 299
Пепи Hug, да в Мардин са.
 от Башак

сигурно са на разходка, отпред е сестра й-Букет.

Фенче Kissing Heart много е готин Heart Eyes

супер, че споделиха снимки за феновете! Hands Plus1
ама къде ги четеш тия тъпотии??
особено, че е надебелял: ))
Цитат
действително не го е правил отдавна, без да смятаме останалите му интервюта пред репортери и на награди и презентациите на МАВИ.
ами и останалите интервюта са ни ценни! Blue Heart
Снеже, мерси Hug
днес започва и сериала на Хазал, желая й Успех!!

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 13:41 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт