Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 7

• 66 431
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Благодаря, момичета! За HM Plus+ забелязах, че вече ги няма в магазините ( поне в Сердика), много тъпо, вече нищо не може да се пробва на живо. За Манго - вече поръчах от сайта, но ми се искаше и там да можеше да се пробва...

Остава една Ulla Popken с опция за пробване в София, на техния сайт махната опцията за търсене по размер, което е мега тъпо, писах, казах в магазина, нищо...

# 196
От Бианка в ЦУМ и в Сердика център също съм купувала хубави дрехи големи размери. Но това беше преди пандемията, не знам дори дали съществуват като магазини. Ако не си предубедена, от аутлета на Ремикс можеш да си купиш нови дрехи големи размери. Цените им не са ниски, но мисля, че има доста добри неща. Скоро си взех две якета, едното не ми беше добре и го върнах, другото задържах. Неприятното е, че при връщане плащаш доставката.

# 197
  • София
В ЦУМ няма нищо вече.

Кой е аутлета на Манго? Никога не съм пзарувал от Манго, но скоро загледах едно палто и се чудя дали да пробвам. Лесно ли се връща?

Иначе търся палто, елегантно, да е с дължина под коляното и с достатъчно дълги ръкави. Вече 2 връщам от АбаутЮ.

# 198
  • София
От Бианка в ЦУМ и в Сердика център също съм купувала хубави дрехи големи размери. Но това беше преди пандемията, не знам дори дали съществуват като магазини. Ако не си предубедена, от аутлета на Ремикс можеш да си купиш нови дрехи големи размери. Цените им не са ниски, но мисля, че има доста добри неща. Скоро си взех две якета, едното не ми беше добре и го върнах, другото задържах. Неприятното е, че при връщане плащаш доставката.

Ооо, от Ремикс и Unico.bg всекидневно върви кореспонденция. Връщането е много лесно.

И мен ме интересува дали връщането към Mango е лесно. Но ми прави впечатление, че като че ли качеството е малко по-ниско от HM, но то е и въпрос на разнообразие.

От Мания чакам това палто, ново с етикет:

От Ибей тези 2 якета, да видим дали ще ми станат, че там връщане няма ( изпращам до немския адрес на Габко):

и това:

# 199
Връщането към Манго е лесно, но скъпо. Всъщност към аутлета им е скъпо (с БГ пощи) иначе към основния сайт е безплатно. Но там пък доставката е по-скъпа отколкото в аутлета.

# 200
  • София
Наистина ли Манго е по-ниско качество от ХМ? Аз ХМ ги имам са много зле.

Май ще си заглеждам АбаутЮ до намиране, на каквото искам, или пък не, както обичайно става.

# 201
От 20 години пазарувам от Манго, още когато даже ги нямаше на българския пазар. Наистина, с годините качеството много се влоши, но с намаленията, които правят, това донякъде се компенсира. Въпреки всичко, качеството на връхните дрехи, кожените якета, дънките и обувките, за мен остава много добро.

# 202
Да, връхни дрехи доста си заслужават, на намаление
Но проблема с връщането винаги е сериозен минус и поръчвате неща, които сто процента сте сигурни

# 203
Аз съм от Мангодоволните. От 7-8 години пазарувам от тях. Имам греди, но панталоните им са като за моята конструкция, а и цените понякога са много приятни...
Имам обувки Camper, които са ми тесни. Ако някой ги хареса, да пише на лични.

# 204
Сутиени с обиколка 95-100 от къде онлайн поръчвате?

# 205
От About you.

# 206
Здравейте дами,някой дали е пазарувал от този сайт.Харесах някои неща,но ако има отзиви ще са ми от полза .https://bg.aliatic.com/product/1933698

# 207
  • София /Абсурдистан
Момичета, преди Mango имаха един бранд с по-големи размери - Violeta by Mango, има ли го в България?

Също в магазина им в Ринг Мол има ли избор на по-големи размери? Искам да меря яке....

Няма.

# 208
  • В царството на игрите:)
Здравейте дами, бях за няколко дни в Истанбул и си забравих в един магазин дънковото ми пролетно - есенно яке, което много си обичам и нося. Та, въпросът ми е от къде мога да си купя подобно. Порових в нета, но не намирам нещо на сносна цена. За такъв тип става въпрос:

Благодаря предварително Simple Smile

# 209
  • София
Здравейте дами, бях за няколко дни в Истанбул и си забравих в един магазин дънковото ми пролетно - есенно яке, което много си обичам и нося. Та, въпросът ми е от къде мога да си купя подобно. Порових в нета, но не намирам нещо на сносна цена. За такъв тип става въпрос:

Благодаря предварително Simple Smile

Вижте в Ремикс.

Какъв EU сте?

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 12:07 от Rima

Общи условия

Активация на акаунт