Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 7

• 67 749
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • Някъде около Пловдив
Здравейте. Интересува ме дали има дами, които да са купували бански /голям номер/ от remix?

# 556
  • Пловдив
Здравейте. Интересува ме дали има дами, които да са купували бански /голям номер/ от remix?
Да, даже днес ще получа още 2.

# 557
  • Някъде около Пловдив

А имат ли някакъв дефект. Аз порръчах - пристигна нов с етикет, но скъсан /не беше описан/ и се страхувам да поръчам отново. А има доста сполучливи модели - на добра цена естествено.

# 558
Лотария е дребния дефект...не се знае какво ще ти се падне

# 559
  • Пловдив

А имат ли някакъв дефект. Аз порръчах - пристигна нов с етикет, но скъсан /не беше описан/ и се страхувам да поръчам отново. А има доста сполучливи модели - на добра цена естествено.
Тези двата уж са без дефект, нови с етикет, но ще ги видя след работа-т.е за сега не мога да кажа.
Предният беше нов с етикет без дефект...
Но съм абсолютно съгласна че е малко на лотариен принцип.Понякога на самите снимки на сайта се виждат дефекти,който не са описани.

# 560
  • София
Търся рокля в бохо стил, някой нещо?

# 561
  • София

А размер?

# 562
# 563
  • София

А размер?
хл-ххл
dt, благодаря!

# 564
  • София /Абсурдистан
Да попитам някой купувал ли е нещо от тук?
https://www.meartly.com/

# 565
Странно ми е защо е на българо-английски

# 566
  • София /Абсурдистан
Странно ми е защо е на българо-английски
И аз това се чудя. Но поддържат наложен платеж.

# 567
Тествах един сайт bg-look. Красиви модели, но размер 44,който отговаря на ХЛ ме стяга отвсякъде. Ще връщам, иначе са красиви рокли. Но едни стегнати, корема ми изпъква твърде много.
Като взема от Орсай, немски магазини, Некст си заспива номера.

# 568
  • София
Някакъв офлайн магазин в София за ленени панталони? Размер EU46/48 съм, но висока. Имам спешна нужда от панталони (рокли и поли не нося). Нещо от aboutyou не намирам нищо подходящо, онзи ден върнах едни разкошни дънки на Сър Оливър, но ми бяха широки гори,а и самият модел с широк крачол и хич не се харесах.

# 569
  • София
Някакъв офлайн магазин в София за ленени панталони? Размер EU46/48 съм, но висока. Имам спешна нужда от панталони (рокли и поли не нося). Нещо от aboutyou не намирам нищо подходящо, онзи ден върнах едни разкошни дънки на Сър Оливър, но ми бяха широки гори,а и самият модел с широк крачол и хич не се харесах.
Вижте в Ulla Popken и Бианките. Може и в Том Тейлър.

Общи условия

Активация на акаунт