Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 7

• 66 359
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, захладня и започнах да обличам от време на време боди. Така и не свикнах с потници. За съжаление обаче не намирам големи бодита. По принцип нося 2хл, но всички памучни бодита по магазините се свиват и са ми малки от всякъде...От къде да намеря обикновено памучно боди в голям размер?
Има едни с вълнени примеси, супер еластични са, топлят  и са без ръбове, не се впиват. Нещо подобно на това, дори може да са същите, но аз съм ги купувала от физически магазини.
https://klin.bg/collections/damsko-bodi-valna/products/cherno-da … bodi-b-441-bokser

# 661
Здравейте. Търся си зимно яке 54-56 , идеи?

# 662
Ремикс

# 663
  • Враца
И Унико, имат големи и нови якета

# 664
  • някъде по морето
Аз си купих 2 от Абаут ю за по 65 лв

# 665
  • Враца
Най-добре са обяснени мерките в Макси фешън.
Удобно, за всяка дреха конкретни размери, имат опция за връщане.
Пазарувам си от там и до сега не съм връщала нищо.
Но ми се ще , да имат още по-богат асортимент.

# 666
В най-голямата лятна горещина си взех от Абаут ю яке на Samoon, намалено от 300 на 100 лв. Следете им намаленията, има попадения на големи размери. Аз съм 50 номер. Миналата година си бях взела яке на Vero Moda от Модиво, дълго до коленете, за 80 лв. Върнах го, защото не се харесах с него, но също беше много удобно и свободно.

# 667
Здравейте момичета, кажете откъде си купувате чорапогащници, които да не струват майка си баща си, но все пак да са хубави. В обикновените магазини не намирам подходящи.

# 668
  • В царството на игрите:)
Здравейте момичета, кажете откъде си купувате чорапогащници, които да не струват майка си баща си, но все пак да са хубави. В обикновените магазини не намирам подходящи.
Не знам за какъв тип чорапогащници питате, но аз от тези в Кик съм супер доволна. Има всякакви размери и цветове и плътности.
Въобще Кик е магазина, в който има голям избор на дрехи за големи на прилични цени.

# 669
За обикновени чорапогащници, такива с ликра. Ще погледна в кик, благодаря.

# 670
  • София
От DM!

# 671
  • у дома
От DM!
И аз преди купувах от ДМ и бях доволна,но закриха магазина до нас,а др ми е ужасно далеч и неудобен и скоро не съм.В КиК не съм ги заглеждала,но той при нас е до ДМ и съответно пак не ми е близо.

# 672
  • София
От DM!
И аз преди купувах от ДМ и бях доволна,но закриха магазина до нас,а др ми е ужасно далеч и неудобен и скоро не съм.В КиК не съм ги заглеждала,но той при нас е до ДМ и съответно пак не ми е близо.

нали имат Интернет магазин...
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/grizha-i-parfyumi/chorapi-klinov … ogastnici-i-drugi

# 673
Здравейте, момичета! Ровейки за нова рокля в конкретен цвят, попаднах на този полски сайт. Имате ли опит с него, аз поръчах и във вторник се надявам на приятна изненада

# 674
  • София
Моя приятелка пазарува редовно от този сайт и е много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт